Eu cred ca nu cititi cum trebuie.. sau v-a intrat in cap ca sunteti salvarea utilizatorilor Ford cu aceasta interfata si credeti ca se sperie cineva care are interfata Ford VCM de concurenta.
Avertismentul l-ati primit la un anumit mesaj. Inca o data, cititi complet, chiar si de 2-3 ori pana sunteti sigur ca ati inteles. Daca tot mai aveti dubii, mai bine intrebati decat sa acuzati, asa cum am facut si noi (eu, dnc - cand v-am intrebat de citirea de km). Citez mai jos mesajul tau care contine acele acuze nefondate pt. care ai primt avertisment (ca sa fie si mai clar, scot in evidenta pasajul - l-am scris cu rosu):
$1 scrie:$2a surprinde ca niste persoane care NU sunt nici cumparatori nici utilizatori ai produsului vandut de mine sunt atat de inversunati si se vede de ce. Daca esti moderator si nu ai si beneficii materiale, de ce mai esti moderator...daca nu iti si permiti orice pe acest forum. E de apreciat cum va luati apararea imediat unul altuia, aruncand vorbe pentru a denigra. interfata este eficienta si NU arata numai kilometrii, asta este doar unul dintre lucrurile la care este eficienta, dar imi este foarte clar ca daca discutia intra pe acest curs cu moderatorii atunci este inutila, caci interesele voastre financiare primeaza. Este inutil sa negi ca nu este un interes in a denigra cum se iveste ocazia un produs care iti aduce direct atingere la buzunar, omul facandu-si diagnoza singur, de cate ori doreste la 139 lei.
@synergistNu aici era locul in care sa spui ca nu ai fost multumit de serviciile mele, dar daca tot ai spus, hai sa detaliem ce s-a intamplat. Spui ca ai vrut o diagnoza si m-am conectat la masina si ti-am vazut erorile le-am sters si atat. Esti sigur ca s-a intamplat doar atat? Eu niciodata nu sterg erorile fara sa ii explic "clientului" cauza aparitiei lor. Stergerea erorilor e un pas important in descoperirea cauzei aparitiei lor sau daca masina se comporta aiurea din cauza acelor erori.
Nici tu nu ai stat sa citesti bine mesajul meu initial din acest topic. Nu m-am legat de citirea erorilor de catre aceasta interfata sau de utilitatea ei in diagnosticarea problemelor.