Facut 2700km in doua zile Bucuresti - Reading UK. Ce mai aventura. Prima zi condus 1700km (targetul era vreo 1500, dar am fost nevoit sa ii fac si pe aia 200 ca nu am gasit cazare

.
Pret benzina: in general se invarte pe la 1.5 euro litrul oriunde ai fi (am alimentat in Austria, Germania si Franta, am "sarit" Ungaria pentru ca am alimentat in Arad).
Drumuri: in proportie de 95% bune spre foarte bune. Aia 5% sunt in RO

.
Preturi pe drum: daca nu-ti planifici din timp calatoria, cu timpi aproximativi, platesti de te ustura poponețul. Cazarea pe autostrada 80 de euro in weekend in Germania (gaseai si cu 30 prin orase, dar nu mi-a mers reteaua de date, se conecta doar la Telekom unde nu puteam face trafic de date); Ferry Franta-UK (Calais-Dover) 120 euro (daca rezervam cu o zi inainte era 30, dar nu stiam exact cat fac din Nurnberg pana la Calais, asa ca nu am luat bilete).
Incidente: zero, chiar se merge frumos, poate am avut noroc;
Aglomerari: 4 bucati, nici una din cauza unui accident - una fix la intrarea in Olanda, stat in coloana 30 de minute, apoi rulat cu 30-40 pentru vreo 3km; doua in Belgia, ambele pentru lucrari la autostrada (stat cam 15 minute); una maaaare de tot in UK, mers cu 20-40km/h timp de vreo ora si ceva (Sunday traffic) pe M25.
Nu mai stiu ce sa mai zic, ar fi multe, daca aveti intrebari... intrebati

.