Am jenti pe 13 cu 4 gauri de otel si de aluminu tip capri sau taunus. tel pls 0726901143 Dan$1 scrie:$2ante pe 13" de al ai? old style mai late
Vanzare
Vand piese ford granada, siera, scorpio, taunus, capri
Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Moderatori: KomandantuR, adicristea
de forddan » 04 Iul 2007, 09:34
Nu cred ca am bancheta iar prizele de aer sunt mici si nu cred ca le pot gasi. Iti dau un semn daca dau de ele.$1 scrie:$2i-ar trebui spatarul de la o bancheta de ford capri mk1 sau cotiera de la bancheta spate mk2/3 ... prizele de ventilatie de la mk2/3 ( cele ce arunca aer pe parbriz ) rog pm..
Noroc
- forddan
- Incepator
de forddan » 06 Iul 2007, 00:25
Caseta servo este,suport compresor servo si alternator este,fulie dubla motor si pompa apa este,conducte presiune servo dir. pt. motor de 4 cilindri nu este. Faruri am patrate mici (arata ca noi) si masca impecabila( tipul cu grila aerisire)$1 scrie:$2. Vreau sa imi spui si mie ce imi trebuie pt a imi pune servodirectie pe o Sierra 1600, daca ai tot ce trebuie si PRET.
2. Ai cumva masca cu 4 faruri rotunde pt Sierra ???
Noroc
- forddan
- Incepator
de florin_cars » 06 Iul 2007, 10:03
$1 scrie:$2Am motoare de 4 si 6-cil. 1.6,1.7,2.0,2.3,2.6,2.8si2.9.De care vrei?$1 scrie:$2i vreun motor de sierra pe benzina? daca da la ce bani
2.6/2.8(inj sau carb) si 2.9 la ce pret sunt..complete sau in ce stare sunt. fara suporti ma intereseaza
cutie in 5 trepte fara suport si fara carcasa ambreiaj(am din aia

model vechi de fonta la ce pret ai?
si 1.7 V4 cu cutie/fara, pret te rog
mersi

-
florin_cars - Gold Member
- Maşina: Ford 2 usi Custom
de florin_cars » 10 Iul 2007, 12:53
pret pt pompa servo de OHC te rog, cu tot cu bratul(ele) de prindere de bloc 

-
-
de bil » 11 Iul 2007, 10:55
Avem telefoane...dar daca tot ne scriem aici pe forum...si mai ales ca tu ai un anunt de vanzare piese...nu este normal sa primim si preturi ?
De ce sa te mai sun daca tu nu imi dai un pret ...doar asa sa bag bani in buzunar companiilor de telefonie ???
Daca nu vrei sa postezi aici pretul...ai posibilitatea PM (private message).
Asa ca te astept cu preturile alea....
De ce sa te mai sun daca tu nu imi dai un pret ...doar asa sa bag bani in buzunar companiilor de telefonie ???
Daca nu vrei sa postezi aici pretul...ai posibilitatea PM (private message).
Asa ca te astept cu preturile alea....
Ford Sierra
-
bil - 1nsane Member
de florin_cars » 11 Iul 2007, 11:12
asa ziceam si eu...cate lucruri nu as vrea sa cumpar de pe net..dar daca pe fiecare vanzator il sun doar pt un pret sau cateva informatii unde ajung?
daca ai anunt pe net..raspunzi Si pe net..dk ai in ziar...te suna omu. Momentan noi cerem niste informatii, knd ma decid sa cumpar atunci te sun cu siguranta.
Am vandut/cumparat masini pe net..si am tratat pe mess totul..si abia apoi 1-2min o discutie scurta la tel de confirmare sa zic asa si gata.
fiecare vinde/cumpara cum doreste..dar nu toti au noroc sa faca cum vor..mai dicteaza si piata putin
P.S. de 3 zile n-am telefon..ce fac?
serios vorbind ...oricum nu sun pt info doar, nu am telefon de firma sa fac altora minute.
tot astept preturi
daca ai anunt pe net..raspunzi Si pe net..dk ai in ziar...te suna omu. Momentan noi cerem niste informatii, knd ma decid sa cumpar atunci te sun cu siguranta.
Am vandut/cumparat masini pe net..si am tratat pe mess totul..si abia apoi 1-2min o discutie scurta la tel de confirmare sa zic asa si gata.
fiecare vinde/cumpara cum doreste..dar nu toti au noroc sa faca cum vor..mai dicteaza si piata putin

P.S. de 3 zile n-am telefon..ce fac?

serios vorbind ...oricum nu sun pt info doar, nu am telefon de firma sa fac altora minute.
tot astept preturi

-
de Maximilian » 11 Iul 2007, 14:14
Am nevoie de un diferential de Granada mk II 2,3 GL 84 KW(daca nu chair toata puntea spate). Daniel, astept un raspuns daca ai piesele si pretul. Ma intereseaza sa nu bata, sa nu trancane. A mea de mult se cere schimbata si zic ca e momentul deja. Mersi!
-
Maximilian - Petrol Head
- Maşina: Ford Granada mk II 2,3 V6 GL 1982
de forddan » 12 Iul 2007, 17:13
Am punte completa sau diferential separat dupa cum vrei .Daca imi zici si tu ca nu poti da un tel imi iau lumea-n cap si plec la Monaco pe iaht.$1 scrie:$2m nevoie de un diferential de Granada mk II 2,3 GL 84 KW(daca nu chair toata puntea spate). Daniel, astept un raspuns daca ai piesele si pretul. Ma intereseaza sa nu bata, sa nu trancane. A mea de mult se cere schimbata si zic ca e momentul deja. Mersi!

Noroc
- forddan
- Incepator
de forddan » 12 Iul 2007, 17:15
De fapt daca ma gindesc mai bine cred ca le-am dat. Nu mai am. Bye$1 scrie:$2Imi cer scuze ca ma repet DA MAI NEA SI TU UN TEL !!!!!!!!!!!$1 scrie:$2ret pt pompa servo de OHC te rog, cu tot cu bratul(ele) de prindere de bloc
Noroc
- forddan
- Incepator
de bil » 12 Iul 2007, 19:27
Imi dai si mie un pret la ce te-am rugat ?
E vba de sistemul de servodirectie pt Sierra si masca+cele4faruri pt Sierra din 88. Nu o sa te sun...pt ca te-am sunat odata pt altceva si nu mi-a convenit pretul...asa ca ...
E vba de sistemul de servodirectie pt Sierra si masca+cele4faruri pt Sierra din 88. Nu o sa te sun...pt ca te-am sunat odata pt altceva si nu mi-a convenit pretul...asa ca ...
Ford Sierra
-
bil - 1nsane Member
de florin_cars » 12 Iul 2007, 22:22
zi si k te tine mult la tel...asa k...ori scrii, ori vinde-le unde vrei
de ce mai apari pe net..dk vrei DOAR sa te sune lumea?
vanzare placfuta...esti tare...

de ce mai apari pe net..dk vrei DOAR sa te sune lumea?
vanzare placfuta...esti tare...

-
de forddan » 12 Iul 2007, 22:54
VAD CA E GREU SA INTRI SI IN PAPUCII CELUILALT. Si mai vad ca lumea face economie la greu. Cind vei avea nevoie de piese sh bune(adica de la cineva care se pricepe si care vindea piese sh cu garantie cind avea parcul de dezmembrari)la un pret corect(nu chilipir uneori bun de aruncat) ma suni ,daca nu cine s-ar supara.$1 scrie:$2mi dai si mie un pret la ce te-am rugat ?
E vba de sistemul de servodirectie pt Sierra si masca+cele4faruri pt Sierra din 88. Nu o sa te sun...pt ca te-am sunat odat a pt altceva si nu mi-a convenit pretul...asa ca ...
Noroc
- forddan
- Incepator
de Maximilian » 12 Iul 2007, 23:25
Ok, nu mai stau sa sun acum, da-mi pretul pentru puntea spate te rog pe PM(private message, e un PM scris jos la profilul meu), si discutam asa.
-
Maximilian - Petrol Head
de bandrei » 13 Iul 2007, 03:16
cu doua sau 4 usi? se da intreg sau pe piese? eu as avea nevoie de unu in doua berlina, nu neaparat sprint sprint, in principiu interiorul la unu in doua usi si niste jante pe 14" de rekord C
- bandrei
- Incepator
de bil » 13 Iul 2007, 12:27
Max...nu vezi ca la om ii este greu (kiar daca tot intra zilnic pe acest site...care ii gazduieste un anunt de vanzare GRATUIT) sa dea preturi aici sau pe PM ???
Am si eu o intrebare pt tine (fordan)...e kiar asa greu sa dai pret aici ??? sau iti este frica ca nu iti va mai suna telefonul daca dai preturi (fie ele mici sau mari) ??? ...sau ai preturi diferite pt cei care suna si cei care vor pret aici ???
Iar pentru MODERATORI ...nu credeti ca ar trebui sa obligati intr-un fel "vanzatorii" de piese SH (ca la cele noi vad ca nu e problema si pun preturi) sa puna preturile aici sau pe PM ???
SUnt foarte multe site'uri care obliga utilizatorul sa puna pret+detalii la orice este de vanzare.
Am si eu o intrebare pt tine (fordan)...e kiar asa greu sa dai pret aici ??? sau iti este frica ca nu iti va mai suna telefonul daca dai preturi (fie ele mici sau mari) ??? ...sau ai preturi diferite pt cei care suna si cei care vor pret aici ???
Iar pentru MODERATORI ...nu credeti ca ar trebui sa obligati intr-un fel "vanzatorii" de piese SH (ca la cele noi vad ca nu e problema si pun preturi) sa puna preturile aici sau pe PM ???
SUnt foarte multe site'uri care obliga utilizatorul sa puna pret+detalii la orice este de vanzare.
Ford Sierra
-
bil - 1nsane Member
de Huffy » 13 Iul 2007, 12:37
Nici eu nu inteleg atitudinea vanzatorului...prefera sa-i sune in continuu telefonul decat sa raspunda aici cand are chef/timp...
In principiu daca nu raspunde, acest topic se va inchide.
In principiu daca nu raspunde, acest topic se va inchide.
-
Huffy - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford
de bil » 13 Iul 2007, 13:47
Nu cred ca-i suna telefonul tot timpul... dar ar fi mult mai ok sa ne dea niste preturi. Pentru ca eu m-am saturat sa tot sun la diversi sa cer preturi sau sa merg la ei si sa nu imi convina (pentru ca pretul este nejustificat de mare, sau piesele sunt foarte uzate). Ca exemplu ... am fost saptamana trecuta pe Vacaresti pe la dezembrari...cautam stopuri negre si o bucata de teava de cca 50 cm cu o flansa. Am gasit la un nesimtit si imi cerea 30 RON pt teava (foarte ruginita) si 300 RON pe 2 stopuri negre. Vis-a-vis de el am gasit stopuri la 160 RON perechea si la un atelier de montat esapamente am gasit flansa+50 cm teava noi la 30 RON.
Cat despre utilizatorul fordan...sincer ma deranjeaza aceasta atitudine ...pentru ca pe forum ar trebui sa ne ajutam si sa fim mai uniti (sa nu se inteleaga ca vreau piese gratis....dar macar sa respecte cateva reguli de vanzare si anume DETALIILE (pret, stare, locatia in care il putem gasi etc).
Cat despre "Cind vei avea nevoie de piese sh bune(adica de la cineva care se pricepe si care vindea piese sh cu garantie cind avea parcul de dezmembrari)la un pret corect(nu chilipir uneori bun de aruncat) ma suni ,daca nu cine s-ar supara."... eu mai corespondez cu cineva care dezmembreaza mai multe marci de autoturisme...si ofera garantie ai alte minuni de genul asta, si nu mi-au spus niciodata sa-i sun ca altfel nu primesc pret. Am cerut de mai multe ori preturi la diverse piese.... am primit o oferta cat se poate de OK. Ofera si ei garantie, trimit si in tara si nu au nici preturi mari. Cine este interesat de ei le voi trimite datele pe PM.
Scuze pentru postul maricel...multumesc lui Huffy pentru sustinere.
Bafta
Cat despre utilizatorul fordan...sincer ma deranjeaza aceasta atitudine ...pentru ca pe forum ar trebui sa ne ajutam si sa fim mai uniti (sa nu se inteleaga ca vreau piese gratis....dar macar sa respecte cateva reguli de vanzare si anume DETALIILE (pret, stare, locatia in care il putem gasi etc).
Cat despre "Cind vei avea nevoie de piese sh bune(adica de la cineva care se pricepe si care vindea piese sh cu garantie cind avea parcul de dezmembrari)la un pret corect(nu chilipir uneori bun de aruncat) ma suni ,daca nu cine s-ar supara."... eu mai corespondez cu cineva care dezmembreaza mai multe marci de autoturisme...si ofera garantie ai alte minuni de genul asta, si nu mi-au spus niciodata sa-i sun ca altfel nu primesc pret. Am cerut de mai multe ori preturi la diverse piese.... am primit o oferta cat se poate de OK. Ofera si ei garantie, trimit si in tara si nu au nici preturi mari. Cine este interesat de ei le voi trimite datele pe PM.
Scuze pentru postul maricel...multumesc lui Huffy pentru sustinere.
Bafta
Ford Sierra
-
bil - 1nsane Member
de Maximilian » 13 Iul 2007, 19:21
Bil, sunt eu interesat de ce ai spus mai sus cu dezmembrarile.
Cat despre Fordan, nu avem internet degeaba, asa cum pe tine nu te costa sa pui anunt in ziar sau mai stiu eu pe unde ca dezmembrezi pentru ca ai postat pe acest forum, asa ar fi bine sa nu ne coste nici pe noi sa dam telefoane.
Cauta inca 2 topicuri cu firme care nu neaparat posteaza pe topic preturile(din motive de concurenta, nu ca le-ar da preferential - pentru ca prin politica forumului sunt obligati sa ofere discounturi la piese - ceea ce pe tine nu te opreste nimeni) si poti sa inveti cate ceva despre cum merge pe aici cu vanzarile.
"Vreau un pret pentru piesa X"
"Da, avem piesa, v-am trimis PM cu pretul, va asteptam la noi sa o ridicati"
Daca vrea omul detalii sau pentru siguranta foloseste si telefonul, dar asta e in ultima etapa.
Cat despre Fordan, nu avem internet degeaba, asa cum pe tine nu te costa sa pui anunt in ziar sau mai stiu eu pe unde ca dezmembrezi pentru ca ai postat pe acest forum, asa ar fi bine sa nu ne coste nici pe noi sa dam telefoane.
Cauta inca 2 topicuri cu firme care nu neaparat posteaza pe topic preturile(din motive de concurenta, nu ca le-ar da preferential - pentru ca prin politica forumului sunt obligati sa ofere discounturi la piese - ceea ce pe tine nu te opreste nimeni) si poti sa inveti cate ceva despre cum merge pe aici cu vanzarile.
"Vreau un pret pentru piesa X"
"Da, avem piesa, v-am trimis PM cu pretul, va asteptam la noi sa o ridicati"
Daca vrea omul detalii sau pentru siguranta foloseste si telefonul, dar asta e in ultima etapa.

-
Maximilian - Petrol Head
102 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4