VA invit sa cititi postul pus de mine la "un mecanic de nota zece cu felicitari" sau daca nu pe sectiunea cu Sierra cu subiectul "Sierra trepidatii ingrozitoare" si "Sierra sindromul Parkinson"(ultimele posturi) sa vedem daca o sa mai va duceti cu atata pofta la don Laur sa va mai reparati masina la el, ca dupa ce mi-a pus-o el sau mai bine zis cumnatul lui Nelu la punkt (pe care daca il prind pe trecerea de pietoni nu o sa ezit sa apas aceleratia la fund, sau daca e pe trotuar o sa ocolesc o groapa prin dreptul lui)
Mie mi-a taiat orice pofta si curaj sa mai trec pe la el, dupa ce am lasat masina acolo 3 saptamani cu rugamintea sa o faca brici (mentionez ca este o Sierra cu doar 70000 de km, printre putinele cred, iar masina avea doar de facut unele verificari si reglaje de finete, am reusit sa o iau mai varza decat a fost vreo data.
Sper sa nu fi ofensat pe nimeni, dar cum este cu putinta sa ai toata increderea in el si s-ai acorzi tot concursul, iar respectiva persoana sa-si bata joc intr-un asemenea hal

.
La schimbat filtre se mai pricep si maciucarii aia ai lui dar specificati clar ca el personal sa se ocupe de masina si stati cu el

(pt ca el stie sa zicem meserie,dar cu anumite retineri in ce ma priveste pe mine si masina mea, si sa stea de ea ca altfel daca nu sta pe ea si se mai duce la nustui ce masina da rasol si el) ca daca pun aia de acolo mana pe masina voastra e vai si amar si patiti ce am patit si eu.

Nu ezitati sa cititi posturile alea macar aflati si reversul medaliei de incredere, si cam in ce ape va scaldati, eu oricum am jurat sa il hulesc pe forumul asta pe oriunde o sa am okazia pana or sa ma dea astia afara pentru bataia de joc pe care a facut-o cu masina mea.