Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: my fast blue whale

06 Apr 2011, 12:38

Sa stii ca ma bucur abia astept sa le montez. Cele doua cu care e echipata masina mea au cedat.....nervos:))

06 Apr 2011, 13:18

Din punctul meu de vedere, muzica este ok atat timp cat se aude numai in masina proprie. Cand incepi sa "pui" tu muzica si in masinile din jurul tau, indiferent de muzica, lucrurile nu mai sunt deloc ok.

06 Apr 2011, 15:10

Pot sa jur ca a mai zis cineva asta.

06 Apr 2011, 15:37

ti se pare :P

07 Apr 2011, 16:42

$1 scrie:$2ot sa jur ca a mai zis cineva asta.

Sunt foarte de acord ! :D

Ps . cu 4 boxe normale nu se face discoteca in masina , deci am vrut doar sa se auda mai bine adica mai clar .

Popaionutcatalin : maine chem curierul sa vina sa ridice boxele insa nu stiu cat de bine se pot prinde pe usa de Focus . Ele arata cam la fel cu cele de focus dar asta ochiometric si numai pe fata . Daca imi amintesc bine pe spate la Focus distantierele sunt mai mici decat cele pentru usile de fata ....dar vezi tu . Astea de la Mondeo sunt toate patru la fel , grosime sunet , miros etc. Deci daca le mai vrei da-mi un semn , sa nu platesti curierul degeaba .

O seara buna .

09 Apr 2011, 11:08

Ionut multumesc mult au ajuns difuzoarele. Le-am montat pe cele de pe spate care apropo se potrivesc perfect si se aud foarte bine.inca nu am avut timp sa desfac portierele din fata dar zilele urmatoare fac si pasul asta.inca o data multumesc si raman dator.te sunam dar nu mai am numarul tau de mobil.

09 Apr 2011, 15:41

Salutam

sa le folosesti cu placere si sper sa nu le "prajesti" prea repede !

18 Apr 2011, 12:40

Tu stai pe la piata muncii cum faci dreapta spre baba novac? PE colt? Ca am vazut o masina care avea jante ca ale tale parcata pe acolo. :)

18 Apr 2011, 15:01

Da acolo sta ca si eu vad masina mereu cand vin de la birou.

18 Apr 2011, 16:18

si tu stai in zona? Eu pesemne ca sunt vecin cu colegul . :)

19 Apr 2011, 10:58

Salutam

Poate ca este un mondeo care seamana cu al meu . ;)

19 Apr 2011, 12:50

Nu stau in zona doar trec cand vin sau plec la birou.Poate este un Mondeo ce seamana izbitor, inainte era un Focus semana si mai izbitor cu fostul :) (scuze daca trezesc nostalgii).

19 Apr 2011, 22:24

Poate.... ;)

21 Apr 2011, 15:04

Salutam ,

Am montat tetiere cu dvd pentru fetita mea . Are dreptate ,asa am avut la focus si s-a obisnuit cu ele . Sincer vorbind merita pentru ca asigura "linistea" in masina la drum lung.

24 Iul 2011, 22:20

Salutam ,

Am schimbat si grila cea mare cu una gen Ghia (crom si ceva gri ) , a meritat arata mai interesant . Pretul insa nu a fost interesant . Difuzoarele au fost si ele schimbate si acum urmeaza un amplif Viper si un dif de bass, tot hyfonics .Normal ca sonorizarea o face Viper_X , pentru ca a facut o treba excelenta in focus si sunt convins ca va fi la fel si in Mondeo .

O seara minunata D-lor!

25 Iul 2011, 08:23

Salutari ionut asteptam sa vedem ce s-a mai facut la balenuta.vrem si poze cu grila

25 Iul 2011, 19:52

ok daca vrei fac niste poze si postez.

25 Iul 2011, 21:03

1 poza face cat 1000 de cuvinte ;)

16 Aug 2011, 17:17

Salutam

Am trecut pragul celor 100.000 km mergand pe orice suprafata posibila de rulare in Romania . Am parcurs 1700 km mergand la mare si apoi pe transalpina etc .Din februarie si pana acum am parcurs cu ea 14000 km . Masina este super , da senzatia de un lucru robust si foarte bine facut . Merge excelent si fata de focus ( care este o masina grozava ) iti asigura si un respect pe sosea atunci cand apare , bine mai putin atunci cand intalnesti conducatori de atelaje bmw de Valcea . Probleme nu am avut in afara de acea ciudatenie cu aerul conditionat , cat priveste geamurile , acolo problema a ramas dar stiu cum sa le pacalesc . Sunt foarte multumit de masina per ansamblu si ai fac cadou un car kit Bury 9056 smart pentru a nu mai lua amenzi si apoi de ziua mea ai pun si muzica de la Viper_x. Consumul este excelent si pot spune ca masina tine cu casa indiferent de viteza de deplasare . Despre viteza maxima atinsa de mine pe soselele din tara pot doar sa va spun ca incepe cu 2 , dar asta doar de palmares . Comparativ cu masina de servici care este un vw Passat de 2.0 si 140 de cai ,Mondeo este departe ca si cuplu ,reprize , stabilitate si consum . Ce ador la masina aceasta este senzatia de plutire deasupra soselei , linistea interioara (chiar daca este un tractor) si confortul la drum intins . Nu te simti obosit mergand multi km . Ca incheiere cred ca masina este perfecta pentru o familie care traieste in viteza are nevoie de spatiu si este dornica de confort .
Revin si cu ceva poze .

Cu respect D-lor .

17 Aug 2011, 20:02

Salutare ,

Am montat car kitul si este perfect . Urmeaza ceva muzica asa cum am zis , in rest mult fun pentru un o tractorista de familie . Chiar este o balena rapida . Remaparea merita toti banii.... mai ales uneori !!

O seara buna D-lor !

21 Aug 2011, 13:50

Instalat si muzicuta ( subwoofer Titan Hyfonics si amplis viper )...acum pot sa spun ca am o masina decenta din toate punctele de vedere .
Arata foarte bine , stiker clubford pe luneta , incaltata este , muzica are , dvd si car kit (nebunii electronice ) este deci super decenta . Multumiri lui Nenea Viper_x pentru muzica , a meritat toti banii si mai ales efortul de instalare .

Ps. am vazut la o spalatorie auto in zona Hotelului Ibis sau mai exact in fata agentiei de bilete CFR , Nord, un Mondeo sedan mk 4 negru care avea scris pe spate urmatoarele :
mondeo si sub scris numele proprietarului (valy sau ceva da genu" ) sub tdci avea titanium-s iar masina pe geamul din spate avea sigla de Ghia . Frumos nu ? Rezultatul un model de "mondeo valy" cu optiuni "titanium-s" pe portbagaj si "ghia" la geam . As fi vrut sa fac o poza dar nu prea aveam loc ..merita !

Toata bune D-lor!

21 Aug 2011, 22:37

Seara buna ,

A venit si Nenea Viper_x meseriasu" in sunete si a reglat tot ce trebuia ca sunetul sa fie ceva placut , adica sa fie muzica nu doar zgomote infundate si baraieli de plastic deranjat de vibratii puternice.
Multam "Nenea" ! Recomand .
Acum este decent sunetul .

O seara buna D-lor .

22 Aug 2011, 09:35

Te vazusi prin cartier, veneai si cu Focusul acum si cu Mondeo.Pe Vacaresti, la serice-ul cu electronice si audio. Eu stau prin zona, ca sa vezi ce lume mica :)

24 Aug 2011, 11:59

Am cumparat si anvelope de iarna ceva decent (kormoran ) ca tot suntem obligati sa avem pentru siguranta noastra si a buzunarului .

Ps.
Shalimar poate este un alt mondeo ca doar sunt atatea in Romania ! Daca ai trecut sa zicem pe langa masina mea de ce nu ai venit sa-mi zici bai, uite eu sunt Shalimar ?

24 Aug 2011, 12:21

Salut,

1. Era masina ta, si erai tu, noi ne-am mai vazut la o intalnire, aveai Ka-ul pe atunci si Focusachele.

2. Frumos era sa salut dar ma grabeam cu ale mele, timpul la mine e un lux din ce in ce mai rar :).Data viitoare, promit!

Bafta.

24 Aug 2011, 12:27

Ai dreptate , instalam kar kitul sau statia si subwoferul . ( nu uita te rog ka-ul era de fapt streetka )

Ps.
sa te tii de cuvant! ;)

24 Aug 2011, 12:32

Stiu, Street-ul mi-a placut foarte mult, la recomandarea mea si-a luat si o prietena si e multumita de el.

Ma tin.

24 Aug 2011, 16:20

La ideea cu street-ul nu am renuntat . Am un fost coleg de liceu ce are in garaj o jucarie de 10000 km din 2006 , care arata impecabil , la un pret foarte bun si care ma astepta . De fapt iti dai seama ca o vreau pentru sotia mea . Sa mai treaca putin criza si ........ poate, poate .

Ps . Si mie mi-a placut tare masinuta , o mai vad in Colentina , la d-na Ghica are si aceleasi numere .

o zi buna sa ai !

30 Dec 2011, 12:18

Salutare tuturor si Sarbatori fericite va doresc!

Nu am mai postat de mult .....

Balenuta este ok , asteapta sa-i vina comanda din Germania de la Racechip, este incaltata de iarna, si nu prea ai place etc . Are si un filtru de aer K&N in carcasa, metabond GT in motor si este foarte voioasa. Problema cu geamurile este din butoane si costa destul ( 600 ron ), dar nu ma deranjeaza. Este o masina buna dar asta stiti si voi toti care aveti forduri .

Ce nu mi-a placut a fost faptul ca s-a rupt o tija de la scaunul soferului care tine si reglajul lombar . Tija respectiva avea o dorinta suprema si anume sa iasa prin stofa scaunului. Reglajul lombar avea si el aceeasi dorinta iar scaunul devenise usor de ne-folosit . Enervant este faptul ca nici nu sunt un solid cu mare greutate.
Mi-am amintit ca pe vremea cand aveam "motor" am reparat saua undeva si tot acolo am mers si cu Mondeo . A rezultat un scaun de sofer perfect .
Meseriasi baietii!

Sa auzim numai de bine si va doresc tuturor La Multi Ani ! si km cat mai multi fara probleme !

Ps> cine doreste o comanda climatronic de ff2 o dau gratis. Mai am si conducta de plastic de la cutia filtrului de aer catre motor ...tot gratis, mi-au ramas si nu am ce face cu ele.

30 Dec 2011, 12:34

Salut Ionut, o vreau eu daca e modelul dupa iunie 2007 (culoare rosie)...merci

Bogdan
Răspunde