Iata si filmu'... Ce pot sa spun in legatura cu intalnirea... pentru mine, cuvintele sunt de prisos... nu pot sa spun decat ca, a fost un 1 MAI deosebit, petrecut alaturi de niste oameni speciali...
MaÅŸina: Ford Focus, an 2014, 1.6 Ecoboost, 150 cai
VIN: WF0MXXGCBMEB63371
Re: SIBIU - intalnire pentru sibieni.
03 Mai 2011, 08:36
Ma bucur ca v-ati simtit bine la noi, mi-a facut mare placere sa va revad . Sa nu uitam sa-i multumim lui Paul pentru organizare pentru ca a fost o intalnire foarte reusita.
In alta ordine de idei, saptamana asta nu promit ca ajung la intalnire. O sa fiu plecat din oras si nu stiu daca ajung la timp.
Mai fac si la viitoarea intalnire... De data asta o sa vin pregatit cu ciolan afumat si costita in loc de carnaciori, si promit ca o sa va bateti pe tuci...
MaÅŸina: ford focus c-max 2004 decembrie 1.6 tdci 109 cp euro 4
VIN: wfomxxgcdm4s55374
04 Mai 2011, 18:10
salutare prieteni ..... chiar acum vizionam filmuletul de 1 mai si pozele si vreau sa zic ca e ceva foarte frumos cred ca a fost o iesire placuta ma bucur ca mai exista asa oameni ..... sper ca dupa ce imi voi repara si eu (atelaju) c-max-ul voi face tot posibilul sa va cunosc si sa schimbam pareri si fata in fata nu numa pe net ....... bafta tuturor tineti-o tot asa pentru ca merita ......BRAVO.....
MaÅŸina: Ford Focus Sedan, 2002, 1.4 16v Zetec, 75CP, Finesse
VIN: WF0FXXWPDF2T43080
04 Mai 2011, 19:30
Ar fi interesant sa organizam si noi un raliu tehnico-aplicativ la fel cum au facut-o colegii din constanta, mai ales ca Sibiul s-a eliberat de traficul greu.. ce ziceti?