[VAND] Router Wireless Dlink DIR-635, Modem MF626, DVB-T USB
In urma curateniei au iesit la iveala urmatoarele produse pe care nu mai le folosesc. Prin urmare:
1. Router Wireless Dlink DIR-635
http://www.dlink.com/products/?pid=487
Standards
• IEEE 802.11n (draft)
• IEEE 802.11g
• IEEE 802.11b
• IEEE 802.3
• IEEE 802.3u
Antenna Type
• 3 External Reversed SMA Antenna
Security
• Wi-Fi Protected Access (WPA, WPA2)
Advanced Firewall Features
• Network Address Translation (NAT)
• Stateful Packet Inspection (SPI)
• VPN Pass-through / Multi-sessions PPTP / L2TP / IPSec
Device Management
• Internet Explorer v6 or Later; Mozilla Firefox v1.5 or Later; or other Java-enabled Browsers
LED
• Power
• Status
• WAN
• WLAN
• LAN (10/100)
• USB
Certifications
• FCC Class B
• CE
• Wi-Fi
Nu mai am cutia lui, se vinde routerul wireless + alimentatorul, in perfecta stare de functionare, se asigura garantie verbala o luna de zile, orice problema, orice defect, banii inapoi. Routerul a fost folosit anul trecut, singurul motiv pentru care se vinde este ca nu il mai folosesc, am un altul. Acum nu am poze reale ale produsului, sunt la Bucuresti si routerul este la Ploiesti, dar vor aparea si acestea in cel mai scurt timp.
Pret: 200 lei
2. Modem Usb Zapp MF626
Modemul a fost cumparat de la Zapp acum un an si jumatate. A fost folosit doar de proba, starea lui fiind impecabila. Pachetul este complet si include modemul, cablu usb, manual utilizare (rom+eng), certificat de conformitate, cutie. Modemul este codat in reteaua Zapp dar la cerere se poate decoda fara nici un cost suplimentar.
Specificatii:
* HSDPA/HSUPA/UMTS 850/1900/2100 MHz
* GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz
* HSDPA 3.6Mbps
* UMTS DL/UL 384Kbps
* USB 2.0 Interface
* Microsoft Windows and MAC OS compatible
* Compact size 69 x 26.5 x 12 mm
* Weight 28g
* Idle current approx 100mA, Max 450mA
* Maximum Emitted Power 250mW in 3G, 2W in GSM
Pret: 50 lei, garantie o luna de zile, orice problema banii inapoi
3. DVB-T USB MobiDTV
Tuner TV Digital Terestru
Pachetul include TV Tuner Usb, 2 antene - una magnetica si una cu ventuza, telecomanda, cd soft cu licenta Arcsoft TotalMedia 3.5
A fost folosit de 2 ori in Bucuresti pe TVR HD si PROTV HD la meciuri. Acum un an se prindeau urmatoarele canale: TVR HD, ProTV HD, Sport.ro HD, Tvr1, Tvr2, Tvr3, Tvr Cultural, B1, Antena 3, National TV cu una dintre antenele din pachet, practic in Bucuresti prinzi si cu o sarma de un metru pe post de antena
. Din ce stiu eu la vremea respectiva se emitea digital terestru in Bucuresti si in Sibiu dar cu o antena mai serioasa se prinde si pe o raza de 60 km: http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 16721.html
Tunerul arata asa, doar ca mai are o antena in plus:
Poze reale cand ma duc la Ploiesti.
Pret: 100 lei, garantie o luna de zile, orice problema banii inapoi.
1. Router Wireless Dlink DIR-635
http://www.dlink.com/products/?pid=487
Standards
• IEEE 802.11n (draft)
• IEEE 802.11g
• IEEE 802.11b
• IEEE 802.3
• IEEE 802.3u
Antenna Type
• 3 External Reversed SMA Antenna
Security
• Wi-Fi Protected Access (WPA, WPA2)
Advanced Firewall Features
• Network Address Translation (NAT)
• Stateful Packet Inspection (SPI)
• VPN Pass-through / Multi-sessions PPTP / L2TP / IPSec
Device Management
• Internet Explorer v6 or Later; Mozilla Firefox v1.5 or Later; or other Java-enabled Browsers
LED
• Power
• Status
• WAN
• WLAN
• LAN (10/100)
• USB
Certifications
• FCC Class B
• CE
• Wi-Fi
Nu mai am cutia lui, se vinde routerul wireless + alimentatorul, in perfecta stare de functionare, se asigura garantie verbala o luna de zile, orice problema, orice defect, banii inapoi. Routerul a fost folosit anul trecut, singurul motiv pentru care se vinde este ca nu il mai folosesc, am un altul. Acum nu am poze reale ale produsului, sunt la Bucuresti si routerul este la Ploiesti, dar vor aparea si acestea in cel mai scurt timp.
Pret: 200 lei
2. Modem Usb Zapp MF626
Modemul a fost cumparat de la Zapp acum un an si jumatate. A fost folosit doar de proba, starea lui fiind impecabila. Pachetul este complet si include modemul, cablu usb, manual utilizare (rom+eng), certificat de conformitate, cutie. Modemul este codat in reteaua Zapp dar la cerere se poate decoda fara nici un cost suplimentar.
Specificatii:
* HSDPA/HSUPA/UMTS 850/1900/2100 MHz
* GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 MHz
* HSDPA 3.6Mbps
* UMTS DL/UL 384Kbps
* USB 2.0 Interface
* Microsoft Windows and MAC OS compatible
* Compact size 69 x 26.5 x 12 mm
* Weight 28g
* Idle current approx 100mA, Max 450mA
* Maximum Emitted Power 250mW in 3G, 2W in GSM
Pret: 50 lei, garantie o luna de zile, orice problema banii inapoi
3. DVB-T USB MobiDTV
Tuner TV Digital Terestru
Pachetul include TV Tuner Usb, 2 antene - una magnetica si una cu ventuza, telecomanda, cd soft cu licenta Arcsoft TotalMedia 3.5
A fost folosit de 2 ori in Bucuresti pe TVR HD si PROTV HD la meciuri. Acum un an se prindeau urmatoarele canale: TVR HD, ProTV HD, Sport.ro HD, Tvr1, Tvr2, Tvr3, Tvr Cultural, B1, Antena 3, National TV cu una dintre antenele din pachet, practic in Bucuresti prinzi si cu o sarma de un metru pe post de antena
. Din ce stiu eu la vremea respectiva se emitea digital terestru in Bucuresti si in Sibiu dar cu o antena mai serioasa se prinde si pe o raza de 60 km: http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 16721.htmlTunerul arata asa, doar ca mai are o antena in plus:
Poze reale cand ma duc la Ploiesti.
Pret: 100 lei, garantie o luna de zile, orice problema banii inapoi.
-

adrianmihai83 - 1nsane Member
- Maşina: Ford Focus, 1.6 TDCI, 2007
- VIN: WF05XXWPD57K08651