de db50rin » 06 Iul 2011, 21:50
Mereu admir omul care incearca schimbarea, sa adapteze orice dupa bunul plac, sa nu ia de bun ce i se da. Ma refer aici la orice lucru pe lumea asta.
In cazul nostru la masini, omul dupa a modificat, cu bun gust masina dupa cunostinte, bani si timp in ALTCEVA. Aici este de admirat. Fata de altii care isi pun "engelais" pe focus si neoane si ala e tuning omu a respectat un tipar prefefinit (focus ST).
Acum tipii care incep cu replici de genul "domlee tu ai un Focus cu kit de ST, dar nu e ST e doar un 2.0" trebuiesc stersi la guritza de scuipatul involuntar care le curge si dusi cu caruciorul cu rotile inapoi in salon pentru ca sunt retarzi. Omu isi poate pune si aripi la masina si 6 roti, este masina lui si face ce vrea. Vad ca nimeni nu a spus un lucru esential referitor la masina lui mihai care imi este prieten si il apreciez pentru ca si eu am facut acelasi lucru la masina mea. Tipule, focus ST nu exista in acel albastru, cel mai apropiat este Performace Blue, dar iarasi este strict problema lui.
Consider ca pe acest topic trebuie spus : da imi place, sau NU, nu imi place pentru ca... . Niciodata ce faci tu e altceva sau te crezi wannabe. Vreodata mihai o sa se trezeasca intr-o dimineatza si o sa zica "sa-mi trag palme, avea dreptate ala de pe forum, ia sa-mi vand masina ca nu i-a placut lu tipului acela", niciodata, este proiectul lui, face ce vrea cu banii lui, end of story. Ce mai vorbim atunci de astia care isi pun kit ST pentru Turnier ??? era o masina pe autovit neagra de vanzare cu bara de ST. Ala tre aratat cu degetu si masinii sa-i dam foc, ca in ciuda faptului ca arata OK, totusi nu este ST, deci este un gunoi. Niciodata.
Mihai, keep up the good work si daca asa arata masina pe care ti-o doresti, atunci iti urez sa te bucuri de ea cat mai mult timp, pt ca ce faci pt tine o faci, pt sufletul tau, nu pentru altii care isi dau cu parerea.