Re: Inmatriculari pe Bulgaria
Cunosc persoane care au nevoie de masini de teren, in zona mea cel putin, sunt multi care au investit in agricultura si au nevoie de masini de acest gen pt a merge pe camp, pe soare, pe ploaie, pe zapada. Cred ca stii ca masinile de genul acesta sunt dotate in general cu motoare peste 2 litri, astea implica niste taxe aberant de mari. Multi nu isi permit masini de genul asta noi, in cativa ani se strica si pierzi foarte mult la ele, taxele de inmatriculare uriase. Pe astia ii inteleg ca prefera sa inmatriculeze masinile in BG.
Alta categorie sunt micii comercianti, mari patroni de buticuri de 2 lei, adica aia de le vin distribuitorii la usa cu toate produsele, li se dau spre vanzare cu plata la termen, in general la saptamana. Sunt exact aia care vand mai mult de 75% din produse la negru, fara factura. Au un sistem foarte inteligent de lucru, cumpara de la distribuitorul X marfa cu plata la termen in valoare de 100 de lei, o vand in doua zile, dupa care cu banii firmei X iau aceeasi marfa de 100lei fara factura de la firmaY, dupa alte 2 zile aceeasi marfa cumparata de la firma Z. La astia, ca sa isi arate conditia sociala inalta, de obicei vezi in ograda icscinciul sau chiusaptele si duba cu care face comert, ambele inmatriculate pe BG pt ca astia nu concep ca din afacerile lor trebuiesc sa plateasca impozite si taxe la stat si ce e mai rau, salarii la angajati.
O alta categorie, si astia sunt cei mai multi din pacate, sunt tinerii care au in capatanile lor seci ideea ca daca nu au un volan si 4 roti sub cur sunt cei mai prosti din curtea scolii. Astia nu au bani de adidasi sau o pereche de pantaloni mai de doamne ajuta, fac si ei rost de 500-2000euro (de obicei sunt bani luati de parinti din banci ca sa nu fie odrasla lor aia mai proasta). Astia pun banii in buzunar, fug la Ruse si aduc de acolo toate ciurucurile posibile si imposibile. Astia habar nu au a cui este masina pe care o conduc, nu stiu ca o procura este valabila o perioada determinata de timp, nu ii intereseaza ca le expira verificarea tehnica sau RCA-ul. Chiar daca stiu ca au expirat, bani sa faca altele nu au si merg pe principiul ca nu stie Garcea sa citeasca in bulgara. Astia sunt pericolele care ne pandesc pe sosele, astia sunt cei ce au impanzit soselele cu cadavre bulgaresti. De astia mi-e frica si pt astia m-as bucura sa se aprobe legea cu dreptul de circulatie de maxim 3 luni.
-Ford Mondeo MK4 1.8Tdci 125cp Trend, 2008
-Ford Focus MK2 1.6 Tdci 90cp, 2007
-(Ex) Ford Sierra 2.0 1985 aka Logan Killer
-Thunder Tiger MTA-4
-Losi XXL2
-
forbidden27 - 1nsane Member
- Maşina: Mondeo MK4, 1.8TDCI, 125 Cp, Trend
- VIN: WF0DXXGBBD8G04304