Salutare David, poti sa dai ceva detalii?
Daca se poate sa raspunzi punctual, ar fi excelent si iti multumesc anticipat.
1. Cand ai incarcat cu freon cum au procedat?
* Aveai tu detaliile legate de cantitatile de freon, ulei sau te-au legat la aparat si dupa marca, modelul, anul de fabr. al masinii au reglat toate aceste cantitati?
* Cat a durat operatiunea respectiva? Intreb asta, ca sa stiu daca au golit(vidat) instalatia, au observat eventualele scapari de pres. si apoi au incarcat-o la loc.
* Ce agent frigo. au folosit?
2. La operatiunile care sunt executate la masina iti da voie sa asisti?
3. Pentru care operatiuni mai exact ai platit 160 lei fara TVA? Ptr. astea
$1 scrie:$2 2 bielete antiruliu, pivot brat inferior pe dreapta, rulment butuc pe fata stanga, filtru de polen + verificare stare saboti frana (mi-a dat jos tamburul), placute, lichid de frana + verificare si reglaj directie pe stand cu laser (aveam o mica convergenta pe dreapta fata); manopera la toate astea a fost 160 lei (cu factura era undeva pe la 240 lei parca)
4. Cat ajunge ( ca si manopera) un schimb de consumabile? (adica filtre de motorina/benzina, de ulei, si uleiul - deoarece cel de aer si polen il schimb eu fara nici o problema)
5. Tu vii cu piesele tale sau le iei de la ei?
6. Poti sa faci un mic top, la cei trei mecanici enumerati de tine?
Eu m-am programat ptr. maine, in vederea verificarii si umplerii instalatiei de climatizare la Renault, dar daca poti raspunde pana maine la intrebarile de mai sus, s-ar putea sa ma sucesc si sa renunt.
Pana acum servisarile normale si interventiile nedorite mi le faceam la Ciubotaru Orient pe varianta, numai ca au cam urcat pretul la manopera si este posibil sa-i abandonez , dupa o lunga perioada. Ca si comparatie iti spun cat mi-au luat pe urmatoarele operatiuni ( doar manopera):
1. scos planetare stanga /dreapta, dat burdufele jos cele dinspre cutie, curatat/spalat, reumplut cu vaselina, montat la loc
2. schimb ulei cutie
3. schimb lichid frana + aerisit
4. schimb ulei servo + spalat recipientul
5. schimb bieleta antiruliu
6.inlocuit cureaua de la pompa de servo + apa
Total manopera 430 lei

cu TVA