de user02 » 28 Iul 2011, 09:52
Am instalat cu succes mufa AUX folosind instructiunile lui adrianmihai83 in situatia in care firele lipseau, am folosit conectorii de plastic de la un cablu USB intern caruia i-am scos cu acul lamelele, am lipit de la o perecehe de casti firele pe care le-am taiat (jack-ul de 3,5 a ramas intact), am facut un nod in jurul conectorului principal ca sa nu se smulga accidental cablul, si apoi l-am tras pe sub torpedo.
Sunt foarte multumit de rezultat, folosesc telefonul pt muzica si se aude mult peste transmitatoarele Fm ieftine, ca pe CD pot spune.In plus pot vorbii la telefon pe boxe si am scutit astfel handsfree-ul bluetooth, dezavantajul e ca aud si pasagerii conversatia.
Totusi pt cine nu vrea sa se complice cu cablul care atarna recomand instalarea unei mufe mama de 3,5 pe masca de plastic a casetofonului (asta implica sa se dea o gaura care va ramane acolo dar oricum e nevoie de mufa AUX si daca vindeti unitatea e gata incorporata).
Problema pe care am intampinat-o a fost cu extragerea unitatii in sensul ca mi-am cumparat doua chei speciale si cand trageam dintr-o parte intra la loc in cealalta, plus de asta cheile au ramas intepenite in locasuri si m-am chinuit ceva sa le dau afara.
Per total e cea mai ieftina si practica solutie dar nu si cea mai eleganta, dar merita !