Uite
ma mai bag si eu in seama, asa, ca opinia publica, pentru ca, constat, ca discutia a alunecat pe o panta ceva mai jenanta
imi mentin pozitia cu aprecierile pentru organizatori (desi stiu, stiu, nu tin de foame) - dar treaba asta cu "si mie ce-mi iese" pe care ati scos-o e un pic cam deplasata (ca sa nu spun jignitoare)
carevasazica nu cred ca v-a obligat nimeni sa impartiti pixuri, tricouri si alte stegulete (gratuit), iar daca o faceti nu trebuie sa va apucati de afirmatii din astea - personal, participam la defilarea de duminica si fara tricou si fara stegulet
desi Mirabela se oferise pe la inceputul postului sa ne spuna de ce nu am participat (si) la party

o sa va spun totusi eu : nu era vorba neaparat de a saracii din suma aia de bani, numai ca personal mi s-a parut ca nu merita (se apropie de un meniu de nunta - si credeti-ma ca stiu ce vorbesc!!!!)
mai mult de atat s-au cerut 20 RON pentru cei ce vin separat -de ce? pentru ce? - explicatie idem cu cea de sus - am incercat sa discut si cu baietii / reprezentantii zonali Valcea.... nimic... nici o informatie (pentru ca baietii de aici desi au depus supereforturi au fost ocoliti in toata treaba asta)
la ce vreau sa ajung deci,si repet, cu tot respectul si aprecierile pentru organizatori este de fapt ideea ca NU ati vrut sa colaborati / discutati cu cei din zona (chiar reprezentati regionali) - sunt convins ca se puteau gasii solutii optime pentru toata lumea (asta am incercat sa spun si apropos de recomandarile unor terase rezonabile)
nu luati chestiile astea ca pe o ofensa ci, mai repede, ca pe niste sugestii pentru viitor - fara o colaborare mai stransa cu cei din zona/regiune, dupa cum se vede, puteti intampina multe dificultati (desi m-am exprimat mai voalat spre ca s-a inteles ideea)