Hop si eu

( tot off-topic

) Promit ca voi fi scurt.
Daca privim aceste pareri postate mai sus, dintr-un punct neutru, as spune ca toti au dreptate in ce au afirmat (absolut toti).
In ultima perioada am stat deoparte ca si prezenta fizica, dar sa stiti ca am citit absolut orice post oricat de mic ar fi fost.
Si acum inchei;
Nimic nu ma enerveaza mai mult decat stalcirea limbii romane, respectiv acest limbaj de MIRC sau cum ii mai spuneti voi la prescurtarile respective. Oameni buni, ce mare prescurtare realizati atunci cand folositi "k" in loc de "ca", "cv" in loc de "ceva", "dak" in loc de "daca", "bn" in loc de "bine", "vb" in loc de "vorbim/ vorbit/ vorbe" ? Cred ca de o litera sau doua? Asta la un post normal de 6-10 fraze cred ca sunteti in castig cu maxim 10sec. (deoarece sunt sigur ca aveti dexteritate la tastat), insa textul arata execrabil. Parerea mea de "bosorog"

. Bosorog, nu Tosorog

.
Celelalte se iarta, deoarece
fiecare la randul nostru am mai postat aiurea(
adik offtopic, deschid si o paranteza patrata si zic [ nah ca am economisit si eu o litera

], numai ca un text scris sub MIRC ramane si va arata urat ptr. toti cei care il vor citi.
Inchei cu ganduri bune si cred ca odata va veni si vremea cand ne vom vedea cu totii la ochi, se va forma din nou o gasca mare si frumoasa ca pe vremuri si vor disparea aceste rabufniri ..., intepaturi ..., orgolii, sau alte cate si mai cate.
L.E. Era sa uit, editati posturile acolo unde nu au trecut cele 10 min., fiind abonat la "Razesii la rampa", imi umpleti inboxul cu mesaje si atunci ma sperii si cred ca se intampla vreo nunta nu o intrunire normala

. Ma sperii nu ca as fi nevricos, ci crezand ca trebe' sa sar cu darul
L.E2 Pana la urma nu am reusit sa ma tin de promisiunea de a fi scurt

Asta e