$1 scrie:$2eal a fost din nou surclasata de Barca aseara. Mourinho trebuie sa scape rapid de Pepe daca vrea sa castige ceva la anul, este mult prea nervos si intra mult prea dur. Pepe s-ar potrivi campionatului englez, nicidecum pe continent.
Oricum, niste simulari la jucatorii Barcelonei de-ti sta mintea-n loc. Dar, asa cum zice si Cip, Messi e mare, s-a vazut diferenta aseara cand CR7 nu reusea nici sa dea o lov libera pe poarta (daca nu poti, lasa pe altii, asa cum face Messi), ce sa mai zic de driblinguri.
Consider ca finala va fi jucata de cele mai in forma echipe din acest sezon: Barca - Man U.
Pepe e asa dur fiindca asa ii dicteaza Mourinho. Le-ar sta mai bine in campionatul Anglei, ai dreptate.

Intr-adevar aseara se pare ca a fost o tactica a Barcei de a incerca obtinerea cat mai multor faulturi. Dar acele simulari cu mana la fata erau totusi faulturi, chiar daca la nivelul pieptului.

La Pedro cand s-a lovit de Albiol a fost impiedicat sa inainteze. Albiol s-a bagat in el intentionat. Bine nu l-a omorat dar ar fi trebuit dat fault, mie asa mi s-a parut. Dani Alvez in schimb a invatat multe de la Lacatus si Klinsmann. e nevoie si de unul din asta

Era si cazul sa se arbitreze mai putin permisiv (nu stiu daca toate deciziile au fost corecte...) dupa ce in campionat si in Cupa Spaniei, desi erau arbitrii spanioli, s-a permis jocul mult prea dur al Realului. Trebuie sa se ia in considerare ca in Spania se joaca fotbal tehnic, nu rugby ca in Anglia. Sa ma ierte fanii fotbalului englezesc, dar nu mi se pare fotbal jocul cu crampoanele pe tibie (vezi Pepe). Si binenteles aici nu ma refer la meciuri Manchester - Chelsea - Arsenal
Mourinho se plange ca a terminat toate meciurile in inferioritate, dar daca cere jucatorilor sa joace dur, asta primeste. Poate ca e singura tactica pe care el o vede posibila in meciurile contra Barcei, dar sa-si asume responsabilitatea.
Oricum nu e decis nimic, Realul are posibilitatea sa joace fotbal, acum ca Pepe o sa se uite la ceilalti cum se joaca jocul asta, plus ca e obligata sa iasa la atac. Iar de un mijloc Kaka, cr7, Ozil si Higuain varf, mie frica. Desi asta ar da mai multe posibilitati Barcei sa joace ce ii place si sa nu mai simuleze...