Gasesti indicatii in topicul vechi:
viewtopic.php?f=21&t=35985 - am pus acum link si in primul mesaj din acest topic (stiam ca l-am pus).
Pretul de 400lei pt. pilot Mondeo 3 benzina a fost valabil cand am avut piesele necesare pe stoc (cand cererile pt. pilot erau dese si se merita un astfel de stoc) si erau estimate conform ofertelor de pe eBay. Detalii despre piesele necesare le gasesti tot in primul mesaj din topic - le-am adaugat acum.
Referitor la montarea de plafoniere mici pt. stanga / dreapta spate, da, se poate, numai ca trebuie avut grija la AirBag-urile cortina si/sau la spatiul disponibil. Daca vrei unele in genul celor de la parasolar fata, se poate. Alimentarea lor se poate face astfel:
- pt. aprindere la usi deschise - butonul de pe ele ramane valabil pe aceasta alimentare - 50lei / plafoniera;
- manual - din buton le aprinzi / stingi fara sa conteze cum sunt usile - 50lei / plafoniera;
- o varianta combinata, in care butonul e pt. aprindere manuala dar fara posibilitatea de a bloca aprinderea lor cand se deschide o usa - 75lei / plafoniera.
(preturile contin manopera montaj si instalatia el. necesara)
Cu ocazia acestor modificari am actualizat si preturile.