..ceea ci...se duc la americani crecă şi îi bombardează...

..deci dacă eu ailoviu tu nimica...

..deci ca să mergi cu viteza luminii...inseamnă să faci...extraordinar de mare...

..deci stateam aşa...aşa...mâncam sămînţă,bieam o bere...aici la centrul di recoltare a sângelui...când oamenii mi-au zis...uiti ci i pă cer...ce dracu-i pă cer mă?...când mă uit şi mă ridic în picioare...văd...farfurii zburătoare...îi simplu...deci,asta este o emisiuni pentru...discavări ceanăl...

..am observat trecând pă cer...cred că îţi spun bine poziţionarea globală...nord spre est...spre sud,pardon...erau in jur de 40 de obiecte...luminoase...fără a fi semănând cu obiecte convenţionale,erau deci neconvenţionale...sunt sigur...

..şi..îîî..vreau să confirm...poziţia...intradevăr veneau din partea aia şi...îîî...se duceau în cealaltă parte,opusă şi intradevăr se stingeau...

..am zis,să îţi spun eu drept ceea ci m-am gândit,vrei să îţi spun drept?..m-am gândit că e sfârşitul lumii,sincer...pentru că este 2000...şi m-am gândit la sfârşitul lumii...

..ia dute-n gâtu' mătii şi tu dicea mă...

..şi am văzut cum cobora trei lumini...şi la un momendat una s-a stins,şi am zis că e paraşută...

Prea tari moldovenii ăştia