Pai măi Vladuţ, tu eşti băiat simpatic, vesel, glumet, mie personal mi-a plăcut de tine. Pe deasupra mai scrii şi corect româneşte, ceea ce eu apreciez foarte mult, fiindcă se întâmplă din ce în ce mai rar în ziua de azi, drept pentru care îţi voi da eu un exemplu de ceva care m-a deranjat. Şi nu numai pe mine, ci pe toţi cei care în seara de vineri, cam dupa ora 02.00, incercau să doarmă: urlete, buşituri si tot restul gamei pe palierul etajului 10. Ti-o poate confirma Adispan si prietena lui, eu cu nevasta si copilul, Silviu, martini, o alta pereche din Galati de la 1014 (nu retin nick-ul de pe forum) si altii de la acelasi etaj. Cunosti pe cineva responsabil de treaba asta ?
Eu inteleg ca sunteti tineri si nelinistiti, dar democratia inseamna libertate
atata timp cat nu-i deranjezi pe altii. A doua zi nu v-a zis nimeni nimic de jenă, desi era normal ca unii sa va priveasca chiorâş (sau dezaprobator, cum zici tu) si cred ca oricum nu v-ar fi pasat prea mult. Sa stii ca si noi am venit sa ne simtim bine, la fel ca si voi, numai ca simtitul asta bine difera de la om la om. In schimb, noi nu-mi amintesc sa va fi deranjat cu ceva.
Personal e singurul aspect care m-a deranjat la ZCF 2011, iar pentru acest aspect nu sunt de vina organizatorii, ci doar niste persoane particulare. Daca doriti sa ma intelegeti (si nu numai pe mine, sunt mai multi de aceeasi parere, eu sunt doar cel care are curajul sa se exprime) bine, daca nu, iarasi bine. Sper doar sa nu va suparati pe mine si sa n-o luati ca pe un afront personal, ci ca pe un aspect la care se mai poate lucra.