$1 scrie:$2ntr-o alta ordine de idei, si ca sa nu mai deschid un alt topic .. a incercat cineva ofertele de la FunDeal?
Apar tot felul de oferte, gen pleci in austria cu cateva sute de lei, in loc de .. mult peste 1000 ... (exemplu oarecare
http://www.redutti.ro/cumpar/12590.html)
Au mai fost unele cu ochelari (consult, tratament, ochelari pana in 500 lei) .. apropos, ochelarii nevesti-mii costa 1200 lei

Si multe altele...asadar, a incercat ceva? e teapa?
PS: va rog nu presupuneti, ca asta pot face si eu...daca aveti experiente CLARE. (chiar si de la cunoscuti).
Eu am incercat de la Groupon un voucher de cazare in Poiana.
Ce nu mi-a placut:
- termenul de valabilitate relativ scurt (noroc ca am putut sa-mi iau CO si sa mergem in timpul saptamanii pentru ca in we nu erau camere libere)
- conditiile de cazare nu s-au ridicat la stelele din oferta. In final, pentru banii aia a fost OK, dar la pretul oficial nu le-as mai calca pragul. Si totusi vorbim de oferta.... Asa ca deocamdata le cam zic pas ofertelor.
- la oferta de ochelari de care zici... sa spunem ca-ti iei voucher si te duci la fata locului si constati ca nimic din ce au nu-ti place sau nu ti se potriveste. Ce te faci?
Aaaa, si de ceva vreme (parca nu de la inceput au facut asa cei de la G) socotesc reducerea exclusiv la deal-ul lor. De exemplu dai 50 pe un voucher de 500, dar marfa initial costa 1500. Ei spun de reducere de 90%...

LE: Chiar acum m-am mai uitat la o alta oferta de cazare, arata super (85/doua nopti). Doar ca... masa la restaurant e obligatorie si trecuta separat si astfel ajungi la 300/pe doua nopti