de wador29 » 11 Mai 2011, 17:19
Cred ca se transforma in polemica, si e exact ce nu voiam... Pentru ca ai intrat mai tarziu in emisiune, hai sa mai repet, sa ma fac bine inteles: nu ma refeream la ADICRISTEA sau altcineva, ci la modul de a pune problemele, in general. De cand s-a anuntat prima oara defilarea pe Transalpina au inceput comentariile: e prea lung, e prea sus, daca sunt gropi, aoleu masina mea, etc, samd, sa... Stimabililor, eu sunt mai in varsta, departe de mine sa dau sfaturi sau lectii, dar viata nu e o autostrada dreapta, cu soare si pedala pe radiator! Eu inteleg orice eveniment ca o provocare; Transalpina n-am facut-o niciodata, dar o s-o fac pe 22 mai, cu, probabil, o parte din grupul valcean. Ne rupem noi masinile si le povestim si celorlalti, ce e de vazut, ce e de evitat, cum ar fi mai bine de facut, in opinia noastra! Ce face fiecare cu aceste informatii, e problema fiecaruia! Insa ca sa evitam aceste necunoscute si temeri ale unora, vom face acest traseu. In felul asta, poate vor indrazni mai multi sa participe.
Toata chestia este modul cum pui problema, adica de comunicare: eu, cand am avut sau am o nelamurire, intreb daca exista vreo rezolvare si cum anume. Nu mi-e rusine, ca intrun proverb se zicea ca daca intrebi ce nu stii, esti prost 2 minute, pana afli; altfel, ramai toata viata! In schimb, nu-mi place atitudinea de jale si carcoteala; aoleu - aia, valeleu - ailalta... Si nu e vorba de o persoana sau de azi; uitati-va la unele comentarii din urma! Inteleg ca sunt oameni care nu fac ca si mine sute de km pe zi, care nu sunt morti dupa cataratul pe munte, si le place, de exemplu, la mare! Dar eu zic ca daca nu-mi place, nu ma bag! Cui ii e frica de mers pe munte, sau nu-i face placere, sunt sigur ca vor fi activitati alternative in statiune...
In fine, nu vreau sa monopolizez topicul. Sper sa ma fi facut inteles. Daca nu, poate am eu o problema si pe viitor o sa ma abtin de la comentarii. Ma opresc aici, cu scuzele de rigoare, daca cineva se considera afectat.
ex - Ford Fusion +, 2006, 1,6 TDCi, 90 cai, sea-gray,ex - OT 11 KXDSuzuki Vitara, Luxus, 2018, 1,4, boosterjet, 140 cai, prime solar yellow, cu plafon cosmic black pearl, OT 12 KXD