domnilor sa nu ne certam...mi a mai zis si mie cineva in una din paginile anterioare ca nu am creier...dar poate se enervase

... dar na...poate s o linisti...nu e niciunul dintre noi vinovat ca avem opinii diferite.
As mai vrea sa adaug un lucru...stiti ca de multe ori se zice ca e tara lui Dorel si ca facem lucruri ca sa fie facute dupa care adaugam autohtonul..."lasa ba ca merge asa". Multe firme din V au investit la noi in anii trecuti si prin investitia lor au si impus o calitate a produselor comparabila cu cea din tarile lor...adica Dorel..a avut de ales...ori face cum zice patronul din V (adica sa vina la timp si sa munceasca nu sa caste gura)..si salariul merge...ori este Pa...deci nu cred ca piesele facute in Ro pt tari straine sunt de calitate proasta....ca pot fi si cateva exemple/cazuri izolate in care s au defectat diverse lucruri, nu zic ca nu ar fi...dar in mare parte totul este de o calitate buna, la standarde cerute de UE sau alte regiuni.
Pe de alta parte sa ne gandim un pic...ca tot vorbeam de Ford...oare ei isi permit sa piarda o piata precum Romania unde romanii indiferent ca au bani sau nu...cumpara masini, numai ca sa zica, ca are? Cu alte cuvinte o piata excelenta....daca ar trimite masini proaste calitativ fata de cele din V, romanii si ar da seama si nu ar mai lua Ford, ar lua VW, sau orice altceva....iar sa spunem ca toti constructorii trimit masini slabe calitativ deja ar suna a un complot mondial etc...si nu cred ca e cazul sa fim paranoia. In concluzie cred ca atat masinile destinate pt E cat si cele pt V sunt exact cu aceleasi probleme. Evident ale lor cad mai greu din motivele bine cunoscute...infrastructura de la ei are ca si consecinta o longevitate mai mare a masinilor lor...pe cand la noi....drumurile, latimea lor, ambuteiajele, semafoarele multe si nesincronizate, gropile, gurile de canal de pe mijlocul strazii, praful si multe altele pe care le stiti deja...fac ca ale noastre sa cada mai repede(chiar si aici ar exista un amendament...depinde si de fiecare, de cum isi intretine masina si de cum o conduce).
App...daca o masina de Germania are 5 stele EuroNcap...una pt Romania are 3 pt ca vizeaza Estul?