Incepeti un subiect aici daca aveti o piesa de vanzare sau dezmembrati o masina

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: Piese din dezmembrari pentru diverse tipuri de Ford

24 Mai 2011, 19:31

Buna ziua. Ma intereseaza un parbriz pentru un ford mondeo 1995 1.8 TD hatchback.
Se poate?

25 Mai 2011, 09:28

Buna ziua! Imi cer scuze de intarzierea cu care va raspund, momentan nu am parbriz pentru masina dvs. reveniti . Cu respect.

25 Mai 2011, 09:30

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2alut, o galerie de evacuare pt. masina din semnatura la ce pret e? Stima

Buna ziua! Doar galeria ? sau si partea care pleaca din galerie?

Scuze daca nu am remarcat raspunsul mai demult, ma intereseaza doar serpisorii cum se spune, partea care iese din motor, e din fonta, intra sonda de oxigen in ea si mai are niste conducte de cupru banuiesc. Stima

25 Mai 2011, 10:23

$1 scrie:$2ara de rigidizare e bara aia care se strange pe oale, la aia ma refer.
un pret?

Buna ziua! Din cate stiu , mondeo mk1 nu area bara de rigidizare intre amortizoare, doar mk3 are asa ceva doar ca vine oarecum mascata pe langa plasticul de sub parbriz. Cu respect.

25 Mai 2011, 10:31

sal m-ar interesa o grila cromata dintre faruri pt ford mondeo 2001 ,si stopuri mondeo model nou cu dungi albe,ai asa ceva?multumesc

25 Mai 2011, 12:24

Salut. Sunt intresat de o usa dreapta fata Fiesta mk4 model cu 4 usi. Am noroc sa gasesc la tine? Mersi

25 Mai 2011, 12:54

Buna ziua
Un motoras de la luneta spate , m-ar interesa doar otita din interior ...e bun si unul ars .

25 Mai 2011, 14:42

$1 scrie:$2alut, o galerie de evacuare pt. masina din semnatura la ce pret e? Stima

Buna ziua! Doar galeria ? sau si partea care pleaca din galerie?

Scuze daca nu am remarcat raspunsul mai demult, ma intereseaza doar serpisorii cum se spune, partea care iese din motor, e din fonta, intra sonda de oxigen in ea si mai are niste conducte de cupru banuiesc. Stima

Buna ziua! Da, asa cum v-am mai spus, am galeria de evacuare, pentru detalii sunati la numerele de mai jos. Cu respect.

25 Mai 2011, 14:44

$1 scrie:$2una ziua
Un motoras de la luneta spate , m-ar interesa doar otita din interior ...e bun si unul ars .

buna ziua! va pot oferi motorasul intreg , nu doar rotita. cu respect.

26 Mai 2011, 09:34

$1 scrie:$2al m-ar interesa o grila cromata dintre faruri pt ford mondeo 2001 ,si stopuri mondeo model nou cu dungi albe,ai asa ceva?multumesc

Buna ziua! Momentan nu mai am nici grila si nici stopuri cu dungi albe (am in schimb sgopuri normale). Cu respect.

26 Mai 2011, 12:17

de bara aceea alba inconjurata cu rosu, de aia vorbesc eu.
sunt multe modele dar in general difera sistemul de prindere
FiÅŸiere ataÅŸate
strut bar.jpg

26 Mai 2011, 12:23

Buna ziua,

Ma intereseaza un stop stanga pentru Mondeo mk4 (2008 pre-facelift), doar partea de pe aripa (cu semnalizator). Aveti, si daca da, la ce pret si in cat timp ar fi disponibil?

Multumesc!

26 Mai 2011, 14:13

Am uitat sa precizez: Mondeo pentru care am nevoie de stop este sedan. Multumesc.

26 Mai 2011, 17:07

$1 scrie:$2alut. Sunt intresat de o usa dreapta fata Fiesta mk4 model cu 4 usi. Am noroc sa gasesc la tine? Mersi

Buna seara! Momentan nu mai am portiera dr fata de fiesta mk4, reveniti. Cu respect.

26 Mai 2011, 17:25

salut ,ma intereseaza un modulul de comada cu AUTO pentru clima mk3 pentru facelift ( cred ca model incepand cu 2004)
la ce pret ? sau poate te intereseaza schimb cu un modul manual (in loc de AUTO are ON) +diferenta (tot cu facelift 2004)

27 Mai 2011, 09:33

$1 scrie:$2e bara aceea alba inconjurata cu rosu, de aia vorbesc eu.
sunt multe modele dar in general difera sistemul de prindere

Buna ziua! Stiu ca la acea bara de ramforsare va referiti, doar ca nu este piesa originala (nu s-a montat standard). Momentan nu am , reveniti. Cu respect.

27 Mai 2011, 09:35

$1 scrie:$2una ziua,

Ma intereseaza un stop stanga pentru Mondeo mk4 (2008 pre-facelift), doar partea de pe aripa (cu semnalizator). Aveti, si daca da, la ce pret si in cat timp ar fi disponibil?

Multumesc!

Buna ziua! Momentan nu am , reveniti. Cu respect.

27 Mai 2011, 14:14

Salut,

Ma intereseaza un rulment de spate cu tot cu butuc si senzor abs pt un mondeo (benzina) 2004.
Multumesc.

27 Mai 2011, 15:24

Buna ziua! Da, am rulmentul roata spate, pentru detalii sunati la numerele de mai jos. Cu respect.

28 Mai 2011, 22:14

Salut o joja de ulei pentru un ford focus din 2007 1.6 benzina ai?

29 Mai 2011, 16:16

cauciucurile de pe pedale, al unui mondeo 1 ?

30 Mai 2011, 09:27

$1 scrie:$2alut o joja de ulei pentru un ford focus din 2007 1.6 benzina ai?

Buna ziua! Am joja de ulei ptr motor de focus 16oo, doar ca provine de pe modelul mk1. Cu respect.

30 Mai 2011, 11:50

Buna. Un electromotor pentru mondeo din semnatura te rog... un pret si disponibilitate. Mersi.

30 Mai 2011, 16:32

salut

un motoras de la spalatorul de parbriz/luneta m-ar interesa pentru mk3 2001 tddi combi.

ai si la ce pret?

30 Mai 2011, 17:02

$1 scrie:$2auciucurile de pe pedale, al unui mondeo 1 ?

Buna seara! Da, ar trebui sa am acele protectii ptr pedale, sunati maine si verific. Cu respect.

31 Mai 2011, 08:50

$1 scrie:$2alut

un motoras de la spalatorul de parbriz/luneta m-ar interesa pentru mk3 2001 tddi combi.

ai si la ce pret?

Buna ziua! Momentan nu mai am motorasul cu doua iesiri ptr. mondeo combi, reveniti. Cu respect.

31 Mai 2011, 09:34

Salut,

M-ar interesa o oglinda electrica stinga pentru un Ford Focus MK2 din 2005. Aveti asa ceva?

31 Mai 2011, 09:59

Salut , ma intereseaz ao contraripa pentru fata stanga pentru un Focus II 2005 1.6 .eventual si o prelungire de bara fata pentru acelasi model.

31 Mai 2011, 11:51

Buna, nu aveti idee daca galeria de evacuare de la 1.8 mk1 potriveste la 1.6? V-am mai intrebat de galerie, s-ar putea sa gasesc aici una, si m-ar ajuta foarte mult daca imi impartasiti cunostiintele. Cu stima

31 Mai 2011, 12:50

salut
am un ford focus 1,6 benzina din 2001 si ma intereseaza planetara stanga fata completa (cu tot cu acele role de la capatul dinspre cutie).la ce pret e
Subiect închis