"Javra" mea, Ford Fiesta MK4 1.3 1997
De saptamana trecuta sunt fericitul posesor al acestei mici "Javre"
. Daca va intrebati de unde porecla rautacioasa, pai in seria sasiului apare "JAVR", deci si-a ales singura porecla
. Aceasta este a-3-a masina a mea, in trecut am mai avut 2 Oltcituri Club 12 TRS. Am renuntat cu greu la confortul unei suspensii moi si inalte, posibilitatea de a face practic off-road si a repara ceva cu o sarma si un patent. Insa din cauza neglijentei mele, rugian si-a facut loc peste tot, iar reconditionarea ar fi costa prea mult. Asa ca am deci sa trec la ceva mai nou, economic si mai cu aer conditionat, ca e jale vara in trafic. Sa revin insa la "Javra", pe care am gasit-o pe autovit. Proprietarul a fost foarte de treaba si ne-a arata masina, eu mergand si cu mecanicul dupa mine. Am gasit bubele si am decis ca merita investitia. Bubele mari fiind, caseta de directie care curge si niste rugina pe la praguri. Deasemenea ar mai fi si de reincarcat freonul pentru AC, plus inlocuit incuietoarea de la portbagaj pe care o mana rauvoitoare a incercat sa-l sparga. In fine n-o mai lungesc, insa va salut pe toti si sper sa gasesc o comunitate apropiata de la care sa invat multe si in care sa gasesc un sprijin pentru o masina total noua pentru mine
. Mai jos poze cu masina
.

-
DanMk - Incepator
- Maşina: Ford Fiesta MK4 1997 1.3