Service-uri auto generale (altele decat ale Dealerilor Ford din Romania), vopsitorii, spalatorii, ateliere de dezmembrari

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Re: Rotita reg. scaun pe inaltime; curatare tapiterie; angel eye

01 Aug 2011, 09:57

:-" Disponibil 3 buc rotite de schimb pt scaunul cu reglaj electric la Mondeo mk3 ,gata sa fie livrate si montate...pret 100 ron buc fara montaj (pret vechi 80 ron buc fara montaj ,cu montaj 120 ron) deci manopera pe montaj ramane tot 40 ron

Up la faruri ,Up la curatat tapiteria

06 Aug 2011, 17:53

sal.
la doua bucati nu faci nicio reducere?

06 Aug 2011, 19:28

Nu ,pentru ca nu le fac eu si la randul meu trebuie sa le platesc cu acelasi pret.LA doua rotite cumparate de aceeasi persoana ,pretul este acelasi si manopera la fel .Adica daca ai de montat la un scaun cu 8 directi 2 rotite nu iti iau manopera inca 40 ron si pt a doua .
Este destul de bun pretul tinand cont ca nu se gasesc de cumparat noi,se gaseste decat toata sina scaunului cu tot cu angrenaj si costa xxxxmiloane..LA firme de prelucrat metalul a zis si pe aici un coleg ca ia cerut 250 ron numai piesa ,la dezmembrari nu gasesti sa iei din alt material decat tot din plastic .Strungari si frezori se gasesc greu ,nu pe toate drumurile .

Apropo am montat azi colegului Rivelino 2 buc ,scaun cu reglare pe 8 directii .
SToc rotite disponibil O ,mi-a ramas 1 buc dar este rezervata de 2 persoane .
Cine m-ai vrea voi face numa si numa la comanda si comanda minima de 4 bucati probabil va fii acelasi pret sau poate nu ,,depinde de cel ce le face,dar voi tine tare de acelasi pret .CEi interesati sa faca o lista de 4 persoane si sa ma anunte .

TZoop la curatat scaune 100%,,in pret intra demontat ,spalare si montat.Curata toata mizeria din husele scaunilor si nu vor aparea asa usor iar petele .
Tzopp la montat anghel si vopsit faruri, in pret intra demontat,piesa ,montare .

14 Aug 2011, 10:37

Pune-ma pe lista de asteptare la rotita, te rog.

14 Aug 2011, 11:54

Stock Rotitze O

Cine m-ai vrea voi face numa si numa la comanda si comanda minima de 4 bucati probabil va fii acelasi pret(100) sau poate nu ,,depinde de cel ce le face,dar voi tine tare de acelasi pret(100) .CEi interesati sa faca o lista de 4 persoane si sa ma anunte .

TZoop la curatat scaune 100%,,in pret intra demontat ,spalare si montat.Curata toata mizeria din husele scaunilor si nu vor aparea asa usor iar petele .
Tzopp la montat anghel si vopsit faruri, in pret intra demontat,piesa ,montare .

Lista de asteptare :

dionut 1 buc

30 Aug 2011, 08:22

pune-ma si pe mine pe lista de asteptare ptr. 1 buc. rotita,te rog

30 Aug 2011, 15:55

daca se poate 1 rotita si pentru mine.

30 Aug 2011, 23:20

Stock Rotitze O

Cine m-ai vrea voi face numa si numa la comanda si comanda minima de 4 bucati probabil va fii acelasi pret(100) sau poate nu ,,depinde de cel ce le face,dar voi tine tare de acelasi pret(100) .CEi interesati sa faca o lista de 4 persoane si sa ma anunte .

Lista de asteptare :

dionut 1 buc[/quote]
valifkj 1 buc[/quote]
canutza 1 buc[/quote]

Aproape avem o comanda de 4 buc ,m-ai am 1 persoana in asteptare care sa imi zica sigur ca o vrea si deja voi da comanda dar nu m-ai devreme de data 05.09.2011....atunci iau si eu salariul ..Cu toate ca nu as prefera sa platesc din banii mei ,sper sa fiti seriosi :D

31 Aug 2011, 08:45

Lista de asteptare s-a marit.... vreau si eu o rotita:

dionut 1 buc[/quote]
valifkj 1 buc[/quote]
canutza 1 buc[/quote]
radu_mondeo 1 buc[/quote]

31 Aug 2011, 20:23

@badboy
poti sa postezi o schita cu dimensiunile acestei rotite? poate ne descurcam si noi, cei care nu suntem de prin bucuresti, fiecare pe plan local ..
o rotita va fi donata membrilor forumului (sa zicem ca premiu pt cel mai util raspuns la o problema) iar schita va fi folosita DOAR pt uz personal.

31 Aug 2011, 23:21

Salut NU am ce schita sa iti dau ,nu le fac eu ,eu doar sunt un intermediar intre voi si cine le face ,plus ca eu le pot si monta.Am trimis si in Iasi si in alte localitati aceste rotite .POti cere informatii in topicul creat pe forum cu aceasta problema(defect rotita scaun etc.) ,foloseste search ,nu stiu exact unde era .

Si Acum revenim si respectam tema topicului ,fara a m-ai face oftopik

Stock Rotitze O

Lista de asteptare :

dionut 1 buc
valifkj 1 buc
canutza 1 buc
radu_mondeo 1 buc

Comanda o voi de poimaine (vineri) ,pt ca si asa dureaza ceva timp sa le faca ,gen 3-5 zile .

04 Sep 2011, 16:38

Baieti am dat comanda la rotite de vineri ,ca sa stiti,acum astept si eu un semn de la acel om .

06 Sep 2011, 11:24

Ok, multumesc, asteptam un semn.
Daca nu raspund aici imediat, poti sa imi dai un mp si raspund mult mai repede.

09 Sep 2011, 10:02

cat costa vopsit far negru + anqel eye pe faza scurta?

09 Sep 2011, 13:35

Salut ,pe faza scurta nu fac ,necesita foarte mult de munca pt a reface circuitul piesei anghel,adica trebuie sa impart acel cerc la un numar de leduri dar si sa tin cont ca fiecare 3 leduri au cate o rezistenta mica.Plus ca diametru cercului pt faza scurta este mult m-ai mare decat vine piesa cumparata ,deci trebuie taiata (piesa) plus multe altele
Montez doar pe faca lunga (cercul)...In poza de m=ai jos la 1 este incercuit ca sa vezi cat de complicat este pe faza scurta si la 2 este pt faza lunga .
FiÅŸiere ataÅŸate
P270711_21.00_[01] [800x600].jpg

14 Sep 2011, 11:04

updates la rotiță ?

14 Sep 2011, 15:28

Astept .am vb cu el Luni ,i-am dat si un avans la bani ca cica chipurile ia cerut si ala lui .sper sa fie gata saptamana asta

14 Sep 2011, 17:08

ok, asteptam.
eventual da-ne un MP cand sunt gata

14 Sep 2011, 18:12

sigur ,va anunt cand vin

15 Sep 2011, 19:39

Salut!
Intrebarea mea ar fi: Modelul acesta de rotita se portiveste perfect in locul cele-i de plastic?
Dupa multe cautari am aflat ca sunt unii care fac unele la care trebuie facut nu stiu ce modificari pe ax!
multumesc anticipat!

16 Sep 2011, 06:13

Foloseste functia Search ,vei gasii topic creat despre reglajul electric.......

Respectam tema topicului Prestari servicii .Nu este topic creat pt oftopicuri Foloseste functia Search cu incredere

20 Sep 2011, 00:36

Stock Rotitze O

Lista de asteptare :

dionut 1 buc
valifkj 1 buc
canutza 1 buc
radu_mondeo 1 buc

Astazi voi intra in posesia rotitelor ,cica sunt gata ,astept confirmarile voastre pt predarea lor sambata sau dumunica sau saptamana viitoare in orice zii dupa ora 14...In acelasi timp sa-mi spune=ti daca doriti si montaj sau nu ??

De saptamana viitoare cine m-ai doreste rotite sa faca o noua lista de asteptare ,cica m-ai are material sa faca inca 4

26 Sep 2011, 20:39

Salut doresc si eu o rotita si daca am inteles bine cosa 25 Ron/rotita? Binenteles plus transport. Mersi

27 Sep 2011, 17:26

1.Nu m-ai am rotite
2.Nu am avut niciodata rotite la 25 ron !!

03 Oct 2011, 14:12

Salut,

Mai faci comanda de rotite de reglaj?
Te-am mai intrebat exact cand ai dat comanda din urma si ai spus sa ne mai adunam vreo 4.
Daca mai faci, te rog sa ma treci si pe mine acolo.
Multumesc mult!

03 Oct 2011, 14:56

M-am uitat si acum pe topic ,,nu te vad unde ai intrebat ? Plus ca trebuia sa te pui tu in lista de asteptare !! De unde stiu eu ca m-ai esti sau nu m-ai esti interesat !!

Deocamdata Nu m-ai am rotite

03 Oct 2011, 16:07

rotita asta noua, fiind din otel, nu va uza rapid melcul de la motorul de actionare? au fost probleme semnalate in acest sens? ca sa stiu dac comand si eu. multumesc

03 Oct 2011, 18:42

Rotita este din bronz ,melcul este din otel ,,deci nu are ce sa strice ,eu am de m-ai bine de 2 ani ,,daca nu si m-ai mult ..

Stock 0 momentan

07 Oct 2011, 13:39

Stock Rotitze O

Cine m-ai vrea voi face numa si numa la comanda si comanda minima de 4 bucati .
Cum si mie imi cere m-ai nou un avans ,dorest si eu un mic avand de 15 ron pt cei interesati.
CEi interesati sa faca o lista de 4 persoane si sa ma anunte .

Rezervat Lui:

XXXXXXXXX 1 buc rotita

XXXXXXXXX 1 buc rotita

XXXXXXXXX 1 buc rotita

XXXXXXXXX 1 buc rotita

11 Noi 2011, 12:41

Ma intereseaza si pe mine o rotita ptr Mondeo 3( cu montare cu tot, sunt din Buc)
pune-ma pe lista, sau daca mai ai vreuna, te sun sa rezolvam si montajul.
merci.
Subiect închis