Ambele echipe joaca un fotbal deschis (unii or sa ma contrazica

). Barcelona vrea posesie, Manchester joaca in viteza. Manchester a jucat mai bine in semifinale pentru ca a jucat contra unei echipe mai slab cotate. Nu se compara nemtii cu Realul niciodata.
Eu cred insa ca englezii nu vor inscrie pe centrari din lovitura libera sau corner (poate doar daca e o gresala de marcaj, nu vre-o schema), ca are cine sa sara la cap in aparare, e si Pique si Busquets pe acolo. Pot inscrie insa pe actiuni in viteza, pe care le duc foarte bine si unde apararea Barcelonei a aratat slabiciuni. Si cum spui englezii sunt mai pragmatici.
Un mare plus pentru Barca ar fi revenirea lui Abidal. Daca Abidal ajunge la 70% din forma pe care a aratat-o inainte de operatie, pe partea lui (sper

) nu o sa fie probleme. In schimb pe partea lui Dani Alves, pot aparea probleme, prea uita sa revina in aparare.
Insa eu cred ca si Barca va avea ocazii deoarece nu cred ca Manchester o sa se inchida excesiv in aparare (desi sir Alex a zis ca vorbeste des cu Mourinho

), asa ca Barca o sa aiba posibilitatea sa ajunga in careu din mai putine pase, unde sper sa nu mai rateze asa mult

.
Faptul ca se joaca in Anglia e un avantaj pentru Manchester, evident, o sa aiba mai multi fani la meci.
Totusi sa nu ne asteptam la un meci cu zeci de ocazii de poarta. In ultimii ani finalele au fost destul de tacticizate.