Sal Florin,
Asa este... de vineri seara pana duminica dupa pranz am petrecut prin zona alaturi de colegul meu cu rulota... o noapte la 5km de Voineasa spre Vidra intr-o frumoasa poienita, a doua noapte la 3km N de lacul Oasa.
Ce sa spun... aer curat, liniste, distractie, fara semnal la telefon... ceva de vis !
Timpul a tinut cu noi, pe toata perioada... cat am fost campati nu ne-a plouat de loc, a plouat numai in timp ce ne schimbam locatia.
Sambata dupa pranz, la Oasa, fara sa fim vorbiti, am avut placuta surpriza sa fiu observat/claxonat de colegul
Wador29 care, in ciuda faptului ca eram putin camuflati de vegetatie a reusit sa ne observe la timp... Binenteles ca a oprit, am stat putin de vorba si am imortalizat momentul pe aparatul sau ... Ce mica-i lumea !!!
Duminica am facut cale intoarsa catre Bucuresti, via Transalpina, desigur. Acelasi frumos peisaj de neuitat !!
Imi pare rau ca nu am reusit sa ne sincronizam cu totii in acelasi week-end, dar n-au intrat zilele in sac, sigur o sa ne mai intalnim pe "cararile patriei" ...
Numai bine si distractie placuta !
PS. Nu uitati de lucrarile de pe viaductul de la Carligul Mic... am facut vineri seara 2h intre Calimanesti si Brezoi... la fel de greu a mers si in sensul opus ... cozile aveau cca 10km lungime...