Imi cer scuze pentru intarzierea in postarea imaginilor dar am avut de prelucrat aproximativ
11Gb de filmari video..., de la orele 10.00 muncesc la ele si de abia acum ce am terminat...
O sa schitez mai jos, un fel de jurnal de calatorie, exemplificand si cu montaje video traseul respectiv, pe portiuni asa cum l-am parcurs noi ieri 22 MAI 2011.
Viteza maxima a fost cuprinsa asa cum am specificat si doua posturi mai sus intre 80 si 100km/h.
Asa... si acum punctual, cronologic:
- 09.00, plecare din Rm.Valcea spre Calimanesti (21km);- 09.30, sosire in Calimanesti-Caciulata, continuarea drumului spre Brezoi (18km);- 09.50, sosire in Brezoi, continuarea drumului spre Voineasa (39km);- 10.30, sosire in Voineasa, continuarea drumului spre Vidra (24km);- 11.20, sosire in Vidra, continuarea drumului spre Obarsia Lotrului (17km);- 12.00, sosire in Obarsia Lotrului, continuarea drumului pe Transalpina in directia Ranca (21km);- 13.30, sosire in Ranca, dupa mai multe popasuri si opriri pentru admirarea peisajului pe Transalpina;- 14.20, popas la un gratar pe malul raului Bistrita intr-un cadru natural deosebit;- 21.15, ridicat tabara si plecat spre Rm.Valcea (73km).Concluzii:
- traseu lejer, nu raliu, nu fortat asa cum se vorbeste...
- carosabil foarte bun, doar mici portiuni pe Transalpina neasfaltate, pietruite si fara gropi;
- timp lejer la discretie pentru un gratar, discutii si relaxare la un gratar la iarba verde, aproximativ 6 ore;
- distanta aproximativ parcursa - 240km;
- peisaje si amintiri de neuitat...