Salut,
Mare atentie la preturile afisate pe site-ul altgradauto.Conform legislatiei in vigoare avem dreptul sa cumparam produsele la pretul afisat.Am vrut sa cumpar un set de fise original, afisate la pretul de 425 lei.Am sunat si au inceput problemele: de fapt noi nu avem set de fise, vindem fisele la bucata si sunt mai scumpe, stati sa cautam , vi le dam la pretul de 470 lei toate, nu am stiut nu e vina noastra etc.Acum dupa modificarile facute de ei pe site reiese ca putem cumpara set de fise la pretul de 118 lei(
http://www.catalog.altgradauto.ro/artic ... -2747.html)
Reducere pentru membrii clubford spun ca nu mai au.
Daca are cineva timp si vrea fise de bujii ieftine,sa apeleze la ANPC pentru ca in mod sigur le va lua la pretul afisat acum.Garantez lucrul asta, daca nu va fi asa, dau eu diferenta.
Sunt total dezamagit de profesionalismul acestei firme , in conditiile in care doar saptamana trecuta am mai cumparat de la ei in valoare de 730 lei si am gasit bidonul de lichid servodirectie desfacut si curs pe jumatate.Norocul nostru ca mai sunt si alte firme la care putem apela, ca altfel nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca eram la mana lor...
Un client dezamagit...