te-am vazut aseara plecand de la polus.Ma asteptam sa sune mai agresiv evacuarile dar erau chiar ok iar masina sarea un pic cand treceai peste acele santuri din parcare.
de vreo luna nu mai suna agresiv, pt ca i-am montat o toba inaintea celor 2 finale si am anulat zgomotul. ca sa-ti faci o idee cam cum suna inainte, la 100km/h dadeam o frana de motor si imi trepidau plasticele in masina, usi etc si nu am mai rezistat. acum nu se mai aude nimic in masina, e mult mai bine...
da, era groaznic, nu mai zici pentru cei care trebuiau sa stea in spate . adevarul se auzea frumos, dar prea tare si eu fac multe drumuri in afara localitatii, astfel devenea obositor sunetul. chestia e ca eu niciodata nu am vrut asa galagie, doar aspect, dar asa a iesit , acum e bine. astazi am vazut un seat leon cupra r - kiwi green, asa bine arata culoarea.... mi-a ramas ochii la ea si ma gandeam... oare cum arata focusul asa .
nu le-am mai pus, pt ca trebuie sa-mi vopsesc si o alta bara fata si capota. si cred ca o sa-i scot bandourile asa ca trebuie sa vopsesc toata masina. pana la urma astept sa o vopsesc toata odata.
Am inteles. Si eu le-am finisat pe ale mele si astept sa bag masina la vopsit ca am o cheie pe toata laterala dreapta si m-am sifonat acum o saptamana cu un BMW si trebuie sa vopsesc si bara spate.
hai sa iti zic eu cea mai tare chestie, cheile si loviturile de usi sunt "jucarie". am un catel, sa-i zicem putin mai suparat, si cand vede un alt caine sau pisica nu are nici un fel de bariere. intr-o zi a intrat o pisica in curte, a alergat-o si s-a refugiat saraca pe roata din dreapta spate, sub aripa. catelul meu a vrut sa o pape, si cum nu a reusit nici cum sa ajunga la ea s-a hotarat sa muste din aripa asa ca m-am procopsit cu niste urme de colti de toata frumusetea, a luat si vopseaua si s-a indoit si tabla. ce zici de asta?
nu am mai scris de multa vreme pe forum, asa ca m-am gandit sa actualizez topicul. in acest timp de repaos - pe forum - masina a ajuns la 107000km, o asteapa un set de praguri de st, o bara fata de st modificata si inca ceva maruntisuri. probleme tehnice nu am avut de nici un fel si sper sa mearga tot asa . as vrea sa-i schimb bujiile si sa-i pun unele NGK ... are cineva pe masina, cum sunt?
m-am gandit sa mai scriu cate ceva pe topicul meu, ca e tare prafuit. in urama cu o saptamana un nene cu un tir s-a hotarat sa se sprijine de bara mea spate, rezultatul - bara franjuri(am avut noroc ca nu s-a indoit altceva). in situatia asta de saptamana trecuta, masina va intra in lucru, pentru inceput o sa-i refac bara spate, pun praguri de st, bara fata de st, astupat bandouri si inca ceva maruntisuri, iar toate aceste modificari vor fi puse in valoare de o alta culoare . sper sa termin masina cat mai repede, fiind conditionat de vopsea care trebuie sa ajunga din germania. finalul va fi ca si in poza(sper ).
multumesc tuturor pt aprecieri. am iesit si eu putin la plimbare si se pare ca am fost reperat, daca acum trec neobservat, ma gandesc cum va fi dupa ce o vopsesc . doar pentru albul de pe plafon nu trebuie trecut in talon, eu il am dintr-o intaplare, am fost sa-mi trec, cauciucurile si cand a venit inginerul cu cartea de identitatea aveam trecut si albul...nu am mai zis nimic. oricum va trebui sa-i schimb iar culoarea.
am mai facut un pas mic spre marea schimbare a masinii. a ajuns vopseaua din germania si sunt super incancantat . am desfacut cutia de vopsea si in soare este uimitoare, e de 10 ori mai frumoasa ca si in pozele de mai jos. momentan sunt foarte ocupat si nu ma pot ocupa de masina, dar sper sa nu mai dureze mult pana o bag in service...ca nu mai am rabdare .
Eu sincer cred ca va fi dementiala culoarea.Iti va muta retina, dar va fi ceva ce foarte rar vezi.Bafta si hai odata cu vopsit si poze ca si pe noi ne roade .
planul era ca si pana in mai sa fie gata, dar abia a ajuns vopseaua de 2 zile. la cum se deruleaza lucrurile se pare ca doar la mijlocul lunii iunie va fi gata. oricum va tin la curent cu evolutia proiectului.
merci, merci, deocamdata imi fac doar curaj pe cand o sa incep in forta . @nedelcu gianina - vezi ca exista sectiune dedicata focus-urilor 1 sigur gasesti acolo ajutor.