ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

31 Iul 2011, 23:00

Frumoase poze si frumos oras!! Uitandu-ma la fotografii imi dau seama ca Bucurestiul are o problema cu indicatoarele rutiere, toate-s in română. Cred ca ar fi momentul ori sa le facem in engleza, ori macar sa adaugam unele in engleza.

01 Aug 2011, 00:21

Ai uitat probabil ca sunt insuficiente si asa... Dar deh, acum ne trebuie in engleza! :D
Am putea astepta ca macar strazile sa fie ca cele englezesti inainte de a pune indicatoarele aferente??? =))

01 Aug 2011, 00:26

si daca ar disparea mataraia de fire, ar fi un pas inainte.....

01 Aug 2011, 00:36

Sunt pe aproape cu firele... In multe zone au sapat si au tras cabluri, iar in unele am inteles ca deja le-a dat jos (Piata Operei???)

01 Aug 2011, 10:32

VIPER, frumoase poze iar priveliştea de la etaj îţi creează o altă imagine a Bucureştiului ;)
Mi-ai trezit amintiri, am "făcut" armata în Bucureşti în 1988. :O Ooooo, dar ce mult îi de atunci. Ce amintiri :D

01 Aug 2011, 18:09

$1 scrie:$2C xx XPU ti-am vazut stikerul dupa ce ai clacsonat. Salutari si aici :)

salut...deci tu erai :-?
nu recunosteam focusul ala rosu si nu tineam minte sa ne fi vazut pe la intalniri :)

01 Aug 2011, 19:20

nu stiu sa fi venit vreodata :)). eu am apucat sa-l cunosc cand i-am inmanat vestita cana CF :d

03 Aug 2011, 19:48

Constanta, iulie 2011, o gramada de "profesionisti" in ale covrigului. Nu ne mai mira nimic din pacate.

03 Aug 2011, 22:01

Man, esti tu prea drastic, cred. Circuland cu masina de curand prin UK, pot spune ca 80% din ce ai prezentat in filmul asta e intalnit pe aci, doar ca nu se sesizeaza nimeni. In schimb, una dintre marile diferente (si poate asta duce la fluidizarea traficului) e ca nu vezi masini parcate aiurea pe margine, unde ar fi banda. Pana si parcarile sunt cu 30 min sau cu 2 ore si nu mai ai voie sa revii pentru alte 2 ore in locatia respectiva. Poate ar fi momentul, mai ales in Cta, sa se recurga la parcari cu ora sau ceva. Problema e... unde le tii? :)

Later: mi-am amintit, mai e o diferenta care, din pacate, nu se prea poate rezolva usor - aici se cam poarta regula "fermoarului", adica daca 2 drumuri se combina intr-unul singur, de regula intra o masina de pe un drum, o masina de pe celalalt. Aici problema tine de mentalitate (au si ei taranii lor, dar in numar muuuuult mai mic).

04 Aug 2011, 08:11

adicristea: am subliniat ca din pacate e un comportament atat de comun incat ni se pare firesc. nu am pus nicio faza mai aiurea sau rara, ci pur si simplu un trafic zilnic. iar in anglia am avut placerea sa merg acum 2 luni si in afara de cei cu autobuze restul lumii circula omeneste, iar de parcat aiurea le blocau alora rotile imediat fara discutii. Aici incep sa se dea telefoane "il cunosc pa ala, sunt nepotul lu' ala..."; parcarile supraetajate sunt o solutie reala, prin londra parcam masina unde gaseam o parcare cu locuri libere apoi luam metroul. aici daca nu parchezi in buza magazinului esti fraier.

04 Aug 2011, 10:08

De prin Constanta
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00085.JPG
DSC00084.JPG

04 Aug 2011, 11:39

oaa, o caruta :|

04 Aug 2011, 12:15

bey railor, concetateanul meu a vrut sa arate 2 carute dar a omis sa spuna ca ala e drum european. probabil asta vroia sa surprinda. si fara numar, si fara reflectorizante... nu v-ati dori sa va intalniti noaptea cu ei. :P

04 Aug 2011, 23:19

Daca tot suntem la capitolul carute :D
FiÅŸiere ataÅŸate
04082011176.JPG

05 Aug 2011, 01:23

Dada si inca o caruta :D
Copy of 010820111283.jpg

05 Aug 2011, 07:02

gyovany, iti sta bine langa ea, te prinde. nu dai tu scorpia si iti iei o galbioara d-asta? :D

06 Aug 2011, 21:30

Imagine

Parcati pe sensul de mers , desi era parcarea goala in stanga pozei la 10-15M (maxim). In dreapta la 10M era intrarea in magazin :)). Sun Plaza

08 Aug 2011, 07:52

Poate ca atunci cand au venit ei era full. ;)

08 Aug 2011, 10:17

de prin trafic
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00086.JPG
Cu toate ca avea banda libera , trebuie sa intre in intersectie(asa se simte el bine)

08 Aug 2011, 10:48

$1 scrie:$2oate ca atunci cand au venit ei era full. ;)

Nu e niciodata parcarea aia plina. Are vreo 2000 locuri . Ideea era ca nu au vrut sa o lase mai departe de intrarea in mall. Cand am venit eu era doar opelul (iar parcarea era extra libera) , fordul era acolo cand eu plecam .

09 Aug 2011, 07:46

Cum se merge cu masina pe un drum european , mai ales pe un pod unde depasirea este interzisa
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00099.JPG

09 Aug 2011, 11:26

Cetateanul acela cu masina rosie blocase iesirea din Bricostore. Culmea e ca era ditamai sageata desenata pe banda, deci era imposibil pentru un OM sa creada ca acolo era un loc de parcare. Acum eu imi explic situatia in 2 moduri, ori era nevazator :)) ori era handicapat la cap.
FiÅŸiere ataÅŸate
2011-08-05 20.32.03.jpg
2011-07-24 18.12.58.jpg
2011-08-08 20.36.40.jpg
Parcare de om handicapat

09 Aug 2011, 11:29

O fi fost la modul "you are here" ... pentru bashtani e "you can park here" :D

09 Aug 2011, 18:44

Va prezint cocalaromobilul: se ia un Passat (musai!) si se pun ornamente de crom pe la toate incheiturile: aripi, portiere, stopuri. Cireasa de pe tort este girofarul de pe acoperitoarea portbagajului:
kklar.jpg

10 Aug 2011, 00:01

de prin mamaia :D
FiÅŸiere ataÅŸate
Imag621.jpg

10 Aug 2011, 19:38

Senzor de ploaie :))) Si, DA, asa mergea cu masina...
FiÅŸiere ataÅŸate
2011-08-10 18.38.04.jpg

10 Aug 2011, 20:23

se pare ca senzorul de ploaie respectiv a venit la pachet cu geam fumuriu... din panza. Este o noua inventie in domeniu, in caz de accident nu numai ca nu arunca cioburi peste sofer, dar poate fi utilizat ca fasa, pansament, etc.

11 Aug 2011, 08:12

Parcari "regulamentare"
FiÅŸiere ataÅŸate
parcare pe iarba.JPG
Parcare libera la cinci metri in spate , dar domnule , daca pe logan il doare putin pe la sistemul de injectie , problema trebuie remediata cu putina iarba
Metro 2.JPG
Metro 1.JPG
Nu conteaza ca blochezi , daca acolo vrea muschil tau sa parchezi

11 Aug 2011, 09:13

azi noapte ...

11 Aug 2011, 19:14

trebuia sa-i spui ca sinuciderile cele mai reusite sunt la gara si sa mearga acolo...
pe mecanicii de locomotiva nu-i ia nimeni la intrebari
Răspunde