Discutii libere/forum

Ce-am mai pozat / filmat prin trafic

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

Mesajde PH3N0M3N » 16 Iun 2011, 13:08

^pentru ca a pleca in alta tara nu e ca si cand ai scapa de un lucru/obiect care nu-ti mai place. O plecare implica mult mai multe chestii decat o demisie sau o vanzare de automobil. Dar cred ca stii asta deja... iar ca emigrant, depinzand de tara in care emigrezi, nu esti chiar un paria. Bineinteles, daca gandesti numai in extreme atunci asa ti-ar parea ca este privit un imigrant.
Inscrie-te in Club Ford Constanta • Topic dedicat forumistilor din Constanta
Multumesc pentru ajutor tehnic: marius3k • adispan • vali • maddogul & co.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
PH3N0M3N
Gold Member

Maşina: Ford Puma 1.7 16v VCT Zetec-S 125 CP

Mesajde temir » 16 Iun 2011, 13:44

$1 scrie:$2stept cu nerabdare sa aflu de ce nu renunta cineva la o stare de lucruri de care s-a saturat.

Pentru ca (asa cum reiese din invitatia de a parasi tara daca nu-ti place cum este "la noi") se pierde din vedere ca tara si poporul sunt concepte mai presus de "simplele stari de lucruri" - aici ne-am nascut si ne-am format, aici au trait parintii nostri, aici au trait si buniciii si tot restul arborelui genealogic, si numai aici suntem acasa - de ce naiba sa plecam? nu asta este solutia! avem dreptul sa traim cu fruntea sus (si fara sa ne chioraie matele) la noi acasa, si sa ne placa si sa fim multumiti aici; solutia este sa plece nenorocitii care ne jupoaie si ne umilesc, solutia ar putea sa fie sa ne facem traiul demn si tara curata; multi dintre nemultumitii cotidieni judeca rudimentar: "m-am saturat de taxe, m-am saturat de spagi, m-am saturat de legi imbecile si de politicieni incompetenti - deci gata, m-am saturat de tara asta, e o tara de rahat!" dar necajitul care isi pune palma in dos si isi cauta norocul in alte zari nu constientizeaza ca, pe cat de nemultumit este el de Romania (pe care n-o cunoaste si n-o intelege, ca nu se gandeste decat la stomacul lui), pe atat de indiferenta are dreptul sa fie si tara (aceeasi Romanie, care n-a inceput in ziua in care s-a nascut respectivul si nici n-o sa piara in clipa in care trece granita maruntisul) fata de el - duca-se, n-o sa i se observe lipsa.

De starea actuala de lucruri putem (si avem toate motivele) sa ne saturam toti, dar de Romania cum sa te saturi? Mai ales cand n-ai habar cu ce sa mananca, nu stii mai nimic despre popor si despre patrie, sti doar de nevoile tale meschine! Romania (si orice patrie, a oricui) este mai presus de saturat si de parasit - poti doar sa te indepartezi de ea si sa te lingusesti pe langa alta, sa te lase sa te pripasesti pe-acolo si sa fii un vesnic stramutat.

Doritorii n-au decat sa mearga sa munceasca, sa se chiverniseasca si sa agoniseasca, sa abandoneze luptele pentru cauze pierdute (cum ar fi sa pui umarul la reparatul/construitul societatii romanesti), sa-si creasca copiii intr-o curte mai curata decat cea de la ei de-acasa, dar sa se abtina de la comentarii de genul "Romania e de rahat" - asta ne jigneste pe noi, cei care am ales sa nu abandonam cauza; si nici noi, cei care am ales sa traim in continuare aici, nu avem dreptul sa indemnam pe nimeni sa plece, daca nu-i convine ceva.

(Nicule, nu te aprinde prea tare, ca ar trebui sa stii ca n-am nimic cu tine; formularea ta a lasat loc la interpretari, de aceea am intervenit, ca mie mi se pare importante unele clarificari)

$1 scrie:$2ar ca emigrant, depinzand de tara in care emigrezi, nu esti chiar un paria.

Asta se stie prea bine si nu trebuie dezvoltat (ca doar nu spune nimeni ca e rusinos sa te duci si sa muncesti, ca sa traiesti linistit din munca ta); dar se stie si ca poti sa te umpli de oricati bani si sa te realizezi in orice fel, ca tot n-o sa-ti schimbe si originea si stramosii. Desi n-o sa te dispretuiasca (probabil) nimeni pentru originea ta (popor sarac si inapoiat, terorizat de comunisti si inrobit de neocomunisti), nici n-o sa te accepte ca pe un localnic.
temir
Member

Maşina: mondeo ghia '95 1.8 16v
VIN: careestesinusebea

pentru ca timpul de editare este prea scurt, naiba sa-l ia!

Mesajde temir » 16 Iun 2011, 14:08

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2stept cu nerabdare sa aflu de ce nu renunta cineva la o stare de lucruri de care s-a saturat.

Pentru ca (asa cum reiese din invitatia de a parasi tara daca nu-ti place cum este "la noi") se pierde din vedere ca tara si poporul sunt concepte mai presus de "simplele stari de lucruri" - aici ne-am nascut si ne-am format, aici au trait parintii nostri, aici au trait si bunicii si tot restul arborelui genealogic, si numai aici suntem acasa - de ce naiba sa plecam? nu asta este solutia! avem dreptul sa traim cu fruntea sus (si fara sa ne chioraie matele) la noi acasa, si sa ne placa si sa fim multumiti aici; solutia este sa plece nenorocitii care ne jupoaie si ne umilesc, solutia ar putea sa fie sa ne straduim sa ne facem traiul demn si tara curata si sa nu mai acceptam hotia si umilirea; multi dintre nemultumitii cotidieni judeca rudimentar: "m-am saturat de taxe, m-am saturat de spagi, m-am saturat de legi imbecile si de politicieni incompetenti - deci gata, m-am saturat de tara asta, e o tara de rahat!" dar necajitul care isi pune palma in dos si isi cauta norocul in alte zari nu constientizeaza ca, pe cat de nemultumit este el de Romania (pe care n-o cunoaste si n-o intelege, ca nu se gandeste decat la stomacul lui), pe atat de indiferenta are dreptul sa fie si tara (aceeasi Romanie, care n-a inceput in ziua in care s-a nascut respectivul si nici n-o sa piara in clipa in care trece granita maruntisul) fata de el - duca-se, n-o sa i se observe lipsa.

De starea actuala de lucruri putem (si avem toate motivele) sa ne saturam toti, dar de Romania cum sa te saturi? Mai ales cand n-ai habar cu ce sa mananca, nu stii mai nimic despre popor si despre patrie, stii doar de nevoile tale meschine! Romania (si orice patrie, a oricui) este mai presus de saturat si de parasit - poti doar sa te indepartezi de ea si sa te lingusesti pe langa alta, sa te lase sa te pripasesti pe-acolo si sa fii un vesnic stramutat.

Doritorii n-au decat sa mearga sa munceasca, sa se chiverniseasca si sa agoniseasca, sa abandoneze luptele pentru cauze pierdute (cum ar fi sa pui umarul la reparatul/construitul societatii romanesti), sa-si creasca copiii intr-o curte mai curata decat cea de-acasa, dar sa se abtina de la comentarii de genul "Romania e de rahat" - asta ne jigneste pe noi, cei care am ales sa nu abandonam cauza; si nici noi, cei care am ales sa traim in continuare aici, nu avem dreptul sa indemnam pe nimeni sa plece, daca nu-i convine ceva: ai dreptul sa traiesti aici, ai si dreptul sa fii nemultumit la tine acasa!

(Nicule, nu te aprinde prea tare, ca ar trebui sa stii ca n-am nimic cu tine; formularea ta a lasat loc la interpretari, de aceea am intervenit, ca mie mi se pare importante unele clarificari)

$1 scrie:$2ar ca emigrant, depinzand de tara in care emigrezi, nu esti chiar un paria.

Asta se stie prea bine si nu trebuie dezvoltat (ca doar nu spune nimeni ca e rusinos sa te duci si sa muncesti, ca sa traiesti linistit din munca ta); dar se stie si ca poti sa te umpli de oricati bani si sa te realizezi in orice fel, ca tot n-o sa-ti schimbe si originea si stramosii. Desi n-o sa te dispretuiasca (probabil) nimeni pentru originea ta (popor sarac si inapoiat, terorizat de comunisti si inrobit de neocomunisti), nici n-o sa te accepte ca pe un localnic.

Scade traficul daca se lasa un timp de editare rezonabil? ca poate la un anunt de vanzare vezi imediat niste typo si ai timp sa le corectezi, dar la un post mai lung nu ajunge.
temir
Member

Maşina: mondeo ghia '95 1.8 16v
VIN: careestesinusebea

Mesajde Nic_Bv » 16 Iun 2011, 14:08

@PH3N0M3N: Indiferent de natura lucrului in discutie, cand spui ca te-ai saturat de el inseamna ca ruptura este iminenta.

@temir: corect, a pleca nu este o solutie. Dar daca esti [url]satul[/url] de ceea ce vezi in jurul tau, nici ramanerea nu este o solutie buna.

Aaaa... nemultumit?!? welcome in the club. Dar diferenta intre cele doua notiuni este majora.

Ar mai fi multe de spus dar deja am umplut de offtopic. Imi cer scuze pentru poluarea topicului, daca cineva considera ca merita discutat mai mult pe aceasta tema, facem un topic separat.

Later edit: nu ma aprind. Inca nu ma cunosti? :D
Dupa ce dezbat "aprins" cu cineva, pot bea cu el o bere. Invers nu se recomanda. ;)
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde KomandantuR » 16 Iun 2011, 15:00

Va rog sa incetati cu offtopicul.
Multumesc
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde todhiere » 16 Iun 2011, 17:57

Nemultumitilor, stati voi in locuri de parcare ca cel din poza, si da platiti pt. el, pt. ca nu e la pret redus stati linistiti.

Eu unul nu sunt atat de naiv incat sa mai discut si sa dezbat la nivel conceptual ce inseamna a te satura de ceva.
Ford Focus mk2 1.6 tdci 90 bhp

Ford Focus mk3 2.0 tdci 163 bhp

My first Youtube channel:
https://youtu.be/v2GhMlEi8u0

...and my second effort:
https://www.youtube.com/channel/UCTRiseGNdK2R2xUtXuojocg
todhiere
1nsane Member

Maşina: Focus mk2 + Focus mk3 + Mazda MX-5 nb

Mesajde DON GYOVANY » 20 Iun 2011, 02:32

Poza cu un continut mai explicit asa..dar adevarat dealtfel.
Numarul de inmatriculare este...scula :))
claud1u-bdt-ceeefc9f2fc8ab644-920-0-1-95-0.jpg

P.S.Poza e de pe net.
Vorba nashului meu: de la fiecare "om" inveti cate ceva.
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=17&t=38239
DON GYOVANY
Member

Maşina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536

Mesajde DON GYOVANY » 22 Iun 2011, 20:18

Un "meserias" de capitala...ceilalti asteptam la semafor culoarea verde,si apare el din spate,in miljocul intersectiei...zmeu :-t
Image0488.jpg
Vorba nashului meu: de la fiecare "om" inveti cate ceva.
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=17&t=38239
DON GYOVANY
Member

Maşina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536

Mesajde mircea76 » 22 Iun 2011, 21:18

Alti meseriasi care nu au timp sa-si verifice masinile ... ca pleaca in misiune... 8-}
Fişiere ataşate
14062011(005).jpg
https://www.artadictdecor.ro/
mircea76
Gold Member

Maşina: Focus2001 WF0AXXGCDA1U67817, Ranger 2,5 2008

Mesajde dragos_focus » 22 Iun 2011, 22:54

domnu alen mercedesul de masaj erotic nu cumva l-ati vazut in brasov? il vad zilnic
Ford Focus, 1,8Tddi, 90cp, 2001
dragos_focus
Member

Maşina: Ford Focus, 1,8TDdi, 90cp

Mesajde martini » 23 Iun 2011, 08:39

$1 scrie:$2n "meserias" de capitala...

imi place numarul, in caz ca nu stii marca si modelul ... am vazut multi cu bmw-uri si numar de inmatriculare BMW, mercedes clk cu numar CLK, audi tt ATT, chiar o fi greu sa isi puna mintea la contributie pentru un numar mai deosebit?
>>> Fordurile mele

Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL

Mesajde Alen » 23 Iun 2011, 11:33

$1 scrie:$2omnu alen mercedesul de masaj erotic nu cumva l-ati vazut in brasov? il vad zilnic

ba da, in Brasov :)
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde mihaibre » 25 Iun 2011, 22:55

astazi pe lacul tei. accident destul de grav: un autoturism marca bmw a intrat pe contrasens si a lovit o honda accord. rezultatul e fara cuvinte. ocupantii din bmw au zburat prin geam, dupa care masina a luat foc.
Fişiere ataşate
`18.jpg
8.jpg
Power is nothing without control!
Actual car: FORD FOCUS ST 2.0 ECOBOOST
Ex car: FORD FOCUS ST 2.0 TDCI
mihaibre
1nsane Member

Maşina: FORD FOCUS 2.0 ECOBOOST

Mesajde adicristea » 25 Iun 2011, 23:38

Ce-am gasit pe adevarul.ro:
$1 scrie:$2Ma aflam in intersectie cand aceasta masina cu nr de bulgaria a intrat pe rosu, mi-a taiat calea, a intrat prin benzinaria lukoil intr-o viteza de ziceam ca cuma intra in pompe si se produce un dezastru, a intors ca in filme si pe urma...ce vedeti. politia era se pare dupa ei.

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... 49676.html
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Alice_Fluture » 27 Iun 2011, 14:51

Va stirneste un zimbet?

Poza e mai veche, facuta cu telefonul la rezolutia asta mica, din pacate. Am privit uimit-amuzata intreg "procedeul" unei parcari atit de meseriase. Roata din fata era linga bordura. Va las pe voi sa ghiciti cine a coborit din masina... :))
Fişiere ataşate
SP_A0183.jpg
Parcare... :)
SP_A0183.jpg (3.93 KiB) Vizualizat de 4059 ori
Alice_Fluture
Incepator

Maşina: Ford Fiesta
VIN: 00000000000000000

Mesajde jeffe » 27 Iun 2011, 15:03

de prin trafic :)
2016 Mondeo Titanium 2.0TDCi 180CP, Powershift, Deep Impact Blue
2008 Focus Cabriolet Titanium 2.0 Duratec-HE 145CP, MT, Acqua Blue
2014 Ford Mondeo Titanium 2.0 Ecoboost 240CP, MT, Blazer Blue
2012 Ford Mondeo Trend 2.0 TDCi 163CP, MT, Lunar Sky
2005 Ford Escape Hybrid 2.3 AT, AWD, Light Tundra
2011 Ford Focus Trend 1.6 TDCi 115CP, MT, Moondust Silver
Mondeo Mk3 2007, Mondeo Mk4 2010, Mondeo Mk3 2001, Mondeo Mk4 2011, Kuga Mk1 2011, Kuga Mk2 2015, Kuga Mk2 2017, Galaxy Mk2 2011, Mondeo Mk5 2015,Focus Mk2 2006, Mondeo Mk4 2009, Kuga Mk1 2012, Mustang 2015, Edge 2016
jeffe

Maşina: Mondeo Mk5 2016, 2.0 TDCi 150CP, Titanium
VIN: WF0EXXWPCEFTXXXXX

Mesajde Alen » 27 Iun 2011, 18:03

:D
Fişiere ataşate
Photo0014.jpg
Alen

Mesajde R Z F » 28 Iun 2011, 12:18

cel mai tare e poneiul :)

animalele au mult mai multa minte decat oamenii... eu de fiecare data admir cainii care trec pe trecerea de pietoni... unii chiar asteapta pe trotuar si trec doar daca opresc masinile... si am vazut multi asa...

oamenii mai putin
Asta-i tot, ne vedem pe strazi / Te las sa iti combini mashina cu ce crezi
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj
R Z F
Gold Member

Maşina: Ghia X RS-look
VIN: wf05xxgcd57s01178

Mesajde Alen » 28 Iun 2011, 13:34

pai pentru ponei am si pus poza :D
nu vezi toata ziua un calut asteptand sa treaca la trecerea de pietoni
Alen

Mesajde O'neill » 28 Iun 2011, 20:42

Din trafic...
Imagine, Imagine
O'neill
1nsane Member

VIN: BECIULDOMNESCROSU

Mesajde DGAlexandru » 28 Iun 2011, 23:52

Era de vanzare.. sau ce e cu bulinele alea pe ea?
Caut sa cumpar asa ceva :D
---------------Tel: 0722.120.128 / 0741.741.608 - Alexandru - Bucuresti---------------
--- !!! --- MP / PM dezactivat --- !!! ---

Imagine
DGAlexandru

Maşina: Mondeo 4 HatchBack, TITANIUM X, 2.0 TDCi 143cp, AT6, Thunder Metallic, 05.2008

Mesajde Alen » 29 Iun 2011, 07:54

pai nu cred ca incapi in asa ceva :))
Alen

Mesajde O'neill » 29 Iun 2011, 18:45

Da era de vanzare si era in Bucuresti vinerea trecuta prin Berceni pe Emil Racovita in fata la Vel Pitar! Si arata foarte bine!!
O'neill
1nsane Member

VIN: BECIULDOMNESCROSU

Mesajde mirceamiron » 30 Iun 2011, 20:23

avem si noi Hollywood-ul nostru
intre Sebes si Alba Iulia, pentru cei care vor sa devina vedete
Fişiere ataşate
Picture 066.jpg
HALEWOOD
Nimic din ceea ce este scris cu litere mici nu este favorabil.
Ceea ce dau paragrafele scrise cu litere mari este anulat de paragrafele scrise cu litere mici.
mirceamiron
1nsane Member

Maşina: Ford, focus, 2012, 1,6 tdci,
VIN: WF0LXXGCBLCT21475

Mesajde testergl » 01 Iul 2011, 07:54

:-/
Fişiere ataşate
P1200693_.jpg
BMW sau Oltcit?
Ford Focus II / Hatchback 1.6 TDCI 109 / Ghia
testergl
Gold Member

Maşina: Ford Focus II / Hatchback / 1.6 TDCI 109 / Ghia

Mesajde mariusm » 01 Iul 2011, 14:19

decolorare:)
DSC08702.JPG
The owls are not what they seem...
Cadouri pentru fete... http://sheepshine.blogspot.com/
mariusm
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Combi Futura 2002 90CP TDDI Polar Silver Metalic

Mesajde bogda1313 » 01 Iul 2011, 14:50

:)) foarte tare poza
Ford Focus MK4 Wagon 2019 Titanium, 1.0 EcoBoost 125 M6
Ford Focus MK2 2007, 1.6 Duratec, Trend Collection + multe chestii montate din pasiune
My site: Auto TestDrive
bogda1313

Maşina: Focus MK2, 2007

Mesajde concaten1 » 01 Iul 2011, 21:13

De prin Viena:
Kukuruz si seven sins :D
kukuruz .jpg

Cel mai frecvent model FORD pe care l-am vazut (posibil sa gresesc): Galaxy
Imagine0125.jpg

Fiesta Van cu pachet ST - simpatica este eticheta albastra specifica masinilor de marfa
Imagine0161.jpg

Demon
Imagine0120.jpg
concaten1
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta 1.25 75 CP 2007 Silver

Mesajde BogdanFSB » 04 Iul 2011, 19:44

Astazi in trafic un "iubitor" de opel :))
Fişiere ataşate
opel.jpg
Omul isi iubeste masina
BogdanFSB
Moderator

Maşina: Renault Kadjar Intense EDC

Mesajde bengu » 06 Iul 2011, 22:24

nice.... =D>
Fişiere ataşate
060720111073.jpg
Locul I raliu tehnico-aplicativ versiunea 2.0 Eforie N+S.

MONDEO MK3 2005. 2.0L TDCI. GHIA 131.HP
CT-05-AVR
bengu
Member

Maşina: mondeo ghia 2005. 2.0tdci.131hp.
VIN: wf05xxgbb55j22582

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum