10-13 iunie 2011 @ Valcea
Întâlnirea naţională a posesorilor de Ford din România
17 Iun 2011, 17:36
@ zvony
Vreau sa fac cateva comentarii vis a vis de postul tau de mai sus, in care ai spus ca in afara de Florin21, nimeni din grupul de la Valcea nu s-a mai implicat, ca niciunul nu ti-a/v-a trimis niciun SMS, pm, etc. E corecta remarca ta, si eu mai sus am cautat sa subliniez acest lucru. Cred ca toata problema a fost legata de comunicare. Adica, in grupul asta provincial, obisnuim sa comunicam intre noi si intotdeauna cu liderul recunoscut si necontestat, care este Florin21. S-a recurs inclusiv la vot, cand a fost nevoie. Personal, la orice intalnire lunara l-am intrebat (chiar si telefonic, cand am avut ocazia) pe Florin ce se mai intampla vis a vis de ZCF. Era suficient sa-l informati pe el, si aflam si noi.
Eu, ca sa fiu prezent la intalnirile grupului, fac 200 km de fiecare data, fara sa reprosez asta nimanui. E doar pasiune si sunt multumit ca am gasit niste oameni pasionati de masinile lor Ford. La inceput, chiar mi-am exprimat anumite opinii, dar dupa ce am fost catalogat de catre un asa zis moderator, fara sa ma cunoasca, mi-am vazut de ale mele. Am vazut si anterior o suma de carcotasi. E usor sa fii nemultumit, cand nu te-ai implicat cu nimic. Revenind la plebicist, se putea organiza una sau mai multe, dupa dorinta, intalniri in care sa stabilim cine, ce poate face. Poate vezi reusi la anul acest lucru si in mod sigur lucrurile vor iesi mai bine.
Din nou spun, nu reprosez nimic, nimanui. Organizatorii, cei care au fost, merita felicitarile mele. Nu e usor sa strangi, sa misti si sa multumesti 200 de persoane. Cine nu crede, n-are decat sa incerce. Uneori, e greu de facut asta in propria familie...
Nu regret niciun moment faptul ca am participat la acest eveniment si va multumesc pentru invitatie.
P.S. Am folosit mai sus exprimarea "asa zis moderator". Dupa stiinta mea, moderatorul este cel care trebuie sa pastreze civilitatea unei conversatii. Din pacate, nu doar o data, am vazut exprimari oricum, numai moderate, nu, din partea unor membri scrisi cu verde ! Tot o chestie de comunicare. Si nu numai...
cu stima,
18 Iun 2011, 00:19
Nene
Florin eu cred ca nu ai de lucru

,la ce povestisi acilea deja ma lua cu foame

.Sigur o sa urmaresc discutiile voastre,si o sa vad cum fac,ca poate atunci cand stabiliti voi,eu sa fiu cu tovarasii la mare,sau mai stiu eu ce ar mai aparea.Si daca nu ar aparea nimic,si sa zic ca as putea merge cu voi..ar fi o problema daca nu as veni cu scorpia mea,ci as lua masina lui fratemeu,dar nu e ford!?,pentru ca nu imi functioneaza ceva la pistonul 3(scot fisa si nimic,e mort),si nu as mai vrea sa traversez inca o data transalpina asa.
18 Iun 2011, 07:12
Mda, se cam auzea, si in filmari! Ma mir ca ai avut curajul sa te bagi asa... Sper s-o rezolvi cat mai repede!
18 Iun 2011, 08:26
Ma bag la orice,nu ma dau inapoi de la provocari,si daca se intampla ceva cu ea si nu mai vrea sa mearga,chemam platforma si o duceam acasa..nu am avut ce face,a trebuit sa ma bag asa...in filmari se aude pe fundal de la statia cb mai mult,paraiturile alea..mai vorbeam cu jeutu

..si bineinteles si motorul se aude,ca nu merge cum ar trebui.
De rezolvat problema..mai tarziu,ca sunt alte prioritati acum,in familie.
18 Iun 2011, 10:53
ăăă, greșirăți topicul, muică!! Alea cu probleme la mașini sunt prin alte părți.
18 Iun 2011, 11:27
Parca erai in concediu

englejule

..te spun lu
nashu
18 Iun 2011, 13:28
Am si zis ca am terminat concediul, nu urmaresti tu indeaproape

.
Acum serios, hai sa ne intoarcem la discutiile despre ZCF2011 si sa lasam celelalte discutii pentru alte topicuri.
22 Iun 2011, 02:39
in fine...toate ca toate a fost frumos :d dar problema e ca asteptam urmatoarea intalnire Ford

...va saluta batranu PEE
22 Iun 2011, 09:21
Urmatoarea intalnire nationala, la anul in 2012, in acelasi weekend cu Rusaliile... Pana atunci ramanem cu intalnirile locale care de regula au loc lunar...
25 Iun 2011, 12:49
apropo cine a facut stikarele cu ClubFord si clubford.ro ?
25 Iun 2011, 13:05
toxicristi le-a facut . pe el sa il injuri daca s-au dezlipit deja
25 Iun 2011, 13:06
Sau daca se dezlipesc cu tot cu lac/vopsea sau daca s-a matuit lacul sub ele.
25 Iun 2011, 13:11
Sau daca esti pur si simplu nervos si simti nevoia sa te descarci pe cineva
25 Iun 2011, 13:51
nu

e problema ca putea sa nu le mai faca
nu este nici unul bun , nici macar nu am reusit sa le lipesc pe masina

deci puteai sa nu te mai obosesti
25 Iun 2011, 15:56
Cu putina rabdare s-au lipit foarte bine. Genul asta de stickere necesita un pic de dexteritate, altfel literele raman pe foaia de dedesubt, nu pe cea transparenta. Eu am lipit chiar in parcarea hotelului si a fost ok.
25 Iun 2011, 17:18
eu si inca 2 colegi din sibiu ne-am chinuit si degeaba tot pe folia de dedesupt ramaneau
25 Iun 2011, 18:16
Orice autocolant de dimensiuni mici face la fel ... nu sunt stickerele de vina sau materialul ci dimensiunile foarte mici.
26 Iun 2011, 14:02
Daca este prea cald afara, folia de transfer nu va reusi sa dezlipeasca stickerul de hartia-suport. Poate ajuta daca il tii un pic la rece.
26 Iun 2011, 17:34
Eu am reusit la Caciulata. Si era nu cald, ci fierbinte in aer, nu puteam sa lipesc pe geam pentru ca ma fria sticla. Dar totul s-a facut cu rabdare;)
27 Iun 2011, 09:40
Merge, merge ... este nevoie de rabdare cum a spus viper ... si trebuie dezlipit foarte putin cu unghia de pe folia transparenta. Se prind ok si se dezlipesc ok, daca ai rabdare si SUPRAFATA CAT MAI CURATA.
27 Iun 2011, 17:19
Mi-a luat doar doua minute sa le lipesc. Am avut noroc?
03 Iul 2011, 10:23
evenimentul '' Zilele Clubford Romania '' a fost prezentat ieri , sambata -02.07.2011 , in cadrul emisiunii auto '' La limita '' , pe postul B1 Tv.
ocazie cu care , am reusit sa recunosc , printre altele , masinile ford scorpio ale lui Don Gyovany si Totalsender , cat si pe Don Gyovany in persoana , pt ca fost surprins de camera de filmare.
cine doreste sa vada emisiunea in reluare , va fac cunoscut celor interesati , ca se va difuza din nou , in aceasta noapte la ora 1.55 .
deci , B1 Tv , duminica noaptea spre luni , ora 1.55.
ma asteptam sa fie ceva prezentat la ''Autoforum '' pe Prima Tv , cum au mai facut-o si in anii precendenti , dar anul acesta observ ca cei de la B1 Tv le-au luat-o inainte.
oricum , e bine ca se da stirea , se dau imagini , unde ..chiar nu conteaza.
04 Iul 2011, 07:34
pfiuuu...ce am ratat....

carevasazica DonGyovany te dadura si la televizor
04 Iul 2011, 08:05
Zilele ClubFord nu au fost in Autoforum. Cu ei am facut 2 prezentari in Bucuresti.
Oricum, multumim celor de la B1TV, cu toate ca eu cel putin nu stiam ca ne vor prezenta evenimentul.
04 Iul 2011, 13:06
Nu apare niciun articol pe pagina de internet a postului B1
04 Iul 2011, 14:14
nu pe site-ul B1 Tv trebuie cautat ci pe cel al emisiunii , in speta '' lalimita.ro '' scris asa cum facut-o eu , adica legat.
deocamdata , dupa verificari , am observat ca ei pun de obicei subiectele emisiunilor pe site , clipurile realizate , doar ca ....o fac numai atunci dupa ce trec cel putin 14-15 zile de la difuzare.
prin urmare , la aceasta ora , pe site-ul emisiunii , '' lalimita.ro '' , veti gasi doar articole video realizate in urma cu circa doua saptamani , recte 18 iunie , data ultimei emisiuni postate pe site.
acum , dupa acest calcul , vom putea viziona si noi ceea ce ne intereseaza peste circa 14 zile , adica undeva dupa data de 16 iulie .
tebuie de urmarit doar, procesul de incarcare al emisiunilor realizate si difuzate la tv pe site-ul ''lalimita.ro ''