@zvony: abia astept sa plece Mourinho de la Real si apoi Realul sa se intalneasca cu echipa la care va fi Mourinho. Sa vedem atunci ce o sa mai zici cand vine vorba de stilul de joc dur / brutal / fara legatura cu fotbalul aplicat impotriva Realului. Acum nu accepti asta, esti subiectiv, dar o sa vina vremea.
Eliminarea lui Pepe e aberanta (ca nu avea toporul in loc de picior, nu? si imaginile trucate sunt clare...) dar neeliminarea lui Marcelo (cand l-a calcat pe Pedro, ca nu-l putea evita....) si a lui Adebayor (in fiecare meci nu a facut alceva decat sa intre dur sau sa tranteasca la pamant pe acei jucatori care "simulau") nu e aberanta nu?
Golul anulat "aiurea" pentru ca Cr7 l-a impiedicat pe Mascherano sa joace mingea, e aberantie nu? Intr-adevar se pare ca si Pique l-a atins pe Cr7 cand acesta a simulat (ca discutam pe tema asta) faultul ala, dar decizia eventuala era lovitura libera, nu avantaj pentru Real, fiindca nu compensenzi un fault cu altul, ci revii la decizie. Iar la o intrare mai hotarata a lui Lass la Messi cand l-a trantit la pamant (cica duel umar la umar) nu s-a dat fault, ca de se joaca fotbal nu baschet, dar la Cr7 trebuia fault, nu????
Iar legat de suspendarile alea pentru cartonasele galbene fortate, aici ai dreptate, nu trebuiau suspendati. Am si spus chestia asta, la timpul respectiv. E dreptul meu ca antrenor, sa aleg cum sa-mi gestionez cartonasele.
Dar asta nu a fost un cadou al UEFA sau UNICEF sau a martienilor pentru Barcelona, a fost o pedeapsa megalomanului "The Super-Mega-Extra One", unicul, mirificul si de neatinsul Mourinho. Incorect, dar oamenilor ca el, trebuie sa le dai peste urechi. Din pacate a suferit si Realul din cauza asta. Si o sa mai sufere atata vreme cat Mourinho crede ca daca joaca echipa lui trebuie neaparat sa castige (prin orice mijloace)!
Dar cred ca ar fi bine sa ma opresc, ca nu vreau sa o iei personal