de PH3N0M3N » 13 Aug 2011, 14:58
@Nic_Bv ma refer la cei care au ~5000 Euro, poate mai putin...
@Mihai L Bulgaria se obishnuieste sa se inmatriculeze masini in BG pentru ca e mai aproape decat Germania, Italia, etc., dar si, intr-adevar, e mai permisibila din acest punct de vedere.
@DanielArdelian2 In primul rand, eu mi-am dat cu parerea pentru ca se discuta de introducerea unei legi legate de cei care au masinile inmatriculate in BG. In al doilea, nu am zis ca EU sufar sau nu-mi permit sa-mi inmatriculez masina in ro, ci de posesorii, in general, de masini inmatriculate in BG.
Ca sa fie clar, eu nu-mi inmatriculez masina in RO pentru ca nu mi se pare rentabil, desi mi-ar fi placut sa am si eu nr autohtone, avand in vedere taxa, care mie mi se pare, la momentul actual o nesimtire, dar pe viitor...cine stie...
Legat de Golf 3, mie chiar nu-mi place masina aia, deci nu mi-as fi luat-o nici daca mi-ar fi dat-o gratis deja inmatriculata si prefer o Puma mai noua, cum de altfel as fi preferat alte modele de masini, dar la costuri mai mari, pe la care la momentul achizitionarii Pumei nu mi le-as fi putut permite.
Luand marci si modele identice de masini (cu acelasi dotari) si comparand preturile din ro cu cele din bg, vei observa lejer ca preturile romanesti sunt mai mari, poate cu cateva mii de euro, ceea ce, iar, nu mi se pare normal, dar fiecare-si vinde masina cu ce pret vrea el...
Oricum, vad ca nici eu nu am acelasi mod de gandire cu al tau, deci as dori sa inchei aici discutia, pentru ca ne-am lungi destul de mult si consider ca acest topic e pentru altceva. Exagerezi destul de mult si am impresia ca ai ceva cu cei care au masinile inmatriculate in BG, sau poate cu cei care au Pume, masini mai rare si "mofturi", deci nu are rost o discutie pe aceasta tema cu tine, cel putin din punctul meu de vedere. Ah, nu zic ca nu am avea altceva de discutat, pe alta tema.
Dar, totusi, zic ca mie, personal, nu-mi trebuie masina mare, cum ai tu, mondeo, ci una mica, fasneatza, care sa ma duca si sa ma aduca unde am nevoie, sa-mi gasesc loc de parcare mai usor si, de ce nu, sa arate mai bine decat o fiesta sau golf 3, dupa gusturile mele. Nu car nimic cu ea si nici nu am familie cu copii sa am nevoie de spatiu.
As dori, pe final, sa subliniez faptul ca nu sustin sau incurajez inmatricularea in BG, ci am incercat sa argumentez de ce se prefera aceasta optiune. Fiecare face ce vrea pe barba, carnetul si banii lui.
Va urez tuturor sa nu aveti probleme si/sau incidente cu cei care au numere de Bulgaria sau orice alt stat, altul decat Romania.
•
Inscrie-te in Club Ford Constanta • Topic dedicat forumistilor din Constanta
•
Multumesc pentru ajutor tehnic: marius3k • adispan • vali • maddogul & co.¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯