ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Sticker 3D rechin!

05 Iul 2007, 08:53

Am tot vazut pe masini un sticker 3D(iesit in relief) cu un rechin si nu stiu unde sa-l caut sa-l cumpar.
Daca poate cineva sa ma indrume as fi foarte recunoscator.
Va multumesc anticipat.

Seamana cu asta la forma.
FiÅŸiere ataÅŸate
s_326.jpg
s_326.jpg (2.82 KiB) Vizualizat de 2909 ori

05 Iul 2007, 10:31

era rechin sau peste simplu?
sa nu fie cumva asta: http://www.seiyaku.com/customs/fish/fish.html :)

05 Iul 2007, 11:06

se gaseste la al padrino...si in cora erau la un moment dat...

05 Iul 2007, 11:11

e de la paul&shark...am avut cateva de la cineva care lucra confectii pentru ei...dar le-am dat
FiÅŸiere ataÅŸate
4.jpg
(111.27 KiB) Descărcat de 449 ori

05 Iul 2007, 13:40

$1 scrie:$2ra rechin sau peste simplu?
sa nu fie cumva asta: http://www.seiyaku.com/customs/fish/fish.html :)

in nici un caz

05 Iul 2007, 13:41

$1 scrie:$2 de la paul&shark...am avut cateva de la cineva care lucra confectii pentru ei...dar le-am dat

Exact ala e!!!!!!!! Merci mult ca ne-ai luminat!!!!!!!!!!!

05 Iul 2007, 14:09

$1 scrie:$2e gaseste la al padrino...si in cora erau la un moment dat...

Azi ma duc la Al Padrino. Sper sa gasesc. Imi cumpar vreo 3-4.

06 Iul 2007, 06:21

Dar care e faza cu ei? Reprezinta ceva? Nu de alta, dar am si eu unul pe masina de la fostul proprietar. Imi place cum arata, dar sunt curios daca are vreo semnificatie.

06 Iul 2007, 08:26

Reprezinta ceva foarte rau si urat. Mai bine scapi de el, dar vezi ca nu ai voie sa-l arunci la gunoi ca o sa ai ghinion. Mai bine mi-l dai mie si ma ocup eu de el; cunosc eu "ritualul". :lol:

07 Iul 2007, 16:42

Pai nu ne spui si noua care e smecheria ? o tii numai pt tine ?

07 Iul 2007, 17:40

Smecheria e ca ii mai da fro 5 rechini-putere :lol:

07 Iul 2007, 17:49

sau si-l lipeste la el.... :D :D

08 Iul 2007, 19:27

$1 scrie:$2mecheria e ca ii mai da fro 5 rechini-putere :lol:

Pai in cazul asta ma duc sa imi iau si eu cativa ....

09 Iul 2007, 08:24

La Al Padrino nu au rechinasi :( , cand o sa mai trec prin cora o sa ma uit dar nu-mi fac sperante prea mari.
Inca astept indrumari...

09 Iul 2007, 08:26

am fost eu in cora pantelimon si nu am vazut nici o coada de rechin.....

19 Dec 2007, 18:56

Nici acum nu l-am gasit pe nicaieri. Mi-a spus un prieten ca daca cumperi haine facute de Paul&Shark cica ai primi si un sticker d-ala, sau e atasat la eticheta...

19 Dec 2007, 19:44

hahahha i-ai innebunit si pe baietii de pe fiat club cu stickerul ala :lol:

Eu am vrut sa imi iau cand am vazut la cora dar am zis ca stric aspectul masinii daca il pun... apoi am vazut si la al padrino la universitate... e tare ciudat cum tu acum nu mai gasesti pe nicaieri.... eu am vazut cam acum un an... un an si ceva...

ai putea sa mai incerci in militari la augsburg

19 Dec 2007, 20:55

Şi până la urmă care-i şmenu cu rechinii ăştia?? E chiar aşa secret?? Sau e pur estetic??

19 Dec 2007, 20:56

$1 scrie:$2ar care e faza cu ei? Reprezinta ceva? Nu de alta, dar am si eu unul pe masina de la fostul proprietar. Imi place cum arata, dar sunt curios daca are vreo semnificatie.

ce sa reprezinte sunt pocaiti !

19 Dec 2007, 20:59

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ar care e faza cu ei? Reprezinta ceva? Nu de alta, dar am si eu unul pe masina de la fostul proprietar. Imi place cum arata, dar sunt curios daca are vreo semnificatie.

Pestele este simbolul Crestinatatii ( rechinul, cam tot aia da' e da smecher ). Nu e musai pocait cel ce pune pe masina semnul respectiv.

19 Dec 2007, 21:01

Putin offtopic dar simteam nevoia sa-mi exprima parerea despre cei cu semnul ala:
Era o kestie cu nu te lauda cu, credinta ta pentru ca atunci nu mai este ce-a dreapta. Sau ceva de genu... Ati prins voi ideea.
In concluzie nu-mi plac cei care-si pun semne de genu pe masini.

19 Dec 2007, 21:04

Pestele este simbolul Crestinatatii ( rechinul, cam tot aia da' e da smecher ). Nu e musai pocait cel ce pune pe masina semnul respectiv.

de regula sunt pocaiti :!:

19 Dec 2007, 21:10

confundati pestele cu rechinul voi... pestele e de la pocaiti...rechinul e logo-ul de la paul & shark ;)
FiÅŸiere ataÅŸate
imagesshark.jpg
(1.46 KiB) Descărcat de 169 ori
imagesfish.jpg
imagesfish.jpg (1.4 KiB) Vizualizat de 2600 ori

19 Dec 2007, 21:12

$1 scrie:$2utin offtopic dar simteam nevoia sa-mi exprima parerea despre cei cu semnul ala:
Era o kestie cu nu te lauda cu, credinta ta pentru ca atunci nu mai este ce-a dreapta. Sau ceva de genu... Ati prins voi ideea.

O dam tare offtopic dar asta e...
Pentru orice nelamurire spun de la inceput ca sunt Ordodox (dupa botez).
Am in masina o cruciulita prinsa la parasolar. O fi bine , o fi rau...nu stiu. Daca deranjeaza pe cineva "crucea" mea sa intoarca spatele.
Cand nu intelegem ceva ignoram sau mai rau ne dezicem, aratam cu degetul, stigmatizam si repet, de regula cand nu intelegem ceva.
Trebuie sa respectam pe cel de langa noi fara a pune etichete si fara a-l judeca inainte sa-l cunoastem.
Cand mai vezi "pesti" pe masina din fata, depaseste ( dar fara sa incalci regulile de circulatie ) si daca iti permite manevra, arunca o privire in masina depasita. O sa vezi OAMENI ca si TINE.... :idea:

19 Dec 2007, 21:13

$1 scrie:$2utin offtopic dar simteam nevoia sa-mi exprima parerea despre cei cu semnul ala:

O dam tare offtopic dar asta e...
Pentru orice nelamurire spun de la inceput ca sunt Ordodox (dupa botez).
Am in masina o cruciulita prinsa la parasolar. O fi bine , o fi rau...nu stiu. Daca deranjeaza pe cineva "crucea" mea sa intoarca spatele.
Cand nu intelegem ceva ignoram sau mai rau ne dezicem, aratam cu degetul, stigmatizam si repet, de regula cand nu intelegem ceva.
Trebuie sa respectam pe cel de langa noi fara a pune etichete si fara a-l judeca inainte sa-l cunoastem.
Cand mai vezi "pesti" pe masina din fata, depaseste ( dar fara sa incalci regulile de circulatie ) si daca iti permite manevra, arunca o privire in masina depasita. O sa vezi OAMENI ca si TINE.... :idea:

Amin to that!

19 Dec 2007, 21:55

era vorba de semnele PE MASINI si nu din.....
si ce daca e pocait atata timp cat ma respecta il respect.

19 Dec 2007, 22:36

genul acesta de discutii se poarta in becker brau dupa minim 6 beri

20 Dec 2007, 00:21

@ ionut : sa inteleg ca vrei o a doua intalnire in becker brau ? Lansezi o noua propunere ...si eventual un subiect de discutie acolo???

Pestele arata bine, mult mai bine decat iepurasii aia incotopeniti pe care ii vezi mai pe toate masinile ... :mrgreen:.
zamolxes ai incercat in vitan in targ ? pe acolo gasesti de toate pentru toti, dar dute pana in ora 16, ca inchid aia pe acolo si te duci sa ai de unde sa te intorci. Spor la cutreierat ........ :twisted: :twisted:

20 Dec 2007, 00:42

$1 scrie:$2enul acesta de discutii se poarta in becker brau dupa minim 6 beri

pestele de la cap se impute! 8)
am numai 3 beri :twisted: :evil: :twisted: :evil: :!:

20 Dec 2007, 03:12

Dar de cand cauta zamolxes rechinul ala? Parca eu il cautam.
NU are absolut nici un simbol religios. Este doar sigla de la Paul&shark si s-a mai spus asta. Mie imi place cum arata si vreau sa-mi lipesc unul pe fund-
ul masinii. Si daca imi gaseste cinevca dau 3 beri la tap de sticla clara + pretul de achizitie dar numai cu bon fiscal stampilat.
Răspunde