de wahaby » 23 Apr 2011, 19:48
Nu am facut acuzatii referitor la modul in care se recruteaza personalul, ci am exprimat o supozitie, bazata pe faptul ca eu - si nu generalizez - am fost nemultumit atunci cand am apelat la serviciile dvs. Problemele nu au fost de substanta, dar m-a deranjat faptul ca a trebuit sa astept prea mult, ca unii de pe acolo se comporta de parca ei sunt patroni si nu au auzit de sintagma ,,clientul nostru, stapanul nostru", ca am solicitat un punct de vedere in legatura cu modalitatea in care voiam sa folosesc cardul silver, nefiind lamuritare nu l-am primit nici pana azi , ca am cerut unui angajat codul unui reper pe care nu-l aveati in stoc, astfel ca atunci cand reveneam sa-l cumpar sa cer exact ce voiam si a refuzat sa mi-l comunice, etc.
Relativ la serviciile spalatoriei, nu am primit informatii de la nimeni, am constatat personal situatia. Daca masina intra in regula la dvs si iese cu urme ce denota clar ca s-au folosit carpe pentru lustruit improprii sau cu impuritati, cum va explicati acest fapt? Trebuia sa-mi spuna cineva ce s-a intamplat? Si apropo: am adus la cunostinta unuia de la service ce ma nemultumea, fiindu-mi rusine de rusinea lui cand a vazut. Nu am sesizat in scris, dar sa stiti ca s-a intamplat la reprezentanta din Ploiesti.
In rest, numai de bine, asteptam oferte tentante pentru perioada verii!