ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

22 Iul 2011, 20:01

Sunt unii care stiu sa parcheze, si altii pe care nu ii duce capul.
In cazul din urma mai bine ii ajuti sa inteleaga, ca data viitoare, chiar daca este alta locatie poate isi storc neuronul si reusesc sa parcheze fara a mai deranja pe cineva.
Corect?
@mac01 raul se face usor.
Incearca intotdeauna sa faci bine.
Ai sa vezi ca este mai greu, dar este posibil sa ai si satisfactii.

22 Iul 2011, 20:10

$1 scrie:$2ha, banuiam, dar aveti circumstante atenuante: ati baut apa dupa bucurestenii ce va viziteaza vara :))

nu stiu cum sunt altii insa eu inot cu gura inchisa :P

22 Iul 2011, 21:49

in c-ta duminica
DSC09421-1.JPG

ieri in bariera la drajna
DSC09427.JPG

DSC09428.JPG

DSC09433.JPG

22 Iul 2011, 22:05

fara cuvinte...la trecerea de cale ferata.
o consider totala inconstienta. te intrebi de ce se intampla accidente soldate intre masini si trenuri.
asta este una dintre explicatii.

22 Iul 2011, 22:28

si militienii umbla cu radarul in timp ce ar avea clienti la greu doar in acel loc. o singura data i-am vazut in acea intersectie pe rutieristi obligandu-i pe cei incadrati pe banda de dreapta sa si vireze (desi ei vroiau inainte spre slobozia).

26 Iul 2011, 13:38

Mijloace de transport diverse prin Italia si Elvetia:

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

26 Iul 2011, 14:05

Ieri, pe Bd Unirii.
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG128.jpg

26 Iul 2011, 15:07

Sper sa va placa. E impresionat dar si un pic stresant sa il strabati de 2 ori in aceeasi zi.

26 Iul 2011, 15:58

Asta e facut PRIN munte?

Later: Hai c-am citit despre el, are 17km lungime, a fost aprobat in 1969 si dat in folosinta in 1980, are cate o banda pe sens. E al treilea tunel ca lungime dupa unul din Norvegia (25) si unul din China (18). Mi se pare fabulos sa mergi 17km prin munte, noua cat ne-ar lua sa-l construim? :)

26 Iul 2011, 16:46

Noua? Lol, noi nu facem nici de 170m in viitorul apropiat...

Era fain in benzinariile dinaintea intrarilor in tunel ca aveau niste "chioscuri" cu multe gauri prin care te uitai sa vezi ce ai de facut in caz de accident, foc, blocaj, pana samd, prezentat haios cu machete auto si omuleti. Totul in multe limbi de circulatie internationala. Si asta si jos la buda, si afara in zona pompelor de combustibil.

Cat despre mersul prin el, in prima faza pot sa zic ca nu m-am simtit chiar in largul meu. Noroc ca la ducere aveau si cei din fata mea pilot automat si a fost un stres in minus sa pedalez.

26 Iul 2011, 21:32

Niiice! =D>
L-am facut si eu acum 2 ani si vreau sa ajung iar in CH la anul dupa ce imi "expira" ... amenda! 8-}
Btw ce traseu ai ales prin UE?

26 Iul 2011, 21:58

Nu a fost cu traseu, am zburat la Milano, am ridicat masina de la aeroport, am ajuns la Como unde a fost "baza" (am fost la o nunta superba acolo, asta era telul de fapt). De la Como nu am mers decat la Milano, la Lugano - Zurich si la Bellagio.

P.S. masina din dotare: Peugeot 508SW, inmatriculata in mai 2011, cu putin peste 6000km la bord, motor 1.6HDi 112CP. A facut fata cu brio la 4 adulti + 1 copil + bagaje indiferent de tipul de drum ales.
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC_6881.JPG
DSC_6878.JPG
DSC_6892.JPG

26 Iul 2011, 22:18

Bellagio aveam si-n Bucuresti, ce trebuia sa mergi pana-n Italia pentru asta? =))

26 Iul 2011, 22:37

frumoase ceasuri avea masinuta! si display-ul la fel de frumos!

27 Iul 2011, 12:24

@VIPER: impresionant, intr-adevar =D>
pfff, ce autostrazi au putut sa faca aia intr-o zona muntoasa, extraordinar; si noi nu suntem in stare sa asfaltam un drum judetean :-&

27 Iul 2011, 16:18

Ce bine ca primaria bucurestiului a amenajat locuri de platite si pazite, aveti in imaginea de mai jos un exemplu din crangasi langa strand!!! =))
FiÅŸiere ataÅŸate
parcare in bucuresti.jpg

28 Iul 2011, 18:01

Imagine

28 Iul 2011, 18:04

Noul model Supernova cu abur :)) ?

28 Iul 2011, 18:09

2 metri masina, 4 metri de fum :))

28 Iul 2011, 19:29

ii papa ulei ... rau!

29 Iul 2011, 11:31

cre'ca proprietarul completeaza din cand in cand si cu benzina.... sau merge cu hidrogen si ala e abur... ;)

29 Iul 2011, 14:12

Poate avea toba noua :D

29 Iul 2011, 14:28

BC xx XPU ti-am vazut stikerul dupa ce ai clacsonat. Salutari si aici :)

29 Iul 2011, 14:47

abur = mananca apa.
fum albastru = mananca ulei.

Oricare din ele nu e bine :))

30 Iul 2011, 07:15

Aveti rabdare, youtube are niste revizii perioada asta si inca nu mi-au intrat comentariile, muzica, etc.

Aveti noul sector de autostrada a2 / a4

30 Iul 2011, 10:21

Mie mi se pare ok, macar ai o alternativa de drum care nu trece prin orase si mergi constant cu 80-90, uneori si mai mult.

30 Iul 2011, 10:42

Imagineaza-ti cum va fi duminica seara acolo unde se trece de la 2 benzi pe sens la una singura :)) . In concluzie, o tara de rahat unde o sa se-ajunga ca Boc sa inaugureze cate jumatate de pod, un sfert de statie de metrou sau doar un sens giratoriu...

30 Iul 2011, 10:55

Pai nu te obliga nimeni s-o iei pe acolo. E o alternativa...

30 Iul 2011, 11:41

sa ne lamurim, teoretic are 21km si deviaza totusi o parte mare a traficului, ocolind constanta si valu lui traian; problema e ca se va veni acum la basarabi(murfatlar) si de pe drumul clasic si de pe drumul asta, si toate intra pe o singura banda pana la cernavoda unde reincepe a2.

pe 15 septembrie nu a spus nimeni, insa se va inchide de tot pentru terminarea celor 2 sensuri, cel circulabil de acum nici macar nu are strat de uzura deci nu ar fi voie sa se circule pe el.

ce nu fac astia pentru a taia o panglica...

31 Iul 2011, 22:44

Azi am facut, impreuna cu Junior, turul Bucurestiului cu unul dintre autobuzele cu etaj. Il voi mai face cu siguranta, eventual seara tarziu sa fie si lumini peste tot. Vazut de la etaj orasul parca nu mai e asa urat cum il vad zi de zi de la nivelul strazii. M-am simtit chiar bine si chiar mi-a facut placere calatoria.

Imagine

Click pe poza pentru galerie foto. Multumesc ;)
Răspunde