ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Sunt unii care stiu sa parcheze, si altii pe care nu ii duce capul. In cazul din urma mai bine ii ajuti sa inteleaga, ca data viitoare, chiar daca este alta locatie poate isi storc neuronul si reusesc sa parcheze fara a mai deranja pe cineva. Corect? @mac01 raul se face usor. Incearca intotdeauna sa faci bine. Ai sa vezi ca este mai greu, dar este posibil sa ai si satisfactii.
fara cuvinte...la trecerea de cale ferata. o consider totala inconstienta. te intrebi de ce se intampla accidente soldate intre masini si trenuri. asta este una dintre explicatii.
si militienii umbla cu radarul in timp ce ar avea clienti la greu doar in acel loc. o singura data i-am vazut in acea intersectie pe rutieristi obligandu-i pe cei incadrati pe banda de dreapta sa si vireze (desi ei vroiau inainte spre slobozia).
Later: Hai c-am citit despre el, are 17km lungime, a fost aprobat in 1969 si dat in folosinta in 1980, are cate o banda pe sens. E al treilea tunel ca lungime dupa unul din Norvegia (25) si unul din China (18). Mi se pare fabulos sa mergi 17km prin munte, noua cat ne-ar lua sa-l construim?
Noua? Lol, noi nu facem nici de 170m in viitorul apropiat...
Era fain in benzinariile dinaintea intrarilor in tunel ca aveau niste "chioscuri" cu multe gauri prin care te uitai sa vezi ce ai de facut in caz de accident, foc, blocaj, pana samd, prezentat haios cu machete auto si omuleti. Totul in multe limbi de circulatie internationala. Si asta si jos la buda, si afara in zona pompelor de combustibil.
Cat despre mersul prin el, in prima faza pot sa zic ca nu m-am simtit chiar in largul meu. Noroc ca la ducere aveau si cei din fata mea pilot automat si a fost un stres in minus sa pedalez.
Nu a fost cu traseu, am zburat la Milano, am ridicat masina de la aeroport, am ajuns la Como unde a fost "baza" (am fost la o nunta superba acolo, asta era telul de fapt). De la Como nu am mers decat la Milano, la Lugano - Zurich si la Bellagio.
P.S. masina din dotare: Peugeot 508SW, inmatriculata in mai 2011, cu putin peste 6000km la bord, motor 1.6HDi 112CP. A facut fata cu brio la 4 adulti + 1 copil + bagaje indiferent de tipul de drum ales.
@VIPER: impresionant, intr-adevar pfff, ce autostrazi au putut sa faca aia intr-o zona muntoasa, extraordinar; si noi nu suntem in stare sa asfaltam un drum judetean
Imagineaza-ti cum va fi duminica seara acolo unde se trece de la 2 benzi pe sens la una singura . In concluzie, o tara de rahat unde o sa se-ajunga ca Boc sa inaugureze cate jumatate de pod, un sfert de statie de metrou sau doar un sens giratoriu...
sa ne lamurim, teoretic are 21km si deviaza totusi o parte mare a traficului, ocolind constanta si valu lui traian; problema e ca se va veni acum la basarabi(murfatlar) si de pe drumul clasic si de pe drumul asta, si toate intra pe o singura banda pana la cernavoda unde reincepe a2.
pe 15 septembrie nu a spus nimeni, insa se va inchide de tot pentru terminarea celor 2 sensuri, cel circulabil de acum nici macar nu are strat de uzura deci nu ar fi voie sa se circule pe el.
Azi am facut, impreuna cu Junior, turul Bucurestiului cu unul dintre autobuzele cu etaj. Il voi mai face cu siguranta, eventual seara tarziu sa fie si lumini peste tot. Vazut de la etaj orasul parca nu mai e asa urat cum il vad zi de zi de la nivelul strazii. M-am simtit chiar bine si chiar mi-a facut placere calatoria.