ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Re: Fete la plaja

12 Iul 2011, 09:11

Colegul pereteanumarian are dreptate!!!
Eu de exemplu, in loc sa ma uit la "niste" poze, prefer sa invat sa scriu corect si inteligibil. :D

12 Iul 2011, 09:43

Macar pozele sa ne satisfaca, daca personajele din ele nu :))

Pozele ce apar pe aici nu cred ca au menirea de a "satisface" pe cineva... ideea e de a se mandri fiecare cu ce "specimene golase" a vazut si a si reusit sa le traga in poza.

12 Iul 2011, 14:04

$1 scrie:$2olegul pereteanumarian are dreptate!!!
Eu de exemplu, in loc sa ma uit la "niste" poze, prefer sa invat sa scriu corect si inteligibil. :D

El nu... :D

12 Iul 2011, 21:25

poate ar trebuii si cu barbati ?( poze ) daca la femei este asa reticent

13 Iul 2011, 10:09

Orice persoana care isi expune sanii, fundul sau alte parti ale corpului pe o plaja sau un alt loc public ar trebui sa fie constiente ca fiind loc public sunt expuse ochilor si obiectivelor altor persoane. Faptul ca aceste persoane sunt fotografiate in aceste ipostaze in locuri publice reprezinta, zic eu, un acord tacit al acestora de a fi inclusiv fotografiate sau filmate. Deci nu vad ce mare problema ar fi ca o persoana care si-a ales singura tinuta intr-un loc public sa fie expusa mai departe in alt loc public (forumul asta este tot un loc public).
Inclusiv la stirile de la TV cand se fac reportaje pe plajele publice apar persoane cu sanii expusi si asta la ore de maxima audienta si fara bulina pe ecran. Pana acum nu am vazut ca CNA-ul sa ia masuri impotriva acestor televiziuni.
Sunt curios, persoanele care se considera pudice pe aici, cand se duc la plaja isi pun o banda pe ochi? Copiii ii luati cu voi la plaja?
Asa ca daca va considerati pudici, titlul topicului este foarte clar "FETE LA PLAJA". Nu intrati aici daca sunteti pudici.

13 Iul 2011, 10:48

Un "destept" arunca o piatra in balta si 10 persoane se chinuie sa o scoata... zicea o vorba din batrani...
Nu ignoram mai bine genul acela de remarci si ne bucuram noi "obsedatii" in continuare de fotografiile de pe acest topic...?! Eu zic sa mai aruncati inca o data o privire aici viewtopic.php?p=731980#p731980 si sa ne "satisfacem" cu totii fanteziile, ignorand remarcile aruncate aiurea care nu fac decat sa starneasca polemici interminabile...

13 Iul 2011, 12:39

Off@ Mah Florine, nu mai bine puneai tu alte poze noi decat sa ne "arunci in trecut"??! :|
Btw, matale cum iti "satisfaci" fanteziile?! ;) Detaliaza! :D

13 Iul 2011, 13:15

ca bine zici, Florine =D>

16 Iul 2011, 18:12

Din cate vad doar unul intra pe acest topic de dragul artei:,,Macar pozele sa ne satisfaca, daca personajele din ele nu :))''.
Da draga KomandantuR ai perfecta dreptate in legatura cu priceperea mea la cuvinte,dar cand vad ca in urma mea este coada, creste inima-n mine.
Nu il uitati pe colegul bengu, care isi inabusa unele tendinte.
@Florin 21:,,Un "destept" arunca o piatra in balta si 10 persoane se chinuie sa o scoata... zicea o vorba din batrani..''-alta replica nu ai,ca asta deja este veche.Observ ca de cate ori arunc cu piatra sari dupa ea sa o aduci la mal.
Respect, d-lui O'neill:,,Off@ Mah Florine, nu mai bine puneai tu alte poze noi decat sa ne "arunci in trecut"??! :|''
Oricum topicul se cam ,,inmuiase''.
Cat ,,peaci'' sa il uit pe domnul ,,profesor de gramatica'', da, eu nu.

16 Iul 2011, 22:30

amice...esti .... offtopic....hai sa revenim ontopic.... flame-urile si vendetele nu isi au locul aici.... multumesc.

22 Iul 2011, 13:12

Toata lumea merge in august la plaja?????
Cam greu apar poze

24 Iul 2011, 06:31

poza asta este de anul trecut,
peste 1 ora merg iar la mare, vreau sa merg sa fac curat pe linga fete, uitati cita mizerie este linga ele
FiÅŸiere ataÅŸate
DSCN0605_1.jpg
pet-uri pe plaja

24 Iul 2011, 08:42

poate mai intarzii putin ca pe aici cam ploua! :D

24 Iul 2011, 20:51

cam mare seceta de fete ....frumoase la mare anul asta!!! chiar nu avem reprezentante care sa se califice la topicul asta? ;)

24 Iul 2011, 20:55

$1 scrie:$2oate mai intarzii putin ca pe aici cam ploua! :D

deja sunt in Pitesti, am facut Transfagarasanu, o minunatie a naturii, pacat ca drumurile sunt asa cum sunt.
miine ajung pe litoral

27 Iul 2011, 20:19

s-au terminat fetele ........sau....nu a mai mers nimeni dintre fordisti la mare..........sau..........era aglomerat???? ;) 8-} :-?? :D :-/ :))

27 Iul 2011, 20:27

$1 scrie:$2olegul pereteanumarian are dreptate!!!

Si de ce cautai ,,niste'' poze?

27 Iul 2011, 22:10

^de curiozitate intreb, in afara de flame si offtopic si de tot felu' de afirmatii si intrebari de prost gust si altele, ca sa nu mai zic si agramate uneori, tu ai contribuit cu ceva util forumului si/sau userilor ?

27 Iul 2011, 22:28

Eu nu-mi aduc aminte... Si in cazul de fata corect este "agramate deseori". :D

28 Iul 2011, 09:58

Hai cu pozele , lasati offtopic.

29 Iul 2011, 22:41

deci sa ne revenim...asa un pic.
FiÅŸiere ataÅŸate
DSCF2817.JPG
DSCF2819.JPG
DSCF2822.JPG
28072011(005).jpg

02 Aug 2011, 08:45

ce purcica e aia din prima poza :))

02 Aug 2011, 09:21

Sa intelegem ca nu te-a satisfăcut... =))

02 Aug 2011, 10:10

titlul topicului e fete la plaja...nu fete bune sau fete manechine...deci si cealalta categorie tot aici intra =))

02 Aug 2011, 17:48

$1 scrie:$2e purcica e aia din prima poza :))

Salut,

Are si o varsta. :)

02 Aug 2011, 19:09

Io-te la ei ce mofturi.

02 Aug 2011, 19:36

Pentru nemultumiti s-a inventat Photoshop.

02 Aug 2011, 19:40

Pune-ti voi fete..............fatuci.........femei..............la plaja si apoi, la sfarsit de sezon, vom face un clasament iar castigatorul(castigatorii) a carui(caror) poza(e) vor iesi castigatoare propun administratorilor sa gasim o modalitate sa-i premiem! ;) =D> Eiii??? Se baga cineva?

02 Aug 2011, 21:37

Foarte buna ideea cu premiu , dar trebuie si un premiu de consolare pt cei care "îşi iau bataie " de la vreun mascul care i-a surprins pozindu-le femela :D

02 Aug 2011, 22:38

Salut,

Cred ca masculul ar trebui sa va cinsteasca deoarece le faceti vedete :D
Uite asa ajund VIP-uri curand. :)
Subiect închis