Mac01 ca initiator al topicului iti promit ca esti offtopic

Nu este nici un topic pentru boceala sau pentru varsat naduf. Este un topic care vrea sa evidentieze anormalitatea dusa la paroxism in care traim si care de multe ori este amuzanta. Un fel de haz de necaz daca vrei. Stiu ca altii o duc si mai rau, in Ghana spre exemplu.
Cum vrei sa indrept situatia? Sa ma dau jos din masina si sa ma duc la geamul aluia care arunca gunoaie la semafor si sa ii povestesc cum e cu cei 7 ani de acasa? Sa le fi spus agentilor de la rutiera ca nu e frumos sa iei spaga? Sa ii spun doctorului la spital ca nu ii dau nimic ca vreau sa indrept lucrurile? Sa ma duc la Nastase si la Iliescu la poarta sa le spun ca nu a fost frumos ca au privatizat sute de fabrici si uzine pe 2 lei si ca tunurile lor au lasat fara paine sute de mii de oameni? Sa ii spun dobitocului care nu se da la o parte din fata ambulantei ca poate e ma-sa inauntru? Sa ii cer politaiului sa ma apere de clanurile interlope cand el are salariu de 1300 de lei/luna? Cam cum vezi tu chestia asta cu indreptatul situatiei ca singura cale pe care o vad eu este bomba atomica si plantatul de rapita pe locurile astea.
Nu cred ca a zis cineva ca o duce rau sau etc doar ca uneori mai simtim nevoia ca atunci cand mergem cu copiii la scoala sa si invete ceva, cand mergem la doctor sa avem conditii in contul celor 5,5% retinuti drept zeciuala la fondul AS, cand mergem la judecata sa avem parte de un proces corect, cand mergem cu masina sa nu mai dam in gropi si sa stam cu orele in trafic, cand mergem la mare sa nu ne spuna patroana hotelului ca a dat camera rezervata si platita in avans altcuiva ca si cum totul ar fi normal, cand mergem pe la ai nostri sa nu se mai vaite ca au pensii de 400 de lei si numai pastilele sunt 300 de lei/luna si exemplele pot continua. Ti se pare ca se plange cineva?

Si acum on-topic - din ciclul patria infractorilor -
http://www.luju.ro/magistrati/parchete/ ... a-instanta
Obsedat de ordine si disciplina.