Audio/Video/Navigatie

cd 6000 rds eon pierde semnalul

Cum se poate da muzica mai tare ?

cd 6000 rds eon pierde semnalul

Mesajde meszaros » 20 Iul 2011, 11:59

Buna ziua. As vres sa stiudaca a maipatiti cineva urmatorul fenomen?
Am un aparat 6000 cd rds eon pe Ford Focus (fabricatie 2002), care isi pierde semnalul dupa cateva minute de functionare a radioului, se aude numai fasait si daca schimb canalul adica pun pe alt program nu mai apare nici numele programului de la RDS. Nu stiu ce ar putea fi. Am verificat antena de pe masina dar e ok. Nu am reusit sa scot aparatul din locas ca nu am "sarmele" alea speciale sa vad daca cumva nu mufa de la antena nu este la locul ei sau se misca. Ati mai patit asemenea simptome? mentionez ca cd -ul functioneaza.
Si ar mai fi o intrebare: de unde as putea face rost de un manual de utilizare pentru acest aparat, in limba romana bineinteles ca in germana il am da nu prea ma descurc asa de bine. Am incercat linkul de pe acest forum dar nu se poate intra in linkul ftp, ma trimite intotdeauna pe prima pagina a forumului.
In speranta ca cineva ma poate ajuta cu amandoua raspunsurile as fi foarte bucuros. Multumesc anticipat.
meszaros
Incepator

Maşina: ford focus 1.6 ghia
VIN: WF0AXXGCDA2A25268

Re: cd 6000 rds eon pierde semnalul

Mesajde marcel vasile » 20 Iul 2011, 12:26

selectorul de canale.
marcel vasile
Member

Maşina: FORD KUGA 4WD -2008,136CP
VIN: WF0RXXGCDR8S77056

Re: cd 6000 rds eon pierde semnalul

Mesajde addy2002 » 20 Iul 2011, 13:19

problema clasica pt astfel de aparate: viewtopic.php?f=20&t=37109&start=100

$1 scrie:$2b]nykdvhd:
Pentru eliminarea simptomului (defectului) este necesara inlocuirea procesorului TEA6842H (Philips) de pe modulul de radio. Acest circuit integrat se incalzeste datorita unor defectiuni interne si dupa un interval mai mic sau mai mare de functionare acesta se ambaleaza termic si functionarea pe radio se intrerupe. Dupa racirea acestuia, radioul incepe din nou sa functioneze... pt scurt timp....Problema este ca acest integrat nu se mai fabrica ( este foarte greu de procurat ), are 80 de pini, schimbarea sa este laborioasa ( operatia de inlocuire necesita statie de lipit cu aer cald)...Am si eu un "pacient" identic cu simptomul acesta dar momentan nu reusesc sa mai gasesc integrat din asta....Daca stie cineva de unde se mai poate procura acest integrat rog sa-mi trnsmita si mie informatia. Merci!
addy2002
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta Ghia + imbunatatiri, 2005, 1.4 TDCI
VIN: WF0HXXGAJH5C02432

Înapoi la Audio/Video/Navigatie