ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

09 Iun 2011, 11:26

o iei cu volan pe dreapta, ca tot se poarta... :D
sau pedalele sunt la fel ?

09 Iun 2011, 11:40

sunt la fel :P

09 Iun 2011, 12:01

$1 scrie:$2 obligat sa aiba in parbriz semnul albastru

Imagine

Nope ! Primariile elibereaza (serv. asistenta sociala) o legitimatie dreptunghiulara model UE cu serie, numar si data cand expira valabilitatea pe o parte iar pe verso e poza si numele titularului. Pe bord se afiseaza partea cu serie, nr. si stampila primariei.
Imagini cu legitimatia model UE in articolul din link: http://www.ziarmm.ro/eleonora-ghetie-ba ... rar-legii/
Doar cele model UE si cu stampila sunt valabile si legale. Asa oricine isi scoate la imprmianta un semn si parcheaza gratis...sau cu nesimtire pe locurile rezervate (cum se intampla de altfel) [-( .

09 Iun 2011, 18:48

corect, nu stiam atatea detalii insa stiam ca trebuie sa fie inregistrata undeva, sa aiba o serie si un numar. pusesem doar poza ca asta e cea care sare in ochi si se recunoaste imediat in bord.

10 Iun 2011, 09:43

^^
FiÅŸiere ataÅŸate
Imag017.jpg
Imag018.jpg

10 Iun 2011, 20:09

:)]
FiÅŸiere ataÅŸate
Imag006.jpg

10 Iun 2011, 21:34

am si eu deja o mare colectie de poze cu mizerabilii care parcheaza chiar in usa magazinului.

11 Iun 2011, 15:58

Trimis de pe Tapatalk
FiÅŸiere ataÅŸate
uploadfromtaptalk1307800679100.jpg

12 Iun 2011, 09:51

Noul format al placutelor de inmatriculare. 8-}
FiÅŸiere ataÅŸate
rsz_1dsc01384.jpg

12 Iun 2011, 09:58

Daca o fi doctor omu nu trebuia sa specifice clar :)))...

12 Iun 2011, 16:28

vai de el ... ce numar e ala? politia nu-l vede?

e o blonda in constanta pe la 35 de ani, cu o dacie 1310 alba, numar CT 01 SUG, am vazut-o in trafic dar niciodata nu am apucat sa o fotografiez. nu am mai vazut-o de vreun an cred si de asta am stricat surpriza dar merita o poza fata si profil :)

12 Iun 2011, 20:00

^^ =D>
FiÅŸiere ataÅŸate
Imag028.jpg
Imag029.jpg
Imag030.jpg
Imag031.jpg
Imag032.jpg

12 Iun 2011, 20:15

e dr nimeni :D

12 Iun 2011, 22:52

$1 scrie:$2ai de el ... ce numar e ala? politia nu-l vede?

e o blonda in constanta pe la 35 de ani, cu o dacie 1310 alba, numar CT 01 SUG, am vazut-o in trafic dar niciodata nu am apucat sa o fotografiez. nu am mai vazut-o de vreun an cred si de asta am stricat surpriza dar merita o poza fata si profil :)

In plina actiune poza, da? =))

13 Iun 2011, 19:03

maseuza era la volan... ;)
FiÅŸiere ataÅŸate
zcf 007.jpg
zcf 006.jpg

13 Iun 2011, 19:13

@mihai L: cred ca o opreste politia cu fiecare ocazie ;)
@alen: masina mare, geamuri negre, cred ca ala era si locul de munca al maseuzei

13 Iun 2011, 19:27

Hhahahha tare faza :))))

14 Iun 2011, 09:21

DN26 - Multeeeeeeeee "obstacole" cu 4 picioare! :-t
FiÅŸiere ataÅŸate
P1200673.jpg
P1200672.jpg

14 Iun 2011, 12:22

putin offtopic dar tot asa legat de multe picioare :D

ce are 2 ochi si 150 de dinti?
un crocodil
ce are 2 dinti si 150 de ochi?
un autobuz cu pensionari

15 Iun 2011, 10:20

Imagine

15 Iun 2011, 12:50

OMG.... n-avea ÅŸi sutien? 8-}

15 Iun 2011, 13:32

Nu ma prind de ce a aparut isteria asta cu genele alea la masini ....

15 Iun 2011, 13:36

Nimic nu intelegeti..... in ziua de azi...cand lumea a cam luat-o razna si ne cam stricam ca specie.....si masinile trebuie sa fie in trend...aslea sunt accesorii pentru masini gay :)))))))

15 Iun 2011, 17:33

sau metrosexuale :D

Sa zicem ca pe Tigra insa sunt ok accesoriile astea de pitzi atata timp cat sunt conduse de domnisoare. Dar sa vezi ditamai baietzoiul la volan de Tigra, cum am patit eu azi, ca a trecut pe langa mine asa cu 10 la ora sa il remarce lumea, tuns scurt, cu maiou si lant de cocalar, si el in masina rosie de fete.

Inca s-a si uitat asa insistent, m-a apucat rasul, chiar credea ca o corsa remodelata pt. femei si vopsita in rosu e masina de smecheri :)).

16 Iun 2011, 10:16

Dovada reala si incontestabila a "atentiei si competentei" cu care administratia locala din Oradea lucreaza pentru cetatenii sai. In poza vredeti un loc de parcare delimitat in jurul unui stalp, doar pt. ca parcarea era facuta in locul unde gasim stalpul respectiv. De ce sa mute stalpul, sau sa realinieze locurile, eventual sa faca un stand mic de biciclete pe locul indisponibil, sau sa puna verdeata, mai bine taxeaza un prostanac pt. locul ala.

Va asigur ca poza e reala si actuala, cineva chiar plateste 85 de lei pe an pt. acel loc, culmea e ca si asa e inghesuiala si ne certam pe locuri. Mai exista un spatiu de parcare pe acelasi sir, care e cu aproape jumatate de metru mai ingust decat celelalte, adica daca eu m-as baga cu mondeo acolo, as fi lipit de bordura (noroc ca e la margine) iar cel de langa mine nu ar mai reusi sa deschida usa pt. a iesi din masina. Sunt asa de satul de tara asta ca nu m-am mai deranjat sa fac si a doua poza, faptul ca deja astfel de nereguli devin fapte banale ar trebui sa spuna multe lucruri. Nu e vorba doar de plata pe care o facem in plus fata de impozit, dar ma mir cum incompetenta unor angajati la Primarie poate duce mult si bine ( cam de aproape un an sunt marcate locurile ).
FiÅŸiere ataÅŸate
phpSCyq8bAM.jpg

16 Iun 2011, 10:53

Nu e neaparat vorba de incompetenta. Poate stalpul e programat pentru mutare, sau poate locul de parcare e la pret redus, ideal pentru motociclisti. Daca esti satul de tara asta, de ce nu te muti in alta?

16 Iun 2011, 11:40

Mie nu mi se pare ca e loc de parcare acolo, vad ca locul din stanga are delimitari si un numar, nu vad asta la portiunea cu stalpul.

16 Iun 2011, 11:42

are si la stalp numar, numai ca e sters 39 :P

16 Iun 2011, 12:01

$1 scrie:$2unt asa de satul de tara asta

De inteles, dar urat spus; foarte multi suntem neumultumiti, dar cu mult mai putini intelegem ca este si vina noastra, si chiar si mai putini intelegem ca suntem datori sa facem ceva.

$1 scrie:$2aca esti satul de tara asta, de ce nu te muti in alta?

Urat spus, si de neinteles; sa ma ierti, dar parca ai fi un politician care este multumit de traiul de hotie si huzur pe care il duce si ii pofteste pe toti nemultumitii sa plece incotro or vedea cu ochii, si sa-sti cauta alta tara, mai buna.

Pana la urma, este si tara nemultumitului, care ar cam avea dreptul sa fie multumit in tara lui, nu in alta.

16 Iun 2011, 12:39

Nu sunt multumit de traiul din tara asta, dar nu m-am saturat de ea. Oricat s-a furat si oricati cocalari mai apar peste noapte, pentru mine aici e cel mai bine. Prefer sa tratez cu indiferenta un manelist, cocalar, etc. decat sa accept statutul de paria, ca emigrant.

Cat despre intrebarea mea, nu e urata, ci cat se poate de pertinenta.

Eu cand m-am saturat de un loc de munca, mi-am dat demisia. Cand m-am saturat de masina am vandut-o. Vorbesc la modul cel mai serios: cei care s-au saturat de Romania, ce mai cauta pe-aici?

Temir, te rog sa nu faci confuzia intre a fi nemultumit de un lucru si a te satura de el.

Ar fi urat spus daca as afirma ca: nu pleaca din lene sau din teama de asumare a unei decizii radicale .
Dar cum nu vreau sa vorbesc urat, nu o spun. Astept cu nerabdare sa aflu de ce nu renunta cineva la o stare de lucruri de care s-a saturat.
Răspunde