ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

05 Iul 2006, 20:24

Sunteti d-aia care coboara geamu la masina la stop ca sa aibe si vecinii muzica in masina? :D
Eu am facut asta pt un coleg. Era suparat ca i-au sutit "prietenii" radiocas-ul. A doua zi a venit la mine la birou cu o figura de razboinic... De ce oare???

05 Iul 2006, 20:28

$1 scrie:$2unteti d-aia care coboara geamu la masina la stop ca sa aibe si vecinii muzica in masina? :D

nuuu, daca o fac... o fac pe tot traseul sau numai pt o anumita piesa care trebuie ascultata asa :icon_mrgreen:

18 Iul 2006, 13:09

-Sylver
-ATC
-Savage Garden
-Bond
-BrooklinBounce si ATB cand sunt nervos :icon_evil:

05 Aug 2006, 20:24

Stiti ca gusturile nu se discuta :icon_mrgreen: muzica ascultata caracterizeaza starea de spirit si de cultura a posesorului. :icon_eek: mp3 iti permite sa ai albume cu muzica lenta sa te calmeze cind esti blocat in trafic :icon_mad: sau un hause,trance etc atunci cind esti vesel ca totul merge ok :icon_biggrin: o romanta sau un cintec de pahar cind esti bine dispus si conduce nevasta :icon_redface: dar in vecii vecilor nu inteleg cum pot asculta unii.......stiti voi ...am masina,sint bengos etc.- :icon_sad: sper din toata inima ca macar vor fi din ce in ce mai putini. :icon_cool: in rest va doresc tuturor trafic usor :icon_exclaim:

14 Aug 2006, 02:04

Hed Kandi si clasica!

14 Aug 2006, 02:05

Hed Kandi si clasica!

14 Aug 2006, 03:11

a-propos de "sa aibe si vecinii muzica in masina" ... Am fost 3 masini in concediu si io aveam um mp3-FM modulator care emite la vreo 50m si ceilalti doi isi tunau frecventa pe scula mea si sa vezi spor la sofat la 140 km/h !!! Asta cind eram eu intre ei, ca daca eram primul , ala dinspate nu mai receptiona clar. Dar brici se auzea cind eram parcati la picnic si venea muzica din vreo 12 difuzoare !

14 Aug 2006, 15:02

In general orice tip de muzica, daca imi place, ascult. Fara manele. Hip-hop, muzica de club, prodigy... Si radio cateodata, in general Guerilla. Cand ma simt obosit, ceva cu ritm alert si dat un pic mai tare sa ma tina treaz.

14 Aug 2006, 15:53

RADIO DEEA

14 Aug 2006, 18:52

europa fm :icon_mrgreen:

24 Aug 2006, 21:17

Eu din pacate am numai, un cass player si ascult radio .

24 Aug 2006, 21:18

I enjoy my Ford

25 Aug 2006, 20:43

nu stiu cum am vazut topicul asta abia acum :icon_smile:

si eu am doar casetofon ... si in masina ascult asa : Metallica, Paradise Lost, Iron Maiden, Alice in Chains, Nighwish si mai sunt dar nu-mi aduc acum aminte ce casete mai am prin masina...

As asculta si Depeche Mode si multi altii ... chiar si electronic dar n-am casete cu din astea si mi-e cam lene sa-mi fac.

05 Sep 2006, 20:06

ia sa vad ce-mi aduc aminte: Nightwish, Megadeth, Metallica, Manowar, Depeche Mode, Dire Straits, U2, Zdob si Zdub, flamenco, chill-out, Company Segundo (daca va place muzica cubaneza ii recomand cu cea mai mare caldura), Buena Vista

si ... "linga radio, linga ghilea, asculta ... Radio Guerilla"

Adi

09 Sep 2006, 21:23

Eu ascult metale grele si foarte grele sau muzica simfonica , depinde de starea de spirit. :icon_musik: :Musique20:

09 Sep 2006, 22:36

eu cred ca sunt ala pe care toata lumea uraste in trafic.

ascult fie radio deea fie cd-uri de-ale mele cu house/hip-hop. putin cam tare asa :)

sincer ma simt excelent cand am ceva viteza si muzica e destul de puternica sa nu mai aud nimic din jur. sunt parca in lumea mea acolo :P

10 Sep 2006, 00:28

yeah dude...feel the power

21 Sep 2006, 15:54

Salutare!
Am descoperit c-am tarziu topicul.....
Ma bucur ca sunt foarte multi ascultatori de NIGHTWISH(eu am in masina toate albumele)Ce mai ascult eu?....OZZY binenteles,RAMMSTEIN(cu vol. pe la 20),VALI STERIAN,METALLICA,BLACK SABBATH(am toate albumele...deee ma laud si eu)MEGADETH si multe altele.Am facut rost de curand de integrale IRON MAIDEN,AC DC,JUDAS PRIEST si DEEP PURPLE si de abia astept sa-l pun pe NERO la treaba, sa-mi fac CD-uri.De.... a trebuit sa ma reorientez dupa ce mi-am luat Fiesta...toata muzica care o aveam (vreo 350 albume) este pe casete audio

21 Sep 2006, 16:45

Am zis intr-un post anterior ce muzica ascult. Acum zic cum o ascult:)
E minunat cand asculti muzica tare. Eu unul ma simt mai bine asa, chiar fara sa aud claxoane si injuraturi (am capatat de mult timp reflexul de a ma asigura in oglinzi). In plus, in conditiile astea, "scot" numai 15 min. din Crangasi pana pe Preciziei (in Militari) in traficul de la ora 8 dimineata.

24 Sep 2006, 09:54

nightwish, metallica, iron maiden, bitza, parazitii, rammstein si la volum cat mai mare

31 Oct 2006, 08:47

....haaa....ac/dc....ozzy...theory of a deadman...punk...queen...only rock ....si la maxim...asa le fac cultura muzicala manelarilor...muje manelarilor!!

31 Oct 2006, 08:52

house si rap

31 Oct 2006, 10:41

NightWish
Within Temptation
Astral Doors
Cargo
Rammstein
Alice Cooper
Rhapsody

28 Iun 2007, 15:40

mai nou ascult ALANNAH MILES, Gary Moore si B.B.King :D

28 Iun 2007, 16:06

da, e bine ca s-a resuscitat acest topic....deci :
sunt adeptul muzicii mai vechi....Depeche Mode, Modern Talking, Limahl (Neverending Story), Pet Shop Boys, Duran Duran, A-ha si altele de genu"
nu ma dau in laturi nici de la un house nou, am auzit multe melodii foarte misto....
volum maxim pe la 16-18, nu mai mult ca-mi sparg urechile....
si, in nici un caz manele....

28 Iun 2007, 19:08

house ,electro

28 Iun 2007, 20:06

...exclusiv TRANCE :

- Megara vs Dj Lee
- Neo Cortex
- Armin Van Buuren
- Sunbeam etc.

:twisted:

29 Iun 2007, 08:33

Rap;
Trance
Minimal
si muzica anii 70.
stiu ca nu se re pupa genurile, dar aste e ... imi plac si alea mai vechi

29 Iun 2007, 09:04

House si rock :D mhm...predominant house

29 Iun 2007, 13:05

Mda, ia sa vedem ce am pe ultimu cd... niste bad boys blue, un guta sau asa ceva, o minodora, un C&C Music Factory, Depeche, si parca mai e ceva da nu mai stie cerebelu...

In rest, bassu la maxim, 7, volumu 8-15 depinde.
Răspunde