Cum se poate da muzica mai tare ?
04 Aug 2011, 23:22
Se potriveste unitatea audio Sony cu mp3, modelul oval de pe Focus 2009 pe Mondeo Mk4, fiindca daca te iei dupa part numberul de pe ea nu prea e compatibila. Vreau sa-mi schimb unitatea de la Mondeo-ul meu cu una cu mp3 asa ca daca ma poate ajutate cineva , sa ma contacteze.
07 Aug 2011, 02:16
Merge. Eu am pe focus 2 mp3 sony care provine de pe un mondeo mk4.
07 Aug 2011, 08:43
Unitatea audio e ca cea din imaginea atasata. Nu prea imi dau seama din cauza ramei de plastic. Trebuie facute ceva modificari la soft sau merg direct si comenzile de pe volan?
- Fişiere ataşate
-

07 Aug 2011, 09:46
salut mircione,
din cate stiu eu mufa (sau modul in care pinii mufei sunt aliniati) este diferita de la focus la mondeo.in principiu comenzile pe volan merg de la o masina la alta dar iti trebiuie mufa corespunzatoare. Daca mufa ta de la mondeo se potriveste la acel sony, ar trebui sa iti mearga si comenzile. Nu cred ca ai nevoie de modificari in soft din moment ce firele de la comenzile de pe volan se leaga direct la player.
07 Aug 2011, 16:22
Mufele sunt la fel, de prin 2005 Ford a trecut la noul standard pt. mufa audio - Ford Quad-lock.
In imaginea pusa de tine NU e o unitate audio de pe un Focus 2 din 2009. Din 2008, o data cu FaceLift-ul la Focus 2, unitatile audio au avut masca ovala, nu dreptunghiulara, cum erau pe Focusurile 2 PreFaceLift. Probabil e ori de pe un Focus 2 PreFacelift, ori de pe C-Max / Kuga.
Unitatea audio din imaginea respectiva NU se poate monta pe Mondeo 4 DACA nu faci niste modificari ale consolei centrale.