Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Accident mortal membru CF Hunedoara

24 Mai 2011, 17:03

normal ca nu mai are nici un rost, dar observi cam cum se pune problema...daca avea cai multi poate scapa...
de la caii aia multi se trag in general necazurile, ca io care am o masinuta cu doar 68 de cai obositi sigur nu ma bagam

24 Mai 2011, 17:24

Dumnezeu sa-i odihneasca! ...

24 Mai 2011, 17:45

Mare pacat - o clipa de ...........si totul se schimba intr-o cumplita tragedie .........fara cuvinte............

24 Mai 2011, 18:06

Sa ne fereasca Dumnezeu.
Dumnezeu sa ii ierte!
Ultima oară modificat de zvony pe 25 Mai 2011, 00:52, modificat 1 dată în total.
Motiv: Motiv editare: nu este locul potrivit pentru astfel de dezbateri.

24 Mai 2011, 18:51

eu nu-l cunosc pe baiat dar,aseara cand am citit mi-sau inecat corabiile , poate , daca nu era din ClubFord nu imi pasa asa mult dar stiind ca este unul de-al nostru m-a deprimat groaznic :|

Dumnezeu sa ne ajute si condoliante familiei
Ultima oară modificat de zvony pe 25 Mai 2011, 00:53, modificat 1 dată în total.
Motiv: Text editat: nu este locul potrivit pentru astfel de discutii.

24 Mai 2011, 19:04

Dumnezeu sa-i odihneasca. Zona respectiva este renumita pentru accidente, sunt portiuni lungi in care nu se poate depasi si cateva portiuni drepte, care creeaza senzatia ca poti recupera in 10 secunde timpul pierdut in coloana.

Nimic mai fals, din pacate...

24 Mai 2011, 21:06

trist,
dumnezeu sa-l hodineasca

24 Mai 2011, 21:37

R.I.P

25 Mai 2011, 08:59

Condoleante.
am vazut masina la stiri si mi se pare ca nu prea a rezistat cum trebuie la impact frontal. nu stiu daca mondeo e cam sigura....

25 Mai 2011, 09:51

Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei

25 Mai 2011, 09:57

Masina s-a deformat bine, daca pot spune asa. In caz de impact frontal, deformarea trebuie sa fie cat mai mare ca sa absoarba energia cinetica a socului.

Pentru a vorbi de siguranta masinii, ar trebui sa stim mai intai daca soferul purta sau nu centura.

Eu altceva nu inteleg, cum a ajuns Mondeo-ul sa loveasca in partea dreapta Golful. In mod normal coliziunea trebuia sa fie frontala sau pe partea stanga, in niciun caz sa loveasca partea Golfului dinspre bordura.

25 Mai 2011, 10:11

in reportajul din linkul postat in primul post unul din martori sustine (la 01:00) sustine ca franele golfului nu au functionat prea bine ("i-a prins frana numai pe partea stanga"), iar asta ar explica de ce golful s-a rasucit si a fost lovit in lateral.

rip.

25 Mai 2011, 10:44

Asta am spus si eu. Avea probleme la frâne.
Acum în legătură cu deformarea maşinii, cele două maşini veneau probabil una spre cealaltă cu minim 100km/h. Cumulat înseamnă 200km/h. Testele de impact se fac la 50 la oră. Eu m-am mirat că a rezistat aşa de bine mondeo. Centura de siguranţă purta doar pasagera din dreapta şi a scăpat. Oricum, la impactul acela, şi cu centură şi fără, nu ştiu dacă te mai scapă vreo maşină..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Re: Accident membru CF Hunedoara

25 Mai 2011, 11:01

toti care vreti sa va luati adio de la Cosmin Dragoi(HD-85-CMN).......inmormantarea va avea loc joi la ora 14:30....ne vei lipsi enorm...
RIP
Ultima oară modificat de adicristea pe 25 Mai 2011, 11:15, modificat 1 dată în total.
Motiv: se va adauga asta si in primul mesaj... multumim

Re: Accident membru CF Hunedoara

25 Mai 2011, 11:37

Pentru toti cei care nu il stiau pe Cosmin vreau sa va spun ca era un baiat de nota 20.......eu l-am cunoscut personal era vecin cu mine :((.....nu era genul sa mearga cu viteza sau sa se bage aiurea in depasiri dar uite o clipa de neatentie a fost de ajuns pentru o tagedie....de asemenea imi pare nespus de rau pentru celalalte doua persoane care au murit in accident...........inca sunt socat .....nu imi vine sa cred ce sa intamplat.........Dumnezeu sa ii ierte pe toti.....

25 Mai 2011, 11:52

RIP! Condoleante familiei!

26 Mai 2011, 21:35

Astazi a fost o zi foarte trista.......CMN-ul a plecat pentru totdeauna dintre noi........adio CMN......adio Cosmine vom pastra vie amintirea ta!RIP
Răspunde