TOTAL NESERIOSI!!!
Am vorbit joi la telefon cu Dl. Motorcraft Romania pentru 6 l de ulei si mi-a spus ca vineri dimineata ma suna un curier de-al lor ca sa-mi livreze comanda in cursul zilei. Evident ca nu ma suna nimeni. Sun inapoi dupa masa si-mi spune ca al lor curier este prea departe si nu are cum sa se intoarca sa-mi livreze uleiul.
Dar ma asigura ca o sa-mi livreze comanda luni, ca o ma sune cineva de dimineata si sigur se livreaza.
Ii spun inca o data ca am nevoie de ulei pentru ca sunt programat la revizie si nu vreau sa ma incurce. Si daca totusi nu pot sa-mi livreze comanda luni sa-mi spuna ca ma duc in week-end si-mi iau din alta parte. Imi confirma ca sigur se livreaza, ca cica ar fi emis deja factura

Vine si ziua de luni ... si ce sa vezi?! nu numai ca nu m-a sunat nimeni, dar nici macar nu raspunde la telefon sau la mesaje ...
Si astfel trebuie sa-mi reprogramez revizia, ceea ce imi va amana si ITP-ul si probabil nu o sa reusesc sa ajung la mare in week-end din cauza lor ... caz in care o sa le urez tot binele din lume!!
Dupa cum spuneam, TOTAL NESERIOSI, nu apelati la ei!! Nu incurajati toti nesimtitii sa faca bani pe spatele nostru!
PS: si nici macar nu au preturi mici, doar uleiul era mai ieftin comparativ cu alte oferte...