Recuperare permis suspendat?
si se pare ca acolo sunt putin altfel legile decat in Bucuresti ) Mi s-a zis ca va fi trimis la Bucuresti si ca in 30 de zile ma pot duce sa-l ridic. Intrebarea este ....de unde ? Stiu ca s-a mutat sectia aia de la UDRISTE dar nu prea am gasit pe net nimik concludent care sa zica UNDE anume s-a mutat, un program, un ceva.Teoretic ar trebui sa merg sambata sa-l ridic. Dar daca nu au deschis ?
Intrebarea numarul 2 ar fi: Oare daca nu ma duc samabata sa-l ridic...si plec cu masina fara sa am carnetul fizic la mine...si sa zicem ma opreste politia...iau amenda doar pentru ca nu am permisul la mine? sau pot avea si alte probleme? Cum voi figura in baza de date a politiei de sambata inainte daca nu-mi ridic permisul? Tot suspendat?
Sunt curios

- hitron
- Incepator

. Deci e si a 30-a zi cu suspendare inclusiv ( oarecum logic
). Duminica e inchis(dar mi-a zis "nenea" ala de la ghiseu ca pot sa circul fara carnet ca-mi expira suspendarea duminica, numai ca luni trebuie sa vin neaparat sa-l iau ca nu pot circula fara carnet in zilele in care se poate ridica permisul de la Udriste) ZIS si FACUT.
).

...ce drac de instructiuni am pus io acilea