$1 scrie:$2alut!
eu prefer alb rece.
In ceea ce priveste demontatul, singuru lucru care l-am facut e ca am scos capacul la un bec; ledurile sunt inseriate dar nu am verificat cate. De ars, ma cam indoiesc ca se ard, partea de care depind cel mai mult este convertorul de la curent alternativ la continuu.
Nu inteleg la ce te referi cand spui "daca sunt apte sa functioneze in curent continuu" deoarece ledurile functioneaza in curent continuu.
exista diverse lampite cu led care se alimenteaza la priza, si la care limitarea de curent se face printr-un condensator - ale nu merg in cc; n-am intrebat de ledurile componente, ci de ansamblul respectiv (de aia am pus in ghilimele si am respectat numele fiolosit de tine); daca e sa fie cu convertorul pe care il intalnim si in becurile economice, e nasol (dar eu ma indoiesc sincer, pentru ca la leduri n-ar mai fi nevoie de asa ceva)
Si eu prefer lumina rece, insa aceleasi becuri economice (daca tot l-eam adus in discutie) au un alb rece, dar unul neplacut (si aici le putem adauga si pe cele cu lumina de alta temperatuta, mai calde - tot nasoale si obositoare mi s-au parut)
$1 scrie:$2egat de ledurile la bucata, lumineaza tare. Nu stiu cat de tare lumineaza cele de la bricheta dar in comparatie cu ledurile comercializate de un site cunoscut de la noi din tara, lumineaza mai puternic si nu am avut niciodata probleme sa mi se arda, problema care am avut-o cu cele cumparate de pe siteul respectiv si evident mai scumpe de 3 ori.
am incredere in vorbele tale, asa ca o sa facem noi si o "afacere"
$1 scrie:$2u le-am folosit in bord, la numar, in portbagaj, plafoniera, etc.
pai si eu am intentia sa le folosesc la de toate, inclusiv la etc
$1 scrie:$2aca esti din Cj, iti stau la dispozitie sa testezi ledurile.
nu-s din Cj, dar, repet, imi place sa am incredere ca stii ce zici, asa ca restul detaliilor pe privat