Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Re: SCHIMB FILTRE

01 Apr 2009, 03:22

cine are filtre sportive sa nu le curete cu aer de la compresor asa scrie in manualul de utilizare al filtrului .........stati linistiti ca nu stiu eu atatea fara sa citesc :))

29 Iul 2009, 09:28

salutare
ma poate ajuta cineva cu un mic tutorial pentru schimbat filtrul de motorina ?
am un mondeo mk2 .din 98, motor enduro de...
m-am invartit eu pe sub capota pe acolo , dar nu-mi pot da seama care e filtrul. *in stanga capacului de la ulei **privind de la volan , este o chestie acolo cu un tumburuc in cap ... are 2 furtune , care banuiesc ca e tur si retur ... cam 90% zic ca ala e filtrul ... dar cum il schimb ? ...e prins prin infiletare ?
am gasit in iasi , filtru de motorina de la MANN cu 80 ron ... o fi bun ?
multumesc anticipat

01 Aug 2009, 11:29

va rog frumos spuneti-mi si mie unde este filtru de motorina la un motor de mondeo an 2002 130 cp

30 Ian 2010, 18:15

Un filtru motorina de la un cap tractor DAF XF (din 2003 ) . Motorina alimentata doar de la un peco privat . S-a intamplat la -28 gr. C
FiÅŸiere ataÅŸate
untitled2.JPG

05 Iul 2011, 14:04

eu am schimat ieri filtrul de aer so am observat k nu am buretelul ala mic care ar trebuii sa filtreze aerul pentru conducta aceea subtire care iese din cutia filtrului...ce e aia?...e vital buretelul ala?..masina toarce bine deokmdata si buretelul lipseste de muuult...

05 Iul 2011, 14:13

Salut,
Prin conducta aia se recupereaza gazele din carter (gazele care trec pe linga segmenti si ajung in carter).
Rolul buretelului ala este de a retine particulele de ulei care ajung in carcasa filtrului de aer.
Buretelul ala e un burete obijnuit si il poti decupa dintr0un burete de vase, de exempu.

Bafta...

05 Iul 2011, 19:50

ms mult pt raspuns cryy...m-am linijtit :P
Răspunde