Discuţii, detalii, propuneri, nelămuriri şi înscrieri în Asociaţia Non-Profit ClubFord România
Răspunde

Gasiti util un card de membru ClubFord?

Da
465
92%
Nu
43
8%

Voturi totale : 508

Re: Card membru ClubFord: Modele, Discutii, Expedieri, Probleme

08 Iun 2011, 18:29

Eu am facut revizia la neste astazi si nu au fost probleme in a atesta calitatea de membru CF. :) Nu mi-au cerut cardul au verificat. Eu insa intrasem de ieri in posesia cardului (ridicat personal).

08 Iun 2011, 22:18

$1 scrie:$2u am sa-l ridic cu ocazia ZCF. Unde, la cine si cand ma pot adresa?

La inscriere celui care va fi la tejghea si va imparti pliante, numere, ecusoane,etc. Nu stiu sa-ti spun cine va fi pentru ca vom face cu schimbul.

12 Iun 2011, 23:21

Multumesc, am primit cardul (si deodorantul), odata cu tricoul si steguletul CF! La ce soare a fost erau bine venite si niste sepci... Poate luati in calcul sa faceti unele?! O lista de inscriere si se poate vedea cererea doritorilor...

13 Iun 2011, 15:16

Am primit si eu cardul la ZCF :) ,multumesc pe aceasta cale.

15 Iun 2011, 16:59

Sa inteleg ca zilele astea se vor expedia si restul cardurilor?Acu' ca s-a terminat si zilele ClubFord....

19 Iun 2011, 01:37

????????
Vad ca iar este pauza pe acest topic......inteleg ca a venit vara...dar totusi....din februarie...si acusi suntem in iulie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A avut dreptate un user.........(nu cautati postarea....ca avut bunul simt sa nu posteze)...............poate in 2012...sau poate cand achitam din nou cotizatia si primim cardul in 2014.......asta daca nu vine sfarsitul lumii........
Sper sa nu iau un warn pt aceasta postare.......si daca iau..............tot aia #:-S ca nu mai imi pasa...atata timp cat nici altora nu le pasa....

29 Iun 2011, 07:54

A venit caduullllllll...... :D V-am spus eu ca se expediaza doar la zi importanta. Astazi e Sf. Petru si Pavel ( "La Multi Ani" colegilor de forum si asociatie, care poarta aceste nume). =D> Sper ca si restul membrilor il vor primi repede, in zilele urmatoare si nu la viitoarele zile de sarbatoare :)

29 Iun 2011, 18:13

In sfarsit l-am primit si eu =D>
Fata de cel de anu' trecut acesta arata foarte bine,ma scuzati daca am fost rautacios cu ultimele 2 postari pe acest topic...dar cred ca de vina este....comunicarea...care in ultimul timp a lasat de dorit.
Inca o data multumesc.

29 Iun 2011, 18:40

azi am ridicat si eu cardul mult asteptat. multumesc. :)

29 Iun 2011, 19:06

$1 scrie:$2n sfarsit l-am primit si eu =D>

ne pare rau...tu ce mai tineai topicul asta in viata =))
glumesc, desigur :D

29 Iun 2011, 19:18

Cardurile au fost expediate luni, 27 iunie. Cei care nu le-au primit sunt rugati sa semnaleze acest fapt si le voi transmite numarul scrisorii recomandate ce le era destinata.

29 Iun 2011, 19:55

Chiar am observat ca pe plic era stamplia Postei din Pitesti...sa inteleg ca tu te-ai ocupat cu trimisul...

@alen
Stiu ca am suparat cu postarile mele mai "acide" dar sunt genul de om la care daca ii promiti ceva...trebuie sa te tii de cuvant...si cred ca nu sunt singurul.....

29 Iun 2011, 20:38

Primit ieri. :D

30 Iun 2011, 12:45

Confirm si eu primirea cardului. Multam.

30 Iun 2011, 14:00

$1 scrie:$2hiar am observat ca pe plic era stamplia Postei din Pitesti...sa inteleg ca tu te-ai ocupat cu trimisul...

Tinand cont ca baietii din Bucuresti s-au ocupat de realizarea cardurilor si a plicurilor, iar acum erau foarte ocupati, am luat in primire sarcina asta vineri si luni am reusit sa le trimti. Bine ca au ajuns in cele din urma.
In continuare, ii astept pe cei care nu le-au primit sa anunte acest lucru.

01 Iul 2011, 11:04

Am primit si eu cardul. Multzumiri echipei care s-a ocupat de chestia asta. Stiu ca e dificil sa multzumesti atatia, dar am avut rabdare si asta e! Inca odata, multzumiri! =D>

01 Iul 2011, 11:20

Am primit si eu cardul, multumesc frumos :)

01 Iul 2011, 13:29

Primit şi eu cardul, mulţumesc.

12 Iul 2011, 13:31

am primit si eu cardul, numai ca e a doua oara cand imi este trimis la adresa la care nu mai locuiesc de 2 ani jumate...

ce ziceti, sa-i dau PM lui Ionutz? ... ca l-am rugat de-atunci sa modifice datele mele cu noua adresa, dar a omis...

13 Iul 2011, 00:57

Nu ar strica un nou PM si ma poti pune si pe mine la destinatar.

13 Iul 2011, 01:17

Mai bine direct mie, dupa care confirmi schimbarea aici : asociatie/datele_mele

06 Aug 2011, 08:50

Ii rog pe Neagu Vasile, Tamas Marius, Borodi Gabriel, Pircalab Ion Daniel, Gherghiceanu Bogdan, Leu Adrian, Horsia Nutu Ciprian, Aoanei Paul Roland sa imi trimita un PM cu adresele CORECTE. Termenul limita este miercuri, 10 august, cand voi trimite cardurile membrilor inscrisi in perioada iunie-august.

16 Aug 2011, 06:26

Maine expediez: 624 625 235 323 722 705 726 727 728 731.

15 Ian 2012, 20:04

Ultimele 2 mesaje mutate la Feedback/Reclamatii.

28 Ian 2012, 16:50

Acum ca am intrat in 2012,poate incepem cu cotizatiile pt anul in curs... =D>
Deci cand se poate vira bani in cont(cu rugamintea de a reaminti contul si banca)?
Suma va ramane acelasi? Adica 50 lei?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cu respect,

Ferenc Balint

Propunere:
De exemplu daca sunt mai multi doritori de a fi membrii in aceasi localitate(ex. Timisoara) sa se trimita plicul cu cardurile catre reprezentantul regional...acolo unde se poate.Asa se mai economisesc ceva banuti...si mai ales timp.

28 Ian 2012, 18:04

o sa fie 60 lei pe 2012
va rog mai aveti nitica rabdare, in curand dam drumu la informarea oficiala

19 Feb 2012, 22:45

Inscrierea in Asociatie va incepe in luna martie

20 Feb 2012, 23:20

Salut!
Anul trecut, din cauza intarzierii distribuirii cardurilor de membru, unora, printre care ma numar si eu (se poate verifica, mai sus) ni s-a promis o luna de gratuitate, mai precis ca expira calitatea de membru la sfarsitul lunii aprilie, in loc de sfarsitul lunii martie. As dori sa reconfirmati, ca sa nu raman in off-side! Multumesc!

toate cele bune!

21 Feb 2012, 09:14

salut. cardurile si membershipurile expira la sfarsitul lunii aprilie, fata de martie cat era initial. pe 1 mai se vor anula membershipurile celor care nu au platit. cardurile si membershipurile emise anul acesta vor avea perioada de valabilitate pana la 1 mai 2013.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

24 Feb 2012, 15:22

Multumesc!
Răspunde