Discutii libere/forum

Serie caroserie - Ford Focus - A J U T O R !

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Serie caroserie - Ford Focus - A J U T O R !

Mesajde flamingo » 13 Mai 2011, 08:23

Bine v-am regasit!

Exista cumva posibilitatea de a afla istoricul unei masini dupa seria caroseriei?
Este vorba de WF0PXXWPDP8A46892.

Imi cer scuze daca nu am postat topicul unde trebuie, dar zilele astea s-ar putea sas intru in posesia unui Focus depsre care nu stiu mare lucru decat ca ar avea 14.000 km si ca e din 2008. Cam dubios zic eu. Sau nu? Ideea e ca atunci cand am cerut cartea de service, mi s-a spus ca aceasta nu exista.

Multumesc mult de tot.
Clio 1,5 DCI, full - 2004 si Hyundai i10 benzina, full din 2008
Ei rad de mine pentru ca sunt diferit. Eu rad de ei pentru ca sunt toti la fel.
flamingo
Incepator

Maşina: Clio 1,5 DCi full - 2004 si Hyundai i10 benzina full - 2008

Re: Serie caroserie - Ford Focus - A J U T O R !

Mesajde Smiley » 13 Mai 2011, 08:44

nu prea :(
poti gasi in Microcat date privind masina (pentru ce tara a fost produsa, ce dotari are) si ai mai putea gasi la Ford ceva date privind reparatiile pe garantie (daca au existat; la 14k km nu prea cred ca a avut probleme)

e dubioasa faza cu cartea de service. daca masina e din 2008 inseamna ca e recent iesita din garantie, iar pentru pastrarea garantiei se fac revizii la service autorizat, revizii care sunt trecute fix in cartea de service.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde fandango » 13 Mai 2011, 23:47

Daca te ajuta incearca la Caransebes la reprezentanta sau in jur la altele sa gasesti istoricul. Nu exista nimic centralizat in Romania, fiecare dealer are baza lui independenta.

-- Societatea Comercial VADRIS TRADING ­ S.R.L., cu sediul în Caransebe, Calea Severinului nr. 7, judeul Cara-Severin, aduce la cunotin pierderea crii de identitate seria G712144, aparinând vehiculului cu nr. de identificare WF0HXXGAJH8B63238, eliberat la data de 13 martie 2008 de Societatea Comercial ROMCAR ­ S.R.L., Bucureti. (33.105)

-- Societatea Comercial VADRIS TRADING ­ S.R.L., cu sediul în Caransebe, Calea Severinului nr. 7, judeul Cara-Severin, aduce la cunotin pierderea crii de identitate seria G496284, aparinând vehiculului cu nr. de identificare WF0HXXWPJH7M70702, eliberat la data de 25 martie 2008 de Societatea Comercial ROMCAR ­ S.R.L., Bucureti. (33.104)

-- Societatea Comercial VADRIS TRADING ­ S.R.L., cu sediul în Caransebe, Calea Severinului nr. 7, judeul Cara-Severin, aduce la cunotin pierderea crii de identitate seria G974078, aparinând vehiculului cu nr. de identificare WF0XXTTFX8A37463, eliberat la data de 7 octombrie 2008 de Societatea Comercial ROMCAR ­ S.R.L., Bucureti. (33.103)

-- Societatea Comercial VADRIS TRADING ­ S.R.L., cu sediul în Caransebe, Calea Severinului nr. 7, judeul Cara-Severin, aduce la cunotin pierderea crii de identitate seria G858894, aparinând vehiculului cu nr. de identificare WF0PXXWPDP8A46892, eliberat la data de 1 octombrie 2008 de Societatea Comercial ROMCAR ­ S.R.L., Bucureti. (33.102)
fandango
Incepator

Maşina: FF2 Facelift 2008 1.6 TDCI

Mesajde flamingo » 16 Mai 2011, 16:16

Multumesc frumos oameni buni!

Intre timp am laut-o pe fir si am ajuns la cel care a condus-o. Traiasca Google! Acolo am gasit un PDF dintr-un monitor Oficial (acelasi Fandango) apoi am ajuns undeva in "apropiere" de Registrul Comertului unde am aflat tot despre firma respectiva. Nu-mi cereti amanunte ca nu pot da pe forum, cert este ca propietara (ea era patroana) mi-a dat numarul fratelui ei si apoi totul a fost floare la ureche.

Acesta nu mai tinea bine minte masina (probabil i-a fost luata demult de leasing). Mai stia doar culoarea si nr aproximativ de km. Stia ca nu s-a prea circulat cu ea si a confirmat ca are pana in 20.000 km. Nasol este ca ori el (fostul detinator) ori cineva de la Tiriac Autorulate a schimbat cauciucurile, deoarece sunt chele. In fine, intre timp i s-a facut "toaleta", astfel ca acum are incaltari noi.

Cat despre cartea de service, ma gandeam si eu fix la aceeasi chestie. In fine, bine ca au apucat sa piarda cartea de identitate a masinii, in acest fel fiind nevoiti s-o dea pierduta in Monitorul Oficial datorita caruia am ajuns unde trebuie.

Multumesc inca o data...
Clio 1,5 DCI, full - 2004 si Hyundai i10 benzina, full din 2008
Ei rad de mine pentru ca sunt diferit. Eu rad de ei pentru ca sunt toti la fel.
flamingo
Incepator

Maşina: Clio 1,5 DCi full - 2004 si Hyundai i10 benzina full - 2008

Înapoi la Discutii libere/forum