Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Re: CD Navigatie Blaupunkt TravelPilot EX

15 Dec 2010, 19:35

@dragosA - se pare ca pe focus, vor exista doar unitati de navigare Blaupunkt. Chiar si pe new focus se pare ca va fi tot Bp.

revenind, pe focus fabricat in 2010 sunt disponibile 2 unitati de Bp Travel Pilot FX si Bp Travel Pilot NX

http://navigation.teleatlas.com/en/shop ... focus/2010
mai exista solutiile dedicate , pe care le comercializeaza unii colegi de pe forum.

parerea mea personala este ca in Romania nu ai nevoie de navigatie. Atata timp cat serviciul TMC nu exista...

Legat de ecranul mic din bord, cred ca doar de la Ghia in sus, sau doar Titanium este disponibila. Masina mea e o Ghia din Germania si nu am decat calculatorul de bord pe ecranul mic.

15 Dec 2010, 21:59

Nu este o regula sa ai ghia pentru EX. E vorba mai degraba de optionale, bineinteles ca si aceste optionale se pot monta doar pe anumite versiuni.
A mea nu e ghia si totusi are EX. La noi in Ro singurul avantaj care poate deveni si dezavantaj este ca display-ele necesita curent tot timpul.
Cum vine vorba e bine si fara el dar e de fitze sa il ai....

Pe mine ma ajuta - vad posturile de radio, sau folderele cand am un CD mp3. Pe parete de navi mi se pare saracacios.

27 Dec 2010, 22:08

In afara de unitatea din bord, pe care am cumparato sa inlocuiesc 6000 cd....mai trebuie ceva pentru aceasta navigatie sa mearga?
daca are cineva un cd...l-as vrea si eu!nu de alta dar o s-o folosesc doar [pentru mp3...si as vrea sa vad cum merge si navi!
daca ma ajuta cineva...cu un cd,lamuriri...

27 Dec 2010, 23:13

cred ca-ti mai trebuie si antena
cat despre cd, am spus mai sus:
$1 scrie:$2....din pacate nu exista cd pt romania.

28 Dec 2010, 08:28

ce antena imi mai trebuie?stii cum sa o montez?trebuie sa existe un cd si pt romania...macar cu strazile principale...cu bulevardele!

28 Dec 2010, 08:57

nu-ti pot da detalii prea multe, pt ca eu am cumparat masina cu unitatea deja montata (din fabrica)
dar in microcat am vazut ca exista si ceva fire pt antena (pt partea de GPS).

daca gasesti cd-ul, sa ne spui si noua, eu as fi interesat sa-l cumpar (in functie de pret, evident :) )

28 Dec 2010, 17:28

pai cica nu prea pot fi copiate ca nu merg...dar nu mi se pare ceva de necarcuit...
oricum la preturile de pe teleatls nici nu poti sa te atingi de ele!
mai cautam...vedem...
oricum, mi se pare un chici de player...pe mp3 cel putin se aude groaznic, doar pe trackuri se aude bine...e o mare teapa playeru asta!parerea mea!!

28 Dec 2010, 20:03

Ce este liviule esti suparat ca ai dat bani pe el =)) ? Lasa ca macar cand vrei sa vinzi masina scri ca are si navigatie,Acuma ontopic.Pt Romania inca nu a aparut harta.Cel mai bine ar fi sa se ne strangem mai multi si sa cumpram de pe ebay un cd 2010 si daca ar reusi sa-l cloneze cineva ,cea ce cred ca nu merge ,dar poate is oameni care se pricep.

28 Dec 2010, 21:44

s-a mai discutat despre "clonare", din pacate la acest tip de cd nu este posibila.

05 Iul 2011, 21:00

are cineva idee daca a aparut CD Cu Harta Romaniei Pentru Blaupunkt TravelPilot EX ???

05 Iul 2011, 23:48

nop, nu au aparut. tot pana in ungaria

http://navigation.teleatlas.com/en/shop ... velpilot-e

27 Oct 2011, 16:13

Salut,

As vrea, daca este posibil, sa imprumut de la un coleg un CD pentru Blaupunkt TravelPilot EX, vreau sa ii fac un update de software aparatului meu si imi trebuie un CD original...

Multumesc!

27 Oct 2011, 19:00

Nu stiu cum te poate ajuta un Cd original, dar daca ai trecere prin Neamt(Bicaz-Lacu Rosu),te pot ajuta .
Ultima oară modificat de Mihai R pe 27 Oct 2011, 19:08, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu cita mesajul anterior.

27 Oct 2011, 19:34

jeffe , eu sunt din bucuresti si iti pot da cd-ul din 2006, daca te ajuta cu ceva.
da-mi un mp si ne intalnim .

27 Oct 2011, 19:41

vasybogdan: multumesc mult, nu am drum dar intentia conteaza!

28 Oct 2011, 19:06

Cu multa placere !

28 Oct 2011, 19:59

si eu te pot ajuta cu acest cd (din 2006).locuiesc in drumul tab si lucrez tot in zona (bd timisoara).astept un semn de la tine.bafta si sanatate!

21 Feb 2012, 22:28

stiu ca sunt offtopic, dar magazie de cduri se poate pune la unitatea asta?

22 Feb 2012, 11:58

Da, se poate.
Eu am unitatea cu magazie de cd-uri din fabrica - magazia se gaseste sub scaunul pasagerului.

nu am idee insa cum se face montajul si daca ai nevoie de ceva in afara de magazia in sine.

22 Feb 2012, 12:48

Si magazie in sine cum arata? poti sa faci niste poze? :D

22 Feb 2012, 16:08

Ca orice magazie de cd-uri :)
Si cea care am avut-o pe Seat arata la fel.
Ai niste poze atasate, insa sunt facute cu telefonul si pozitia e foarte incomoda, asa ca nu e cine stie ce de ele.
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG_0104.JPG
IMG_0103.JPG
IMG_0104.JPG
IMG_0103.JPG

22 Feb 2012, 22:27

Ok. merci mult. intre timp m-am uitat in torpedou sa vad daca am mufa de aux si am fost foarte bucuros cand am vazut-o ! Banuiesc ca prin mufa aia se conecteaza, nu ?

24 Feb 2012, 10:54

Nu, mufa AUX nu are nici o legatura cu magazia de cd-uri.
Mufa AUX se foloseste pentru conectare dispozitive audio auxiliale gen mp3 player.

20 Mar 2012, 23:43

ce focus ai, ca eu am ghia, si n-am magazia aia de CD-uri

Re: Navigatie BlauPunkt TravelPilot EX

21 Mar 2012, 08:38

Magazia de CD-uri este optionala nu vine in standard la nici unul dintre nivelele de echipare.

21 Mar 2012, 12:34

ah, ce ma oftic...

21 Mar 2012, 12:59

daca ai luat masina sh, uita-te si sub scaunul pasagerului, poate ai o surpriza :)

21 Mar 2012, 13:39

crezi ca n-am tras cu okiu deja?!

Re: Unitate audio si Navigatie BlauPunkt TravelPilot EX

16 Apr 2012, 06:50

Nu mai stie nimeni, nimic de Travel Pilot FX?

Re: Unitate audio si Navigatie BlauPunkt TravelPilot EX

16 Apr 2012, 11:25

io am, ce-ai vrea sa stii ?
Răspunde